Şimdi Ara

Hayatım Berbat. [Okumak İsteyen Gelsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yazmaya başlamadan önce belirtmek istiyorum.Evet Liseliyim.Fakat "anan zaa xd" grubundan değil.Lise 3'e gidiyorum.Lütfen kardeşlerim değil sadece abilerim okusun.

Beyler tam 1 sene önceydi.16 yaşındaydım.Hayatım bu kadar mükemmel olamazdı.Canımdan değerli bir sevgilim.Çok iyi dostlarım vardı.. Taa'ki 4 ay öncesine kadar.Önce babamı kaybettim.Babayı kaybetmenin acısını babasını kaybetmeyen hiç kimse bilemez beyler.Evin erkeği olmuştum artık.Ablama ve anneme bakmak zorundaydım.Bu büyük acı ve sorumluluk üstüme oturmuştu.Dayanamıyordum.Beni benden alan ise Sevgilim Burcu'ydu..Birde en yakın hatta kardeşten öte dostlarım vardı.Erhan,Okan,Burak.Beyler babamı kaybettikten sonra onlar yardımcı olmuştu toparlamama.Hayata dönmeme.Burcu ile çok güzel bir ilişkimiz vardı.O yeşil gözleri,kahverengi saçları beni benden alıyordu.Ona bakmaya doyamıyordum,kıyamıyordum.Dostlarım arasında da sevilen bir tiptim.Her ortama ayak uydurabilirdim mesela.Bu huyumun beni kötü etkileyeceğini nerden bilebilirdim ?

Ekim ayının 8'ydi beyler.Çok iyi hatırlıyorum.Bir kafede Burcu,Okan ve Burak oturuyorduk.O kadar mutluydum ki.Aklımda ne sorumluluk,ne ölüm vardı.Kolumda manitam,cebimde param,yanımda kardeşlerim vardı.Daha ne isteyebilirdim ki ? Kafede otururken Okan bir arkadaşını çağırdı.Zeki.Bu geldi bizim yanımıza.Oturduk.Kola falan içiyoruz.Bunlar Burcu ile bakışmaya başladılar.İşte o an beyler.Birşeylerin ters gideceğini anlamıştım.O bakış normal bir tanışma bakışı değildi beyler.10 dakika içinde birbirlerinin telefonlarını aldılar.Ben olayın şokundaydım.Bu çocuğu Okan niye çağırdı ki ? diye düşünüyordum.Olanlara anlam veremiyordum.Kasım ayının 4'üydü beyler.Burcu benden ayrıldı.Ve sizce kiminle çıktı? Zekiyle...

Babam yoktu,Canımdan çok sevdiğim meleğim gitmişti..Beyler ben o kızı çok seviyordum.Bir ara intihar bile etmeyi düşündüm.Sonra dostlarım beni vazgeçirdi.Sadece Erhan,Okan,Burak.Hayatımda kimse kalmamıştı.Annem ve ablam teyzemlerde kalıyordu.Ben evde tek kalıyordum.Bu ayın 2'sinde Erhan kapıma geldi.Evin anahtarını istedi.Neden diye sorduğumda."Anlarsın ya kanka :)" dedi.Ben Erhana çok güvenirdim.Anahtarı hiç düşünmeden verdim beyler.Ben onlara bu denli güvenirken.Arkamdan çevirdikleri oyunlar bir bir açığa çıktı. Burcu'nun tanıştırdığı Zeki Burcu'ya benim hakkımda;"Evi boşalttı,çünkü o bir sapık.Tek amacı senin dişiliğinden yararlanmak" gibi sözlerle Burcunun kafasını karıştırmış.Bende bu sözleri söylediğini bilmeden Burcu'yu film izlemeye çağırmıştım.Beyler amacım gerçekten film izlemekti.Burcu'da Zeki'den bunları duyunca aramız soğudu.Bu zor döneminde Zeki'de Burcuya destek olunca Burcu Zeki'yi seçti.Dostlarımda bana böyle bir oyun oynadı.

Sonuç;

Sevgilim
    Babam
    Dostlarım artık yok.

Bunu size anlatmak istedim.İçimi dökecek kimsem yok.Bende size anlatmak istedim.. Artık sadece sizinle konuşabiliyorum

SİZCE BEN NE YAPAYIM

• öl lan sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil

öl lan sen

Düşünmedim değil.
  • İntihar et ya da silkin kendine gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

İntihar et ya da silkin kendine gel.

Silkinmeme yardımcı olacak kimse yok ki.
  • Yardım edin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: foto_collie

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

İntihar et ya da silkin kendine gel.

Silkinmeme yardımcı olacak kimse yok ki.

kimseye ihtiyacın da yok..

bu arada anneni yalnız bırakma.. arada bi onu sevdiğini yanında olduğunu belli et..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbirşey ölüm sebebi değildir. Bende 16 yaşında bi kardeşinim. Bu arkadaş olaylarının bir kısmını bende yaşadım. İnsan şer..siz olunca. Neyse takmayacaksın. İnadına yaşayacaksın.
  • yanlış dostlar seçmişsin dostum. bunun açıklaması yok. sana şu kadar söylüyüm. sevgilim var ve bir tane bile arkadaşım tanımıyor sevgilimi. siz siz olun sevgilinizi erkek arkadaşlarınızla tanıştırmayın. mutlaka böyle şeyler oluyor. şimdi yapman gerekenler. önce git o sana ihanet eden kardeş dediğin insanları döv hatta ağzını burnunu kır. belki rahatlarsın. çünkü onlar iyi bir dayağı hakedecek kadar karaktersiz insanlar. sonra git burcunun karşısına tek yakala ama dışarda. herşeyi anlat. istersen bu konunun linkini ver okuyacağı zaman editlerim yorumumu. herşeyi anlat ve mutluluklar de çek git arkana bile bakma. ailene annene ablana sahip çık. ve kafanı hiç birşeye takma. herşey gelip geçer bunuda sakın unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 14 Aralık 2010; 0:07:34 >
  • Arkadaşlık diye birşey yok annenin ve ablanın yanında ol
  • @en birinci ben oldum:

Elimden tutsa biri.Yardım etse toparlamama.Tek başıma olmuyor.O kadar sorumluluğu alamıyorum.Annemin karşısına çıkmayada yüzüm yok.Dostlarımı ve seviglimi beğenmezdi.Bende inadına onları ona karşı savunurdum.

@jericho_!4

Yaşamak istiyorum.Gerçekten.1 yıl önceki hayatım 10 yıl daha olsa.100 yıl hatta.Yaşarım.Ama bu böyle gitmiyor.Birşeyler yapmam lazım
  • Bence sen duygularını dışa vur git o arkadaşlarının ağzını yüzünü bir dağıt sonra git o zeki denen p.zevenkin ağzını yüzünü dağıt rahatlarsın.
  • kendini yormana gerek yok. düşünerek biyere varamazsın. en kısa zamanda hepsi düzelir merak etme başkasına aşık olursun. ünidede yeni arkadaşlarn olur. o kızın yaptığını bende sevgilime yaptım.senin gibi duygusal biri değil tam bir fırlamaydı o yüzden içim cız etmedi
  • oha lan etrafnı i*nelerle doluymuş sen başka ortamlara gir kendini geliştir kardeş salla 1 milyon insan var sülalene bi dön bak kimi yanına alabilirsin.... hatta bu denli kötüyse hayatın kötülüğe başla sende hayat böyle .... bende ezelin etkisinde kalıyorum beni dinleme ya geçen gün az kalsın iş alıcaktım (iş dediğim bildiğin adamın birinin ayağını kaydırmak) normal iş konuşuyoduk işte arkadaşımın babası duruyo karşımda telefonla konuşuyo işini bi düzgün yapamadı felan dert yanıyo iyi tanırım babasınıda dedim abi istersen yardımcı olalım arkadaşı kendine getirelim dedim... adam durdu düşündü lan ben de diyorum napıyon olm sen iyice ezele bağladın... düşündü yok oğlum saol ben bunlarla başa çıkarım bişey olmaz dedi ama yardımın gerekirse söylerim dedi... adam gitti böyle boşlukta hissediyodum kendimi noluyo lan bana diye

başın saolsun kardeş

arkadaşlarını s*tr et kendine bak sen

ilerde ne olmak istyiosn felan onları düşün dersleri

• @MeLancoliq MeLody:
    Dediklerin doğru.Fakat ben "dostum" dediğim insanların yanlış olduğunu anlayamadm.Pek insan sarrafı değilimdir.Onları dövmem bana hiçbirşey kazandırmayacak ki.Sadece dövmüş olacağım.Burcu ile birdaha asla görüşmedik.Numarasını değiştirmiş.Evine gitmemde saçma olur.Beni böyle bırakan birine neden dertlerimi anlatayım ki

@Broderick

Arkadaşlık var gibiydi sanki.Sanırım iyi bir insan sarrafı olmak gerekiyor.Annemler konusuna gelince.Dediğim gibi yüzüm yok
  • kardesım senın yasadıklarının bır benzerınıbende yasadım babamı kaybettım sevdıgım kız 15yıllık kardesım dedıgım kısıyle cıktı vs vs onemlı olan guclu olman yılmadan mucadeleye devam et , o yaslarda ınsan genıs ılerıye donuk dusunemıyor umutsuzluga kapılıyor ama hepsı gelır gecer sen basarılı ol kı sana kazık atanları mahcup et.
  • @alejandro01

Keşke bunları yapsam.Ama işler daha çok zıvanadan çıkacak diye endişeleniyorum

@sondakikahaberi

Kendimi yormak istemiyorum.Sadece üzülüyorum.Kendime acıyorum bazen..Artık aşık olmam sanırım.Arkadaş ortamıda kuramam belki.Sanırım uni. okuyamam bile bilmiyorum.Kafam karışık.

@alpello

Dediklerin doğru aslında.Ama hayatın bana yaptığı i*neliğe aynı şekilde cevap vermek istemiyorum.Geri teperse daha kötü olmaktan korkuyorum

@mukremin_54

Mahcup edecek takatim kalmadı artık.Herkesten herşeyden kurtulmak istiyorum sadece

@Lokomatif Portakal

Bence çözüm yolu bunlar değil aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 14 Aralık 2010; 0:15:00 >
  • kafandan silip atamadıysan son bir kere dışarda bir yerde evinde değil yakala ve konuş dedim. ama kafandan silip attıysan sorun yok. dövmek saçma evet haklısın. ama haketmişse çok güzel stresini alır. insanları tanımak zorundasın. saf olursan hep kaybeden sen olursun kardeşim. ben üniversiteye geçicem. kimseye güvenmiyorum kimseyle samimi olmuyorum. 1 sevgilim var 1 tanede dost diyebileceğim kişi. gerisi faso fiso. dostumuda çok güvenmiyorum sevgilimede. bu hayatta ailenden başka kimseye fazla güvenme kendine bile
  • Burada gelen ve gelecek olan geyik amaçlı yorumların hiçbirisini kafana takma.

Bu hayatta insanları kafana takmamayı öğreneceksin, ne kadar insanlara endeksli yaşarsan o kadar mutsuz olacağını göreceksin.
    Hiç kimseye güvenme ve olanlar yüzünden kendi canını sıkıp kendine eziyet etme.
    Çünkü senin haricinde sana oyun oynayan seni satan herkes mutlu ve sen şuan onların umurlarında değilsin.
    Elbette çok sağlam dostlukların da olacak. Yaşın daha genç.
    Yıllarca görüşeceğin, gerçekten kardeşim diyip güvenebileceğin insanlar da olacak ama herkese böyle yaklaşman en büyük hatan olur.
    Ve demin de dediğim gibi olmuş bitmiş şeyler için canını sıkman, kendine zarar vermen hiçbirşeyi değiştirmeyecek.
    Mutlu ol, her ne kadar zor olduğunu bilsem de hiç olmamış, hiçbirşey kaybetmemiş gibi yaşamaya devam et. Çünkü hiçbirşey kaybetmedin, zaten sahte olan insanlar erkenden yüzünü gösterdi.

Babana üzüldüm, Allah gani gani rahmet eylesin, size de sabır versin.

• arda senmisin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.