Şimdi Ara

Hayatım hakkında çok arada kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Üniversiteyi 2 yıl önce kazandım hazırlıktan sonra 1. sınıftayım. Şu aralar sorunlardan dolayı genel olarak hayatım hakkında düşünüyordum. Gerçekten şu sıralar ders çalışmak normal bir işte çalışmak bana göre gelmediğini düşünüyorum. Yani şu hayatta severek yaptığım tek şey oyun oynamak oradaki karakterlere bürünmek. Bundan para kazanmak gibi bir amacım yoktu ancak eğer bundan para kazanmazsam da okuduğum bölümle ilgili stajlar işler peşinde koşmam gerekecek. Youtube olayını veya twitch olayını düşündüm ancak şöyle ki ailevi durumlardan dolayı yeni bir bilgisayar alamam ve benim şu anki bilgisayarım bunları kaldırabilecek düzeyde değil. Yani cs go'yu 25-30 fps alan bir bilgisayar low ayarlarda. Oyun çekerken yayın yapmam veya video çekmem çok zor. Yani eski tarz oyunlar belki anca. Ben gerçekten hayatımın geri kalanını istemediğim bir işte geçirmek istemiyorum ama zorunda kalacak gibiyim. Sizin bu durumda önerileriniz var mıdır ? Yani dersleri şu ara düşüşte ve nedense bunu umursamıyorum bile sadece bu sektör üzerinden nasıl ilerleyebileceğim konusu dönüp duruyor aklımda. Bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz gerçekten çok memnun olurum.

• Editörlük işine gir bilgisayar oyunundan para kazananların neredeyse hepsi editörlük sayesinde bir yere gelebiliyorlar, editörlük bir yemeğin insana sunuluşu gibidir süslersen beğeni alır istersen tadı normal olsun bu işe nasıl başlarım dersen diyeceğim şey senin için geçerli edirörlük işiine gir multiplayer (yoıtube kanalı)ve alternatif kanallar, şirketlere git bu işle ilgiliyim para mara istemiyorum de kendini kanıtlarsan maaşını alırsın yada eleman fazlası olur fazla tutmazlar seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda en çok arabada kaldım diye okudum her neyse yayın sektöründe ilerlemek için kendine bir konsept bulucaksın insanlar severse seni izler özetle kendini izlettiriceksin ve dahası bunu düşük sistemle yapman gerekiyor ki internet hızı da gayet gerekiyor yani bence bu iş senin için yaş gibi geliyor bana ama cesaretini kırmak istemem tabi ki.

Ne okuyorsun ki istemediğin bir şeyi mi seçtin? Ayrıca şunu da söyliyim bir şeyi öğrenirken sıkıcı gelir ama öğrendikten sonra keyfili gelir. Çok sıkma canını.
  • Her Türk genci gibi,oturduğun yerden para kazanma hayaliyle yaşıyorsun.
    Ama takdir edersinki emeksiz ekmek olmaz,bir konuda kendini geliştirmen/sivrilmen lazım,o konuyu kendin düşünüp karar vereceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Oturduğum yerden değil tek eğlendiğim şey bu yani oyunlar. Bir şekilde bu sektörde çalışmak istiyorum ama herhangi bir planım yok.

Ayrıca denizcilik okuyorum ama diğer meslek türleri de ilgimi çekmiyor gerçekten oyun sektörüne ayrı bir şekilde sevgim var bu bağımlılık veya öylesine bir şey değil. Gerçekten yapılan oyunlar hepsinin farkı evrenleri farkı şekillerde anlatması kitap okumak gibi bir şey yani nasıl yazarlar bu gibi dünyaları sever ve kendi de yazmak istersen ben de bunlara çok ilgi duyuyorum ve bununla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipest

Oturduğum yerden değil tek eğlendiğim şey bu yani oyunlar. Bir şekilde bu sektörde çalışmak istiyorum ama herhangi bir planım yok.

Ayrıca denizcilik okuyorum ama diğer meslek türleri de ilgimi çekmiyor gerçekten oyun sektörüne ayrı bir şekilde sevgim var bu bağımlılık veya öylesine bir şey değil. Gerçekten yapılan oyunlar hepsinin farkı evrenleri farkı şekillerde anlatması kitap okumak gibi bir şey yani nasıl yazarlar bu gibi dünyaları sever ve kendi de yazmak istersen ben de bunlara çok ilgi duyuyorum ve bununla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum.

Hayata motive ol hazırlan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.