Dün enişte geldi yaşında geçti parası da güzel tatilin de var diyerekten sınıf öğretmenliği tercih yaptırdı (yaş 20) İdealist olmayacakmışim bu devirde diyorlar İlk sene 320k Bu sene 120k İçimdeki ses mezuna kal diyor Biliyorum kolay bir süreç olmayacak 1 sene Bir de sınıf öğretmenliği okuyan bir arkadaşımla konuştum 2. Sene tekrar hazırlanmaya Başlamış Ne yapıyım sizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 5 Ağustos 2022; 8:5:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi yazmak hiç istemiyorum
-
-
Sınıf öğretmenliği zor be hocam. İnsan kafayı yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 5 Ağustos 2022; 8:5:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence kal diyeceğim ama şartlarını bilemediğim için net bir şey söyleyemez kimse.
Sınıf öğretmenliği bebek bakıcılığından ibaret.
Hocam koşullarını bilmiyorum, ideali mezunluk
hocam aileleri ilgilenmez siz ilgilenmek zorunda kalırsınız çocukla üzüldüğünüz için.teyzem sürekli yaşıyor bu durumu maalesef
Bu ülkede kpss gerçeği çok hafife alınıyor. Her öğretmenlik okuyan atanamıyor ki
enişte nerden çıktı yav
Öğretmenlik yazdıran eniştene söyle
İşsiz kalırsam bana özel okul açacakmısın diye sor
Abicim siz kafayı falan mı yediniz ya ben anlamıyorum vallahi bak
2-3 gündür KPSS de yaşananlar ortadayken öğretmenlik seçmek kadar saçma bir durum olamaz . Hele hele sınıf öğretmenliği . Hadi matematik fizik olsa anlayacam. En tutulan öğretmenlik alanları da . Sınıf öğretmenliği ne ya .
Git o sıralamaya kalburüstü bi mühendislik oku en azından öğretmenlikten daha rahat edersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atamaları nispeten yüksek olduğu için söylemiştir. Küçümsendiği kadar değersiz bir meslek olduğunu da düşünmüyorum, çocukların hayatına dokunuyorsunuz, geleceğini şekillendiriyorsunuz.
ya olum başkasının etkisinde ne iş yapıyorsunuz enişten sana niye karışıyor ''yaptırdı'' ne demek izin vermeyin kimsenin karışmasına
-
Yav bırak milleti hele enişteyi falan hiç ipleme kalacaksan kal mezuna
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende çok idealisttim zamanında şimdi kasaplık yapıyorum.
-
yorumlar gerçekten kafayı yemelik. öğretmenliği kötüleyen ya da başka bir şeylere odaklananlar.
konuyu açan arkadaşında sorusu garip.
sınıf öğretmeni olmak, sınıf öğretmenliği okumak istiyor musun? eğer bilmiyorum diyorsan ve okumak için geçerli argümanın yoksa mezuna kal.
teşekkürler.
-
Hocam öğretmenliği falan küçümsediğim yok . Çok değerli bir meslek aslında . İnsanların hayatına dokunuyorsun
ama ülkemizde bu kadar açıktı işsiz öğretmen varken gidip öğretmenlik yazman bana biraz saçma geliyor .
edit : vallaha ben sınıf öğretmenlerine aşırı gıcık oluyorum . Zamanında bana az çektirmediler az hakkımı yiyip dayak atmadılar . Birisi bana sınıf öğretmeniyim diyince onlara hep bi art niyetle bakıyorum çünkü hem yaşadım hemde farklı zamanlarda gördüm . Sınıf öğretmenlerinin çocuklara nasıl dayak attığını . Gerçekten yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 5 Ağustos 2022; 11:48:35 >
Hocam mezuna kalıp 50k yapsanız planınız var mı?
Sınıf öğretmenliğini bilmem de okul öncesi okuyan tüm arkadaşlarım atandı hatta tarih okuyan arkadaşlarım bile atandı geçen sene.
Eğer büyük şehir düşünmezseniz bence öğretmenlik sizin sıralama skalanızda kötü bir tercih değil.
Şunu da eklemek isterim. Mezuna kalınca ne yapacaksınız yani ne istiyordunuz da bu sıralamayı yaptınız. Bu sene neden olmadı gibi soruları da kendinize sorun eğer fark yaratacak bir şeyler yapamayacaksanız hayatınızdan 1 yılı daha boş yere kaybetmeye gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 5 Ağustos 2022; 13:16:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öğretmenlik idealizm gerektirir ülkede doğru dürüst bir eğitim sistemi olmadığı için idealist olma öğretmenlik seç denilebiliyor. yazık vallahi.
-
İdealist olacaksan gençken seçim şansın bolken olacaksın
Yoksa genç olmanın ne numarası var
mezuna bırak istemiyorsan. öbür türlü obp puanında kırılacağı için daha da zorlanırsın tekrar girmek istersen
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sınıf öğretmenliği bebek bakıcılığından ibaret.
|
Benzer içerikler
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- yks ilk 100 netleri sayısal
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- telegram deneme cevap anahtarı grupları
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X