Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa 1 getiriyorum . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • !!!1111!!!birbirbiribir!!!111!!!
  • Alışırsın
  • ilkokulda 90+
    ortaokul 80+
    lise 55+
    üniversitede dersten geç gerisi sorun değil
    ben lisede 1 dönem teşekkür aldıysam diğer dönem alamadım istikrar vardı :)

takma kafana alışırsın sıkma canını da düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

• Bakıcaz
  • karnede 1 tane bile 1 getirirsem imzamdaki sistemin yeni sahibi olcak piskolojimi sen düşün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

Bakıcaz

anlamadım
  • yanlış bilmiyorsam dil ve anlatım baraj dersti o 1 deilse ve ortalama ile geçiyorsan sorun yok.
  • Bu ne biçim konu olmuş lan
  • şimdi şöyle hiç bir dönem içinde 1 olmayan bir karne getirmediğim için peder bi süre sonra tepkisiz kalmaya baslamıstı duruma :D

Lisede Mtematik olmadı Algoritma olmadı Elektroteknik vs elbet biri yada hepsi 1 olurdu.

HOca herkesi bıraktı baba de otur aşşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 2 Ocak 2012; 20:59:56 >
  • lise 1i teşekkür alarak geçtim lise2deyim 3 tane zayıfım var ve düzeltemiyorum sanırım sınıfta kalıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Lise 1 deyken 3 zayıfla geçtim.Alttan ders oldular.Lise 4 e kadar sınavlara da girmemiştim.LYS öncesi girmiştim sınavlara.

Kredi denen bir olay vardı.Hala varsa Krediyi tamamla geç.Annenler en fazla 1 ay konuşur.

kredi
  • 9. Sınıfta ilk dönem 8 zayıfım vardı dostum ama tabi ikinci dönem tek zayıf bıraktım ortalama ile geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Lise 1 deyken 3 zayıfla geçtim.Alttan ders oldular.Lise 4 e kadar sınavlara da girmemiştim.LYS öncesi girmiştim sınavlara.

Kredi denen bir olay vardı.Hala varsa Krediyi tamamla geç.Annenler en fazla 1 ay konuşur.

kredi

68 Kredi ile geçiliyordu.

Kredi de şöyle hesaplanıyordu:

Mesela Dil anlatım 4 ders.Bu dersten 3 aldık.

4x3=12 Bu ders bize 12 kredi getirdi.

Bu şekilde hesaplanıyordu.Kredi 68 olunca da geçiyorduk.Lise 1'de 68,2-3-4'de ise 73 kredi idi.

Tabi bunlar 2007 yılında oluyordu.

• 9da bir tane zayıf getirmiştim. ben nasıl eve gidicem diye düşünüyordum eve gittiğimde olanlar olmuştu zaten.
    sonra bu duruma alıştılar 10da dört tane zayıf getirdim buna da alıştılar tabi.
    11de 5 zayıf getirdim ve sınıfta kaldım. buna da alıştılar

sonra okuldan atıldım demicem tabi ama alışıyorsun takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

9da bir tane zayıf getirmiştim. ben nasıl eve gidicem diye düşünüyordum eve gittiğimde olanlar olmuştu zaten.

hocam sırf merakımdan soruyorum sınıfta kalmak nasıl bir duygu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

9da bir tane zayıf getirmiştim. ben nasıl eve gidicem diye düşünüyordum eve gittiğimde olanlar olmuştu zaten.

hocam sırf merakımdan soruyorum sınıfta kalmak nasıl bir duygu ?

1 sene boyunca boşu boşuna okula gitmiş olmak çok koyuyor en başlarda.
    ama insanoğlu her şeye alışıyor işte.bir de kaldığım sınıfta tanıdık 4-5 arkadaş vardı o yüzden yabancılık çekmemiştim çabuk alışmıştım sınıfa.o seneyi atlatıp geç de olsa 12ye geçince içindeki huzursuzluk tamamen kalkıyor.

he bir de arkadaşların mezun olup üniversiteye giderken senin bir sene daha liseye gidecek olman da koyuyor tabi. ama ehliyet alıp son sene okula özel arabanla gelmek de ayrı bi hava

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

Bu sene liseye geçtim . 3 senedir sınavlara giriyoruz bu sene bitti rahatladık dedim yanılmışım . Karnede 1 var 2 getirmem çok zor . 1 getirenler ailenizin tepkisi ne oldu nasıl açıklayayım bu durumu . Çevrenizinde tepkisi ne oldu ?

biz bu sene lise 12 yiz sınıfta 6 zayıfı olan var benim 2 zayıfım var zaten tüm sayısal sınıfının mininmum 1 zayıfı var.Matematik herkezin garanti 1 veya 0 zaten.Müzikten bile sözlü oluyoruz
  • bişey demediler. ilk okulda alıştırdım ben
    resim bile birdi benim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.