Şimdi Ara

Hayatımı Mahfeden Böbrek Taşımdan KURTULDUM! [SSLI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Se®can

quote:

Orijinalden alıntı: Respectful Man

Fırlattım diyosunda elinemi işedin yoksa süzgecemi doğru söyle.

Havaya işerken ağzımla yakaladım kardeş.

Öyle soruya böyle cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

ıy ne iğrenç la o yalamam

niye yalayasın ki zaten taşı
  • @Se®can

Annem bugün böbrek taşını hastahende kırdırdı. Kırıldı mı daha belli değil. Çok ağrısı olduğu için şu an hastahanede ağrı kesicili serum verdiler. O yüzden ağrı oldu mu diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

kfc deki tavuklara benziyor.
    ha bir de o 25 kuruş hangi şanslıya gidecek bakalım.

bunu yazıcaktım bende aynen o kfc deki tavukların üzerindekilere benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

@Se®can

Annem bugün böbrek taşını hastahende kırdırdı. Kırıldı mı daha belli değil. Çok ağrısı olduğu için şu an hastahanede ağrı kesicili serum verdiler. O yüzden ağrı oldu mu diye sordum.

Oldu gece 4 de 2 kere taksi çağırıp ağlaya ağlaya acile gittim. Acı okadar yoğunduki 1 serum 1 iğne kesmedi 1 de morfin serumu verdiler. Serum bitince bebek gibi oldum Ayakta duramıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

ıy ne iğrenç la o yalamam

Yalamannnn
  • yalarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • O ne biçim bir konuydu ya öyle okuyunca ışığa yaklaştım sanki
  • quote:

Arkadaşlar bilenleriniz vardır pazar günü trajikomik bir konu açmıştım taş malum yerde sıkıştı kaldı diye Konu 2 sayfa olmuştu fakat sildirdim malum Se®can diye aratınca çıksın istemedim Az önce tuvalette hayatımı zehir eden o şerefsizi fırlattım bedenimden Bunla aynı boyda 1 tane daha var sol böbreğimde. Umarım bikaç hafta içinde de onu düşürürüm.

İşte SS ( Resmin boyutu büyük olduğu için simage yaptım büyük boy için tıklayınız)
     Hayatımı Mahfeden Böbrek Taşımdan KURTULDUM! [SSLI]

hocam yapmayın gözünüzü seveyim
    benimde böbrek taşım var bakalım ne zaman düşecek

• Anladık 25 kuruşun var.

• @Se®can

Geçmiş olsun. Ben 3-5 litre su içip geliyorum. Önlemimi alayım en iyisi.
  • böbreklerin taş yapıyor o günde söyledim yine söylüyorum aynı acıları çekmek istemiyorsan bir daha bol bol limon tüket . geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

böbreklerin taş yapıyor o günde söyledim yine söylüyorum aynı acıları çekmek istemiyorsan bir daha bol bol limon tüket . geçmiş olsun

Aynen öle yapıyorum asitli içecekleri 3 aydır tuz çay şeker bunlarıda 2 haftadır tüketmiyorum. Ağrılarımdan dolayı 1 aydır fitness a da gidemiyordum yarın acısını çıkarırım artık bunca şeye rağmen taş olursa aldırırım o böbreği
  • quote:

böbreklerin taş yapıyor o günde söyledim yine söylüyorum aynı acıları çekmek istemiyorsan bir daha bol bol limon tüket . geçmiş olsun

+ yada içeceğiniz suya birkaç damla limon damlatıp her seferde bunu yapın doktor tavsiyesi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

beyler annemde de vardi tas. Degisik bi cihazla o taslari kirip kum haline getiriyolardi öyle döküyordu .

lazerli tedaviden bahsediyor arkadaş
    macaristana türkiyeden selamlar I Love You Hungary

• quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

kfc deki tavuklara benziyor.
    ha bir de o 25 kuruş hangi şanslıya gidecek bakalım.

Hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

+ yada içeceğiniz suya birkaç damla limon damlatıp her seferde bunu yapın doktor tavsiyesi....

yani bir şekilde limonu vücuda almak gerekiyor. greyfurtta etkilidir ama limon kadar değil. yalnız greyfurta dikkat tansiyon ilaçları kullananlar yemesin zehir etkisi yapabiliyor tansiyon ilaçları ile birlikte.
  • quote:

Arkadaşlar bilenleriniz vardır pazar günü trajikomik bir konu açmıştım taş malum yerde sıkıştı kaldı diye Konu 2 sayfa olmuştu fakat sildirdim malum Se®can diye aratınca çıksın istemedim Az önce tuvalette hayatımı zehir eden o şerefsizi fırlattım bedenimden Bunla aynı boyda 1 tane daha var sol böbreğimde. Umarım bikaç hafta içinde de onu düşürürüm.

İşte SS ( Resmin boyutu büyük olduğu için simage yaptım büyük boy için tıklayınız)

Gilaburu al aktardan çok kokar (pis çorap gibi kokar) ama içeceksin,sert sert basarak asker gibi yürü,zıpla,,bol bol su iç,sıcak küvette otur,mümkünse sakıncası yoksa bira iç,otobüste en arka koltukta otur bu saydıklarımın hepsi faydalıdır taş düşürmek için,ben de düşürdüm mereti bilirim sıkıntısını ama en mükemmeli sıcak suda öylece otur idrar yolların genişlesin,gilaburu iç o da idrar yollarını genişletir,manda yoğurdunun suyu da iyi gelir tüm bunlar idrar yollarını genişletip taşın sıkışmadan düşmesini sağlar sen her ne kadar yok ya işe yaramaz desen de bir sabah bakmışsın düşmüş olur anlamazsin bile geçmiş olsun

• O manzarayı bi an düşündümde sen bidaha işeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Gilaburu al aktardan çok kokar (pis çorap gibi kokar) ama içeceksin,sert sert basarak asker gibi yürü,zıpla,,bol bol su iç,sıcak küvette otur,mümkünse sakıncası yoksa bira iç,otobüste en arka koltukta otur bu saydıklarımın hepsi faydalıdır taş düşürmek için,ben de düşürdüm mereti bilirim sıkıntısını ama en mükemmeli sıcak suda öylece otur idrar yolların genişlesin,gilaburu iç o da idrar yollarını genişletir,manda yoğurdunun suyu da iyi gelir tüm bunlar idrar yollarını genişletip taşın sıkışmadan düşmesini sağlar sen her ne kadar yok ya işe yaramaz desen de bir sabah bakmışsın düşmüş olur anlamazsin bile geçmiş olsun

Tamam hocam bilgiler için çok teşekkürler. Evimde malesef küvet yok öğrenci evi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.