Şimdi Ara

Hayatımda hiç bu kadar susadığımı hatırlamıyorum(Ölecem)... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bütün gün oruç tutunca kendini ağır hasta veya dokunulmazlığı olan milletvekili zanneden tiplerle uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 9 Eylül 2008; 20:22:42 >
  • O kadar su içtikten sonra nasıl yemek yiyebildin ya. Ben 1 bardak su içtim sonra bir bardak kola içtim bir tabak yemeği bitiremedim karnım şişti.
  • bende bilirim bu duyguyu bir kere maçtan sonra feci susamıştım ne kadar su kola ayran vs vs içtim hatırlamıyorum ama 3 lt vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Hiç de anormal bir durum değil.
    Bütün gün oruç tutunca kendini ağır hasta veya dokunulmazlığı olan milletvekili zanneden tiplerle uğraşıyorum.

Hocam ya sen anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum.Yıllardır oruç tutuyorum hiç bir defa böyle birşey olmadı.İftar vaktine kadar ne açlık çekerim ne sususzluk.Senin uğraştığın adamlar beni ilgilendirmez.Çok mızmızlanan insan var bunu bilirim.Fakat senin uğraştığın insanlardan olmadığımıda belirtmek isterim.Hayatımda ilk defa böyle birşey oldu ve dile getirmek istedim.Oruçlu olmasam dahi bu konuyu yine açabilirdim.Çünkü benim açımdan inanılmaz anormal bir susuzluktu bu.Anlatamam.Senin ne demeye getirdiğini anlıyorum ama öyle bir durum yok.Ayıptır söylemesi bende tüm gün çok bilmiş insanlarla uğraşıyorum ama yapacak birşey yok.

Saygılarımla..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.