Şimdi Ara

Hayatımı etkileyecek karar (yardımınızı bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence oku. Okumazsan pişman olma olasılığın daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dentex Dentex kullanıcısına yanıt
    quote:

Çocuğuma açıklarım, ille de ben şunu yapacağım diyorsa onun kararıdır ama fikrimi açıklamaktan da geri durmam. Benim çok da başarılı olmayan arkadaşlarım vardı, babaları mallarını bildikleri için 18 yaşında polisliğe, askeriyeye veya ne bileyim hemşirelik vs. ön lisans düzeyinde memurluğa yönlendirdi. 20-21 yaşlarında hatrı sayılır maaşlarla işe başlayıp erkenden evlilik vs. düzenlerini kurdular. Benim arada geçirdiğim süreçte yaşam düzenim olmadığı için bunlara vakit bulamadım, hoş erkeğiz çok da sıkıntı değil ama hayatımı daha önce düzene sokmak isterdim. İyi üniversitelerde mühendislik okuyan, kapasiteli-başarılı arkadaşlarım ise özelde üç kuruş maaşa sürünüyor. Allah' ın ergeni nereden bilsin ülkenin gideceği yolu? Tecrübeli birileri bilir değil mi?

Şu kısma aynen katılıyorum.Ben de çocuğumu böyle yetiştireceğim(olursa).Kusura bakmayın yanlıs anlamışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dentex Dentex kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam gerçekten ülkemizdeki iş hayatı batılı ülkelerden çok çok farklı hippi zippi ünilerde bölümlerde vakit kaybeden milyonlarca insan var buna rağmen çocuğunu bir işin ucundan tutturanlar iyi memurluklara veya iyi bir zanaate (üni kazanamayan arkadaşlarım sanayide ciddi paralar kazanıyor) yönlendirenler en iyisini yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.