Şimdi Ara

Hayatımı Mahfeden Böbrek Taşımdan KURTULDUM! [SSLI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi bu adam penisinin içinden idarıryla birlikte çıkan bir taşı aldı paranın üstüne koydu.Yarın bir gün o para bizim elimize geçerse ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Arkadaşlar bilenleriniz vardır pazar günü trajikomik bir konu açmıştım taş malum yerde sıkıştı kaldı diye Konu 2 sayfa olmuştu fakat sildirdim malum Se®can diye aratınca çıksın istemedim Az önce tuvalette hayatımı zehir eden o şerefsizi fırlattım bedenimden Bunla aynı boyda 1 tane daha var sol böbreğimde. Umarım bikaç hafta içinde de onu düşürürüm.

İşte SS ( Resmin boyutu büyük olduğu için simage yaptım büyük boy için tıklayınız)
     Hayatımı Mahfeden Böbrek Taşımdan KURTULDUM! [SSLI]

Bişi sorcam o orayı yırtmadımı yav kan gelir bu çıkarken oradan. Onun oradan çıkabilmesi için baya büyük bi delik lazım. afedersiniz kaç santim

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Arkadaşlar bilenleriniz vardır pazar günü trajikomik bir konu açmıştım taş malum yerde sıkıştı kaldı diye Konu 2 sayfa olmuştu fakat sildirdim malum Se®can diye aratınca çıksın istemedim Az önce tuvalette hayatımı zehir eden o şerefsizi fırlattım bedenimden Bunla aynı boyda 1 tane daha var sol böbreğimde. Umarım bikaç hafta içinde de onu düşürürüm.

İşte SS ( Resmin boyutu büyük olduğu için simage yaptım büyük boy için tıklayınız)

Bişi sorcam o orayı yırtmadımı yav kan gelir bu çıkarken oradan. Onun oradan çıkabilmesi için baya büyük bi delik lazım. afedersiniz kaç santim

Naptın sen ya Kahkaha attım çok santim boşver çıktı işte

• Böbrek taşı demişken Komedi dükkanındaki şu bölüm aklıma geldi, işi olmayan izlesin bayağı komik;
    http://www.youtube.com/watch?v=eYwBBbR8R_w&feature=player_detailpage#t=701s
  • Yutarsan ne olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Yutarsan ne olur acaba ?

Bağırsak taşı olur heralde
  • hacı o çıkarken yara yırta çıkmaz mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

hacı o çıkarken yara yırta çıkmaz mı ya?

Kanama oldu zaten
  • dalga geçmek gibi olmasın da,

taşı galeta ununa bulayıp kızarttın mı naptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chet7

quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

beyler annemde de vardi tas. Degisik bi cihazla o taslari kirip kum haline getiriyolardi öyle döküyordu .

lazerli tedaviden bahsediyor arkadaş
    macaristana türkiyeden selamlar I Love You Hungary

Sagol kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 litre sudan başka ne yaptınız bende de kum var düşmüyor bir türlü
  • Ben bi defasinda 13 mm lik bi tas dusurmustum.Dusurene kadar intihar etmeyi bile dusundum.Hayatiniz boyunca gorup gorebileceginiz en buyuk sancilardan biridir.dogum sancisindan bile beter oldugu soylenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma etme o parayi çope at. Sana yenisini ben verim. Onu piyasaya çikarma. Bana gelme ihtimali var.hadi koç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu acıtmış olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

5 litre sudan başka ne yaptınız bende de kum var düşmüyor bir türlü

Etkisi var mı bilmiyorum ekşi mandalinayı ve yeşil elmayı çok severim ve her hafta tek başıma 3 kilo tüketirim. Limon gibi oda asit içeriyor katkısı olduğunu düşünüyorum. Bol bol C vitamini tüketmeyi deneyin. Cumartesi günü tomogrofi çekinmiştim sonucunu 27sinde öğreneceğim 1 tane daha var şuan düşmeyen umarım bu sayı artmaz. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi intiharlık bir acı bu. Çok iyi hatırlıyorum taksiyle gitmiştim acile abiye rica ettim gitmeme yardım etti yürüyemiyordum bile, içeri girer girmez ilk işim kimliği vezneye atıp acile girmek oldu. Gördüğüm ilk doktora ağlaya ağlaya abi beni bayıltın dediğimi hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Gilaburu al aktardan çok kokar (pis çorap gibi kokar) ama içeceksin,sert sert basarak asker gibi yürü,zıpla,,bol bol su iç,sıcak küvette otur,mümkünse sakıncası yoksa bira iç,otobüste en arka koltukta otur bu saydıklarımın hepsi faydalıdır taş düşürmek için,ben de düşürdüm mereti bilirim sıkıntısını ama en mükemmeli sıcak suda öylece otur idrar yolların genişlesin,gilaburu iç o da idrar yollarını genişletir,manda yoğurdunun suyu da iyi gelir tüm bunlar idrar yollarını genişletip taşın sıkışmadan düşmesini sağlar sen her ne kadar yok ya işe yaramaz desen de bir sabah bakmışsın düşmüş olur anlamazsin bile geçmiş olsun

Tamam hocam bilgiler için çok teşekkürler. Evimde malesef küvet yok öğrenci evi.

Yanlış anlama ama çeşitli yolları var illa küvet olması şart değil leğen e de oturabilirsin maksat sıcak su gelsin o bölgeye yada duşu da tutabilirsin belli bir süre ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.