Şimdi Ara

Hayatım Berbat. [Okumak İsteyen Gelsin] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen en güzeli bi aktivite bul kendine yani kafanı boşaltabiliceğin şeylerle uğraş spor vs.
  • @MeLancoliq MeLody

Hiçbirşeyi silemedim.Herşey kafamın içinde hala.Rüyalarıma giriyor.Burcu'nun,zekinin yüzü..Gerçekten dövmeyi çok isterdim.Sanırım ben gerçekten biraz saflık yaptım

@Powermove

Gerçekten söylediklerin çok güzel.Hiçbir insana bu kadar güvenmemek gerekiyormuş.Çok haklısın.Hiçbiri beni düşünmüyor şuan.Sadece kandırdıkları birkaç kişiden biriyim.Keşke dost seçimimi daha doğru yapsaymışım

@alejandro01

Spor yapmayı geçtim yerimden kalkasım gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 14 Aralık 2010; 0:19:13 >
  • Bu devirde kimseye güven olmaz dostum.Bir de yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama insani değerleri ve kültür seviyesi çok düşük bir yer olduğu belli.Oradan bir şekilde uzaklaşmaya çalış.Üniversiteye hazırlan.Şehir dışında herhangi bir yeri kazanmaya çalış.Kendine yepyeni bir çevre kurarsın.Daha hiç birşey bitmiş değil
  • Ama Harbiden Zekide Arkadaşlarında Ne Şerefsizlermiş...
  • @Firenze

Bende bunu yeni yeni anlıyorum..

@SatisFacti0n

Şunu bi 3 ay önce falan bende öğrenebilsem şuan daha mutlu olurdum gerçekten
  • babana üzüleceğine kızamı üzülüyosun
  • Eğer harbiden gerçekse Allah sabır versin kardeşim. Boşver yeni bir sayfa yeni bir hayat. Babandan ailenden ötesi yalan.
  • Nerede oturuyorsun?
  • @ylpc

Ben öyle birşey söylemedim.Tüm hayatıma üzülüyorum ben.

@lostplanetp

Yeni bir sayfada sayfa yırtık çıktı sanırım.Yarım kalan yazıları bulamıyorum

@[ Gardrop Fuat ]

Gerçekten şuan insan içine çıkmak istemiyorum.Kendimi daha iyi hissettiğimde belki forumdaki kardeşlerimle beraber takılabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 14 Aralık 2010; 0:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foto_collie

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

İntihar et ya da silkin kendine gel.

Silkinmeme yardımcı olacak kimse yok ki.

allah var..bu dunyaya tek geldin tek gidiceksin.ailen sonra sen.kimseye dostum kardesim olumune gideriz falan ayagi yapma cunku cikar dunyasi.gecenlerde bende dostlarim dedigim kisiler tarafindan fena satildim ve 3 4 gun kendime gelemedim nasil yaparlar diye kafam allak bullakti..sonra silkelendim ve umrumda degiller artik
  • Sende kapıyı açmayacaktın neyse takma.
  • Sagopa Kajmer - Maskeli Balo

Bu şarkıyı dinlemelisin. Sen de benim gibi dost kazığı yemişsin. Şanslıyız çünkü gerçek yüzlerini acı da olsak görmüşüz.. Bende o yaşlarda yedim o kazığı merak etme. Şuan nasılmıyım ? Dost dediklerimin beni arkamdan vurmasına üzüldüm. Ama şerefsiz insanların gerçek yüzünü gördüğüm için mutluyum.

"Düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim."

:(
  • İşin iyi tarafından bakman lazım. Başında dırdır eden baban yok artık. Kimse karışamaz. Sevgiliyi zaten geç. Paranı yiyen, onla bunla flörtleşen yollu birisi yok. Senin yerinde olsam mafya falan olurdum. Ya paşa olursun ya da yakalanırsan ceza evinde devlet bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

babana üzüleceğine kızamı üzülüyosun

+ 1500 panpa .
  • kardeşim öncelikle konuyu özele taşıt.yaşadıklarına gelince evet yaşına göre çok ağır şeyler ama bir de şöyle düşün etrafındaki pislik insanlardan kurtulmuşsun.belki rabbin sevdiği kulusun seni pisliğin içinden çekti çıkardı ve herşeye rağmen hayat devam ediyor önünde uzun bir ömür var ayağa kalk.ailenin ve senin sana ihtiyacın var.baba konusuna da gelince allah yardımcı olsun mekanı cennet olsun.ne zaman dertleşmek istersen pm'den ulaşabilirsin.
  • kız arkadaslarınızı erkek arkadaslarınızla tanıstırmayın
  • Hepinize yarın tek tek cevap vereceğim.Şimdi tek istediğim biraz uyumak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Sagopa Kajmer - Maskeli Balo

Bu şarkıyı dinlemelisin. Sen de benim gibi dost kazığı yemişsin. Şanslıyız çünkü gerçek yüzlerini acı da olsak görmüşüz.. Bende o yaşlarda yedim o kazığı merak etme. Şuan nasılmıyım ? Dost dediklerimin beni arkamdan vurmasına üzüldüm. Ama şerefsiz insanların gerçek yüzünü gördüğüm için mutluyum.

"Düşman kelimesinin anlamını, arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim."

:(

kof küf
  • Lisede kurduğun hiçbir arkadaşlık kalıcı değildir.Ben de senin gibi acı bir şekilde anladım bunu o yüzden takma.Üniversitede güzel bir çevre edin
  • bak kardeşim, sana temin ederim lise bitince kimse kimsenin yüzünü dahi görmüyor. Üniversiteyi kazanamayanlar arasında tek tük zorunlu buluşmalar oluyor onlarda birkaç ay sonra sona eriyor. İnan bende lise zamanında çok zorluklar çektim ama şimdi hiçbirisi aklımdan bile geçmiyor. Bu kötü anıyı kendine tecrübeye çevirirsen hayatta çok şeyler kazanırsın. Ama umutsuzluğa bağlayıp daha önünde çook uzun hayat olduğunu göremezsen hata yapmış olursun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.