Şimdi Ara

Hayatımda hiç bu kadar susadığımı hatırlamıyorum(Ölecem)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahurda ayıptır söylemesi su böreği yedim.Ve hiç su içmedim yatmadan önce.Hatta iftarda bir yudum su almıştım onun dışında hiç su içmedim.Sadece kola içmiştim.Şu an o kadar susamış durumdayım ki oturduğum yerden kalkınca dengemi kaybediyorum.Hayatımda şimdiye kadar gelmiş geçmiş tüm hayatımı şöyle bir gözden geçirsem bu kadar susamamıştım.Saat daha 11 iftara 9 saat 40 dakka var.Sürekli zamana baktığım için zaman geçmiyor.İnanılmaz bir durumdayım şu an.Her tarafım kurudu.Çok garip hissediyorum.O kadar çok varki zaman gözümde büyüyor.Ama dayanıcam ne olursa olsun.Cidden acayip durumdayım.Kendimi avutmak için dolabı açıp su şişelerine bakıyorum.9 buçuk saat sonra bütün suları içecem.Gerekirse İzmir barajını içecem.Kendimi çöl gibi hissetmeye başladım.Hayatımda ilk defa bu kadar susadım.İftar bi gelsin kovayla su içecem..Gerekirse belediyeyi arayıp su tankeri getirtecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 9 Eylül 2008; 11:18:48 >

• bilgisayara bakınca da rahatlayabilmen umudu ile..

• Dün sıcaktan bütün sularım çekildi..akşam 4 litre su içtim.

Gece ise akıllı amcamın kızı kalkamamış ve birşey yemeden içmeden orucu tutuyorum.

bakalım bugün nolacak. inşallah bayılmam..

zaten kalbin altında kasta ağrı var yürüyemiyorum off
  • ağznı suyla çalkala.ama sakın yutma
  • :Fatih: Allah kabul etsin hocam.

Felaket bir durum.Gittikçe susuyorum.Şu anda o şelalenin orda olsam kuruturdum o şelaleyi.O derece yani..Yutkunamıyorum bile.Gece ne tür şeyler yemek lazım ki tüm gün fazla susamayalım.Gelmiş geçmiş tüm hayatıma şöyle bir göz gezdirdim de yok arkadaş hiç böyle susamamıştım..Belli ki su faturası tavan yapacak bizim.Bitirecem bütün suları.Kurutacam tüm barajları pınarları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @kii

ağznı suyla çalkala.ama sakın yutma

3 kere yaptım ama artık yapmayacam.Her seferinde yutasım geliyor suyu..Kendime mesafe koydum.Suya giden tüm kapıları kilitledim.Kendimi durduramıyorum..
  • Psikolojik..

Bugün,inşallah kötü birşey olmaz..açım ve sususuzum..birde okul var sıcakta hiç çekilmez..baktım duramıyorum çıkar gelirim..e gelsem yatsam iyice başım ağrıyacak.orucu bozamam..off off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bole ağlıcaksanız tutmayın ya yazıktır yani. diye dşünüyorum
  • Arkadaşlar ne kadar çok susar ne kadar ağır gelirse oruç o kadar sevap kazanırsınız diye düşünüyorum bende..Yani mesela çok susadın banyoya girip rahatlayabilirsin fakat o zaman orucun degerini kaybedecektir.Herkeze bol sevaplı ramazanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler bole ağlıcaksanız tutmayın ya yazıktır yani. diye dşünüyorum

Kardeş ağlayan yok.Ben şimdiye kadar bunca yıldır hiç aksatmadan tuttum ve tutacağımda.Sadece hayatımda ilk defa bu kadar susadım.İnanılmaz derecede hemde.Dile getirmek istedim.Çünkü daha önce böyle bişey yaşamamıştım.İnanılmaz bir susuzluk oluştu.Çok acayip bir durum.Anlatılmaz.Kendimi DAKAR Rallisinin yapıldığı yerin yakınına 25-30 kilometre uzaklıkta bir yerde hissediyorum. Anlatılmaz yaşanır yavs..
  •  Hayatımda hiç bu kadar susadığımı hatırlamıyorum(Ölecem)...
  • hocam suyu düşünmeye devam edersen susuzluğun çok daha artacak emin ol
  • 1-2 saate kadar açlık hissedersin iyice, o çok zorlamaz insanı ama susuzluk acı verir
  • dün aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.
    iftara kadar kıvrandım. iftarda ise yarım sürahi su ve bir sürahi de ayran içtim.
    karnımdan cokur cokur ses geliyordu.iftarda yemek bile yemedim o yüzden.
    ama su çabuk geçiyor 2 saat sonra acıkmıştım.
  • Bİlgisayar oyunu oyna dizi anime fln seyret kardeşim. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

Arkadaşlar ne kadar çok susar ne kadar ağır gelirse oruç o kadar sevap kazanırsınız diye düşünüyorum bende..Yani mesela çok susadın banyoya girip rahatlayabilirsin fakat o zaman orucun degerini kaybedecektir.Herkeze bol sevaplı ramazanlar.

Özellikle konu dışına yorum yazasım gelmiyor. Sadece yazılanları okuyup tebessüm edip geçiyorum genelde ama buna dayanamadım artık Arkadaş resmen ne kadar çok acı çekerek oruç tutarsanız o kadar sevap kazanırsınız diyor yahu. Bu nasıl iş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 9 Eylül 2008; 12:52:25 >

• valal ben hiç tutmuyorum tutmadım rahatım

ilaç alıyorum ama almasam tutcam doktorla konuşcam bu işi
  • Hocam tut çişini,+ su kaybı yaşama bare
  • Öldü galiba
  • Bende susadığımda dolaptaki donmuş su şişesini dudaklarıma değdiriyordum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.