Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa 1 getiriyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene liseye geçtim . 3 senedir sınavlara giriyoruz bu sene bitti rahatladık dedim yanılmışım . Karnede 1 var 2 getirmem çok zor . 1 getirenler ailenizin tepkisi ne oldu nasıl açıklayayım bu durumu . Çevrenizinde tepkisi ne oldu ?

• oooo alışırsın dostum biz de ilkokulda takdir üstün başarı falan alıyorduk lisede takla attık . boşver alışıyorlar zamanla
  • Ne diyeceğin beni ilgilendirmez sadece her konusu açıldığında yerin dibine gireceksin, fakat unutursun zamanla.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

oooo alışırsın dostum biz de ilkokulda takdir üstün başarı falan alıyorduk lisede takla attık . boşver alışıyorlar zamanla

Bunlara artı olarak elalemin veletleri ile karsilastirilacaksin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoca bana taktı
  • ben ilk 1 getirdiğimde evdekiler sevinmişti. lisede ilk 3 sınavdan 0 alınca gelişimi görüp mutlu oldular tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iköğretim gibi olacağını sanmıştın alışırsın korkma anadolu lisesinde 3. sınıf öğrencisiyim sadece geçen yıl geometrim 1 gelmişti 2. dönem 5 yapmıştım onuda
    düz lisede 1 getiriyorsan intihar sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

oooo alışırsın dostum biz de ilkokulda takdir üstün başarı falan alıyorduk lisede takla attık . boşver alışıyorlar zamanla

Bunlara artı olarak elalemin veletleri ile karsilastirilacaksin .

o banko zaten olmazsa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

iköğretim gibi olacağını sanmıştın alışırsın korkma anadolu lisesinde 3. sınıf öğrencisiyim sadece geçen yıl geometrim 1 gelmişti 2. dönem 5 yapmıştım onuda

Anadoludayım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

iköğretim gibi olacağını sanmıştın alışırsın korkma anadolu lisesinde 3. sınıf öğrencisiyim sadece geçen yıl geometrim 1 gelmişti 2. dönem 5 yapmıştım onuda

Her düz liseyi bir tutma !

'

Alışırsın zamanla
  • Benim de o zamanlar 3 tane 1'im vardı, 2. dönem hepsini düzelttim. Sorun etme o yüzden. Bana en çok koyan düz lisedeki arkadaşlarımın ben 5 aldım diye yanıma gelip hava atmalarıydı.(Anadolu öğretmen lisesinde okudum)
  • 9. sınıfta öğrencilerin %90'ı kesin en az 1 zayıf getirir zaten. Çoğu için sorun olmaz, örneğin matematiği 1 dir ama edebiyat tarih vs 4 tür ortalama ile geçer. Ama benim gibilerde oluyor. İlk dönem biyoloji-almanca-tarih 1 di. İkinci dönem biyoloji ve almancayı kurtardım ama ilk dönem 3 olan coğrafyadan ve tarihten kaldım. Diğer derslerimde iyi değildi pek ortalama ile geçemedim. Coğrafyam iyi idi benim ama gözü kör olası biyoloji almanca derken onu bıraktık

Ama ne gaza geldiysem yazın girdiğim sınavda tarihten 45 den coğrafyadan 70 ile geçmiştim Herkes coğrafyadan 45 le vs geçiyordu neredeyse ikiye katlamışım adamları

• 11.sınıfm 3 tane 1 1 tane 0 var.Ben ne yapayım?Sınavlarla 1leri düzeltirim gibi ancak 0 olan ders 1 e yükselip kalacak gibi geliyor.
  • Lise 1 deyken 3 zayıfla geçtim.Alttan ders oldular.Lise 4 e kadar sınavlara da girmemiştim.LYS öncesi girmiştim sınavlara.

Kredi denen bir olay vardı.Hala varsa Krediyi tamamla geç.Annenler en fazla 1 ay konuşur.
  • up
  • Dur daha neler göreceksin. Ben ortaokulda ilk dönem 3 tane zayıf getirirdim, ikinci dönem düzeltirdim her şeyi. Şimdi ortalamanın üstündeki bir anadolu lisesinde teşekkür alıyorum. Liseyi kazandığımda herkes şaşırmıştı, o zayıf getiriyordu hep falan diye muhabbetlerim dönmüştü. Neyse işte bir şey demiyorlar, düzeltirsin biz sana güveniyoruz deyip yolluyorlar.
  • Lise 1 de ilk dönem 3 2.dönem 4 zayıfım vardı,yazın 4 dersten 2 tanesini verdim mat ve geo kaldı.İnşallah onlarıda Şubat'ta vereceğim.Şuan lise 2'yim gene mat ve geo zayıfama bu sefer iş ciddi 0 gelebilir(geo:05 mat:06-08 sınavlar),bunların dışındakileri büyük ihtimalle düzeltirim..Ayrıca zayıfın olsa bile ortalamanı 3'ün üstünde tut..Yazın rahatça pc oynayamadım annem hep söylenirdi bir de bu tarafı var tabii,o yüzden bir daha yaza kalmak istemiyorum...
  • Lise 1 de 4 tane zayıfım vardı ortalamadan geçtik çok şükür
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.