Hocam özele bak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayatımda kimse bana rehberlik etmedi ne yapacağımı bilemiyorum kendimi öldürme derecesine geldim (2. sayfa)
-
-
Çalışmak güzel işimi sevmiyorum ama hazır yaşım varken ve ailem hayattayken daha iyisini yapabileceğime inanıyorum evdekiler ısrarla göndermek istemiyorlar üniversiteye bu yaşlarımı birdaha bulamam 5 sene sonra bu tarz bir konu açamam şuan attım atacam o zarı şef garson maaşları da bulunduğum şehirde düşük turizm bölgelerine gidersek ancak birşeyler başarabilirim ama o taraflara gidecek imkan vs de birde şuan acil para ihtiyacımız da yok hanı birkaç sene daha dişimizi sıkarak sonrasında daha iyi bir işle başlasam herşey çok güzel olacak ama olmuyor bugün yine işten yorgun argın geldim gece 1-2 uyuyup sabah 5.30 da ayaktayım işyerim benden çok memnun hızlı çalışıyorum çünkü ama insanlarla ikili ilişkilerimde problem var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayat böyle bir yer değil daha güzel bir yer şanslıysan....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dünya nüfusunun çok büyük kısmı türk gencinin kafasındaki 'ideal hayat' tanımının baya aşağısında yaşayıp ölüyor.
hindistan, çin, brezilya, afrika ülkeleri vs bunlar nerede avrupa nüfusu nerede (2018'de 746 milyonmuş)
bana deseler ki, tekrar doğma şansın var rastgele bir insan olarak tekrar doğacaksın kabul etmezdim örneğin. çünkü türkiye sefilliğinden çok daha sefil bir hayat yaşama ihtimalin hayli yüksek.
-
hepimizin hayatı berbat merak etme.
kayış yurdu bırakıp eve geçmenle olmuş sanki.
üniversitede bir çözüm değil, o otelde biraz çalış sonra güney sahilleri ak bence ailenden de uzaklaşmış olursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaptın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X