Şimdi Ara

Hayatımdan futbol kavramını çıkarmaya çalışmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hayatımda 1 kez hariç futbol maçı izlediğimi hatırlamıyorum. Ve o bir kez izledikten sonra bunun bir eksiklik olmadığını tekrar anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplara hiç ısınamadım şimdi oraya oyuncular çıkıcak milyon dolarları götürücek bende burda sevincem iyi valla güzel kafa. ayrıca böyle şeyler toplumların afyonudur. ülkede ne olursa olsun darbe savaş madenci ölümleri işçi ölümleri diplomsızlar her gün bi başka olan zengin olan iktidar sahipleri yanan ormanlar kundaklanan rant için yakılanlar vs ülke elden gitsin düşman sınırdan girsin koy bi gs-fb maçı hop her şey unutuldu

• uranus_97 kullanıcısına yanıt
    İnan bende dune kadar öyleydim ama bütün gerçekler kafana bi anda dank ediyor

• Tuttuğum takımın maçları dışında bende zevk almıyorum izlemekten oynaması halen zevkli ama :)
  • Futbol 10 Eylül 2016'dan itibaren benim için sadece halısaha maçlarından ibarettir. Ötesi berisi yoktur

• FM,Fifa,Iddaa ve haftada bir hali saha.
    Hafta sonu butun programlarim mac fiksturlerine gore kurulu. Sahsen ben keyif aliyorum ama sen alamayabilirsen de bu kisiden kisiye gore degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pete Dunham -- 11 Eylül 2016; 12:55:42 >
  • Fanatiklik aptallıktır. Aptal olmayın. Bu gerçeği anladığımda Beşiktaş fanlığından vazgeçtim. Şampiyon olurlar kazanırlar sevinirim ama pekte umrumda olmaz. Kulüptekiler milyon dolarlık anlaşmalarla hayatını yaşarken, takım desteklemek sadece enayilik olarak geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent.alkan

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Herhangi bir eksiklik hissetmedim ben. Hala takım sorsalar Gs diyorum açıklama yapmaya üşendiğim için. Gs tutuyorum güya, teknik direktörünü ya da forvet oyuncularını falan bile bilmiyorum.
    Ben zorla futbolu unutmaya çalışmadım. İlgim azalınca kendiliğinden unutmaya başladım zaten. Sonra takım tutmak kavramının ne kadar saçma olduğuna kanaat getirerek onu da bıraktım. Formalitede Gsliyim ama.

zaten futboldan zevk almayan kişiler genelde Gs yi tutar. Başarıya endeksli olarak ülkenin yarısı Gsli. Gslilerin yarısı ise futbol sevmiyor.

İşte bir bırakma nedenimde senin şuan yaptığın gereksiz fanatiklik. Beşiktaş'ın sana bi yardımı dokunmadığı gibi seninde Beşiktaş'a bi yardımın olmuyor. Arkadaşına ben Beşiktaş'ı tutuyorum demekten ileri gidemezsin. Biz futbolda etkisiz faktörüz. Aksine birde sinir stres oluyoruz tüm bunların nedeni de kıytırık bir şampiyonluk yüzünden. Yemişim öyle şampiyonluğu, ben hayatımdan stresi çıkardım mutluyum

dediğimi sen fanatiklik olarak algılamışsın. Futbolla az ilgilenen hatta fazla ilgilenmeyenlere sor hangi takımı tutuyorsun diye direk GS der. Bunun fanatiklikle ne alakası var*

• Garip bir şey zaten ve çok boş. Hala insanların kendine gelip "banane kim yenerse yensin" demiyor.

Ve hala konuşulması ve çok konuşulması üzüyor. O çok entel denilen ekşide bile ilk sıralarda oluyor futbol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır ilgilenmiyorum. Arada bir kim birinci diye bakıyorum o kadar. Takım tuttuğum da yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sıkıcıymıs be 2 dk dayanamadım terkettim odayı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.