Şimdi Ara

Hayatımda Tanıdığım En Boş İnsanlar - Üniversite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senin gibiyim, vizyonu dar kulturel qcidan gelismemis insanlara karsi antipatim var. Bos gelip bos gidiyorlar nasil sıkılmadan geciyor hayatlari bilmiyorum. Universite nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Üniversiteye ilk geldiğimde arkadaşsız kaldım sonra 1-2 kişiyle takılmaya başladım.Takılmasam da olurmuş.Konuşacak konu bile bulamıyorum, sıkılıyorum yanlarında yurda gidip bilgisayarda takılmak daha çekici, insanı asosyalliğe itiyorlar.
    Belki dizi falan izliyorlardır yok got-hımym falan bilmiyorlar sevdikleri filmler vardır star wars veya lotr falan hiç izlememiş film de izlemezler, telefonda dh de takılıyordum nerelerde takılıyorsun diye soruyor biri, donanımhaber diyorum hiçbir şey bilmiyor ekşi sözlük de aynı şekil, masaüstü arkaplanımda waffen ss var o ne diyor tarih veya herhangi bir konuda bilgi veya kültür birikimleri yok, futbol veya herhangi bir spora ilgileri yok, müzik konusunda zevkleri bunlardan farksız, belki bilgisayar oyunu oynuyorlardır hiçbir oyun bilmiyorlar oynamıyorlar, gündemi takip etmiyorlar vestel diyorum ne olmuş diyorlar her şeyden uzaklar.

Üniversite hayal kırıklığı.Gelmeden önce daha iyi bir arkadaş grubu hayal etmiştim.Dizilerin etkisi.Ya da değil.Şöyle ki gördüğüm insanlar genelde en iyi arkadaşlarını üniversitede buluyorlar oda veya sınıf arkadaşı şeklinde.

Hangi üniversitedesin? Ayrıca himym bilmemeleri daha iyi, Friends çakması benim açımdan uyduruk bir dizi. Tarih, genel kültür konusunda eleştirebilirsin ama got,himym demişsin ne alakası var? Bende benim ilgilendiğim şeylerle başkaları ilgilenmiyor diye onları yadırgayabilir miyim? Hayır. Sende yadırgayamazsın, aynaya bak biraz da kendini sorgula bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.