Şimdi Ara

Hayatımdan futbol kavramını çıkarmaya çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir takım desteklememek veya desteklemeyi bırakmak hakkındaki düşünceleriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3A2E5193 -- 17 Eylül 2016; 21:50:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir eksiklik hissetmedim ben. Hala takım sorsalar Gs diyorum açıklama yapmaya üşendiğim için. Gs tutuyorum güya, teknik direktörünü ya da forvet oyuncularını falan bile bilmiyorum.
    Ben zorla futbolu unutmaya çalışmadım. İlgim azalınca kendiliğinden unutmaya başladım zaten. Sonra takım tutmak kavramının ne kadar saçma olduğuna kanaat getirerek onu da bıraktım. Formalitede Gsliyim ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Artık banada saçma geliyor ki saçma gelmesinin nedenlerinin ortak olduğunu düşünüyorum o yüzden sormuyorum herşey bariz ortada. İnşallah bende senin gibi bu konuda umursamaz olabilirim ve senin gibi dalga geçebilirim 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3A2E5193 -- 10 Eylül 2016; 23:35:49 >
  • Eskiden fanatik gs li biri olarak bıraktım o kadar rahatım ki,kendi kendimi yıpratıyordum bir zamanlar.
    İlla futbol takip edecem diyorsan ingiltere,almanya gibi ligleri takip et en azından zevk alırsın.
  • Bende ne yalan söyleyeyim son yıllarda basketbol izlerken çok daha zevk alıyorum. Futbolda hele turnuvalarda uzatmaların olmasıyla yata yata geriye yaslanarak hücum yapmadan oynanması acayip sıkıyor. Eskiden maç kötü olsa bile aşırı zevkli gelirdi ne yapar eder izlerdim ama artık öyle değil. Takım sevdamız gitmez de futbola olan ilgi net azaldı bende
  • Evet taraftar olayının ülkemizde epeyce yanlış anlaşıldığı ortada. Yaşadığım streslerin, gereksiz triplerin sebebinin sadece kıytırık bir şampiyonluk olduğunu görmem de bırakma konusunda etkili oldu

• Haydaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Herhangi bir eksiklik hissetmedim ben. Hala takım sorsalar Gs diyorum açıklama yapmaya üşendiğim için. Gs tutuyorum güya, teknik direktörünü ya da forvet oyuncularını falan bile bilmiyorum.
    Ben zorla futbolu unutmaya çalışmadım. İlgim azalınca kendiliğinden unutmaya başladım zaten. Sonra takım tutmak kavramının ne kadar saçma olduğuna kanaat getirerek onu da bıraktım. Formalitede Gsliyim ama.

zaten futboldan zevk almayan kişiler genelde Gs yi tutar. Başarıya endeksli olarak ülkenin yarısı Gsli. Gslilerin yarısı ise futbol sevmiyor.

• Sen gel bi bizim vodafone arenada Beşiktaş maçı izle ondan sonra hep stadda sabahlarsin

• Ak partili ve Beşiktaşlı bir işadamıyım.

Hayatımda hiç birşey vazgeçilmez olmadı, olmaz.Arada beşiktaşa gider, o samimi insanlarla dostlarla maç izler, gol olunca sarılır, yürüyüş yapar, yol kesip yoldan geçen arabaları sallarız.

Bir beşiktaş başkanını, Vodafone Arena'da Loca sahibi işadamlarını ve Beşiktaş yönetim kurulunu bilirim.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    İyi de futbolla gayet ilgili olduğum zamanlar da gsliydim.
    Bu takım tutma olayı da bu yüzden saçma işte. Çocuklukta bir akraba sana bir takımın formasını alıyor ya da sevdiğin bir tanıdık "fbli ol sen" falan diyor ve o takımı benimsiyorsun. Mantığa dayalı bir seçim olmuyor yani. Mantığa dayalı takım seçecek olsak en iyi ihtimalle 3-4 senede bir takım değiştirmemiz gerekir.
    Mesela benim de küçükken çok sevdiğim o zamanlar liseye giden bir tanıdığım vardı. Sırf o gsli diye ben de gsli olmuştum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22tane milyoner adamı bir saha içinde izlerken zevk almak ve cebinde 10 tl ile yarın nasıl geçineceğini düşünmek yeterli futboldan soğumak için
    Futbol toplumları uyutmak için inglizlerin çıkardığı bir saçmalık bana göre..
    İzlemezsen birşey kaybetmezsin izlerken çok şey kaybedebilirsin (para,saç,sinir,stres,küfür haznesinin gelişmesi,kavga bıçaklanma)
  • Valla ben birakamam fenerin bi macini izlemesem uzulen bi insanim takim tutmak cok guzel hocam heyecanlaniyosun filan tuttugun takim varsa birakmamani oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Herhangi bir eksiklik hissetmedim ben. Hala takım sorsalar Gs diyorum açıklama yapmaya üşendiğim için. Gs tutuyorum güya, teknik direktörünü ya da forvet oyuncularını falan bile bilmiyorum.

zaten futboldan zevk almayan kişiler genelde Gs yi tutar. Başarıya endeksli olarak ülkenin yarısı Gsli. Gslilerin yarısı ise futbol sevmiyor.

Bilip bilmeden konuşmuşsunuz. Tamamen boş beleş deli saçması bir yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

İşte bir bırakma nedenimde senin şuan yaptığın gereksiz fanatiklik. Beşiktaş'ın sana bi yardımı dokunmadığı gibi seninde Beşiktaş'a bi yardımın olmuyor. Arkadaşına ben Beşiktaş'ı tutuyorum demekten ileri gidemezsin. Biz futbolda etkisiz faktörüz. Aksine birde sinir stres oluyoruz tüm bunların nedeni de kıytırık bir şampiyonluk yüzünden. Yemişim öyle şampiyonluğu, ben hayatımdan stresi çıkardım mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3A2E5193 -- 11 Eylül 2016; 10:10:00 >

• bi ara fenerbahçeliydim şike olayı falan çıkınca iyice bıraktım izlemeyide ve tutmayida. daha öncesinde zaten soğumuştum. O zamandan bu yanada açıp 1 mac izlemedim. eskiden milli futbol ve basketbol maçlarını zevkle izlerdim ve desteklerdim. milli takımda iyice boşladi. Fatih terim hiçbirşey yapmayıp milletin parasını cebine indiriyor,futbolcularda fatih teirmin aynısı. ben ne diye bunları destekleyim ki? (Basketbolu artık takip etmiyorum ona bişey diyemem) Birde facebookta falan alakasi bile olmayan paylasimlarin altına "annenin bilmem neresi gs" "felanca cocugu fb" vs vs gibi sacma yorumları görünce iyiki izlemeyi bırakmışımda bu tarz sacma fanatik tiplerle iletişime girmeden bu insanlardan uzaklasmisim diyorum.

• İngiltere ligi ben buna sardım bu ara. Bir manchester united taraftarı olarak bir jurgen klopp hayranı olarak çok ilginç duygular yaşıyorum. İngiltere harika ya, kalite izliyorsun. Türkiye çöp

• otuurp 2 dk futbol izleyemiyorum, sıkılıyorum, nasıl yapıyosunuz
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki futbol bir İngiliz'e işkence gibi gelir, net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3A2E5193 -- 11 Eylül 2016; 10:28:38 >
  • Bize de işkence gibi geliyor :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.