Şimdi Ara

Hayatımda Tanıdığım En Boş İnsanlar - Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye ilk geldiğimde arkadaşsız kaldım sonra 1-2 kişiyle takılmaya başladım.Takılmasam da olurmuş.Konuşacak konu bile bulamıyorum, sıkılıyorum yanlarında yurda gidip bilgisayarda takılmak daha çekici, insanı asosyalliğe itiyorlar.
    Belki dizi falan izliyorlardır yok got-hımym falan bilmiyorlar sevdikleri filmler vardır star wars veya lotr falan hiç izlememiş film de izlemezler, telefonda dh de takılıyordum nerelerde takılıyorsun diye soruyor biri, donanımhaber diyorum hiçbir şey bilmiyor ekşi sözlük de aynı şekil, masaüstü arkaplanımda waffen ss var o ne diyor tarih veya herhangi bir konuda bilgi veya kültür birikimleri yok, futbol veya herhangi bir spora ilgileri yok, müzik konusunda zevkleri bunlardan farksız, belki bilgisayar oyunu oynuyorlardır hiçbir oyun bilmiyorlar oynamıyorlar, gündemi takip etmiyorlar vestel diyorum ne olmuş diyorlar her şeyden uzaklar.

Üniversite hayal kırıklığı.Gelmeden önce daha iyi bir arkadaş grubu hayal etmiştim.Dizilerin etkisi.Ya da değil.Şöyle ki gördüğüm insanlar genelde en iyi arkadaşlarını üniversitede buluyorlar oda veya sınıf arkadaşı şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadim ama haklisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum ama haklılığın var.

• Adam mı kalmadı? Başkalarıyla tanış..

• Usta kafa dengi arkadaş bulmak herkes için zordur. Sana tavsiyem kafa dengi olmasalar bile hiç değilse 1-2 tane sağlam adamla takıl. Yoksa kafayı yersin. Üniversite ortamınında anlamı kalmaz. Sağlam derken iyi,menfaatçi olmayan kişiler. Birde kız arkadaş yap kendine. Hangi üniye gidiyorsun?

Not:Vesteli bende anlamadım.

• Okudum ama haklı gibisin.

• Okudum şansızsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul ne taşrada mı?
  • okudum hakkını vermişsin.
  • Ayneeen la adamlar eksisozluku bilmiyolar trance diyorum one diyolar.

Universite okumadim.

• Yav adam Waffen SS nedir bilmek zorunda mı o kısım dışında haklısın da xd

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Hocam vestel dediki yurtdışından gelen teknolojik aletler için vergiyi yükseltin yerli malı almıyorlar dedi yasa öneriside geçti sanırım bunun gibi bir şeylerdi araştırırsan tam olarak bulursun
  • Okudum. Anlattigin kisilerden 1 2 sey disinda pek bi farkim yok.Kusura bakma hocam ben de olsam takilmazdim senin gibi biriyle

• Okudum. Diğerleri bunları bilmek zorunda değil ve sen de bunları bilip üsten bakmak zorunda değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Hocam vestel dediki yurtdışından gelen teknolojik aletler için vergiyi yükseltin yerli malı almıyorlar dedi yasa öneriside geçti sanırım bunun gibi bir şeylerdi araştırırsan tam olarak bulursun

Sağol hocam. İyide vestel türkmüydü?

• Okudum ama haksızsız şöyle ki sen bunlarla ilgileniyorsun diye onlar ilgilenmek zorunda değil ortak bir alan bul ve sosyalleş hangi ünidesin

• Onlara bunun onur kırıcı bır davranış olduğunu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Sağol hocam. İyide vestel türkmüydü?

Manisa da kurulmus bir Türk markası hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Okudum. Diğerleri bunları bilmek zorunda değil ve sen de bunları bilip üsten bakmak zorunda değilsin.

aynen. birazda kendıne bak. hep çevreyı suclama. dh hakkında ve oyunlar hakkında adam arıyorsan aynı unıden dost bul
  • Böyle tipler hayatlarını nasıl dolduruyorlar anlamıyorum.Tamam okula gittin eve gelince akşama kadar boş boş oturuyormusun

hiç mi bişi yapmıyorsun.hep merak etmişimdir bu şahısları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.