Şimdi Ara

Hayatım bir sabun gibi elimden kaydı gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Biz okuduk da ne oldu. 4senelik fakülte bitirdim. Bitirdiğim gibi atandım yaklaşık 3 bin lira maaşım var ama evliyim çocuk var kredi var hep tutunma çabası. Yani belirli bir iş sahibi olsan da ihtiyaçlar değişiyor durum hep aynı

Benim hayalim .

4 senelik fakülte bitirdim .

Bitirdiğim gibi atandım .

3 bin lira maaş .

Evli .

Çocuk .

Maaşallah .

teşekkürler, herkesin gnlüne göre olur inşallah ama 3 bin lira emin olun türkiye şartlarında az para. Maaş yatıyor 15i gecesi, 17sinde elinde para kalmıyor 28 gün geçim sıkıntısı.

• Burda ağlayacagina git de biseyler yap. Masabasi is diyosun iyi maas rahat hayat diyosun bunlar icin emek lazim ha diyince olmuyo o işler. Yasin kac sanki 50 yasindaymis gibi konusma. Benim hayatimda iyi degil ama cabaliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan git her hangi bi işte çalış o zaman hem ayranım dökülmesin neyse , babana yazık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

quote:

Biz okuduk da ne oldu. 4senelik fakülte bitirdim. Bitirdiğim gibi atandım yaklaşık 3 bin lira maaşım var ama evliyim çocuk var kredi var hep tutunma çabası. Yani belirli bir iş sahibi olsan da ihtiyaçlar değişiyor durum hep aynı

Benim hayalim .

4 senelik fakülte bitirdim .

Bitirdiğim gibi atandım .

3 bin lira maaş .

Evli .

Çocuk .

Maaşallah .

teşekkürler, herkesin gnlüne göre olur inşallah ama 3 bin lira emin olun türkiye şartlarında az para. Maaş yatıyor 15i gecesi, 17sinde elinde para kalmıyor 28 gün geçim sıkıntısı.

İlden ile değişiyor galiba hocam .Yada yorgan uzayınca ayakta ona göre uzuyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

Herkes aynı olmayabiliyor biraz empati

Kızarak söylemedim hocam .Mecbur kalınca bıçak kemiğe dayanınca hareket etmek zorunda

kalıyoruz .Bazen seçme şansımız olmuyor .Benimde sağlık sorunlarım var .Çok fazla iş yapamıyorum .

Çok zorlanıyorum yaparken .Ama mecburiyetten dolayı .İçimden ağlaya ağlaya çalışmak zorunda kalıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.