Şimdi Ara

Hayatımın en kritik kararlarından birini vericem !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler sizden bir konu hakkında fikirlerinizi istiycem şimdi bende 2 adet 50 lvl char var biri 50 lvl asas ve biri 50 lvl warrior ikisi de itemsiz ve elimde şu an 10 gb para var sizce hangisini kasmalıyım warriora biraz daha eğilimliyim asas olucam combo bilmiyorum warrior olsam 10 gb para ile güzel bi char dizebilir miyim +7 glave ve +7 chitin set falan bi de warrior andream da yapar mı 59 lvl olunca

• bence ksinlikle asas combo bilmiorum die kendini kasma ilk basta kimse combo bilmiordu git arenaya 1-2 gun calissan anlarsin

ben asassim ilk bende combo bilmiodum gittim arrenada calistim
    simdi cok iyiyim
  • Bence Her Zaman Asasin Çok Seri Bence. Arkadasın Dedigi Gibi. 2 3 Gün Arena Takıl.
    COmbo Çok Rahat Ögrenirsin Mesla Söle. z,r skill s Böle Çok rahat seri seri yaparsan
    kEsemicegin adam yok. TAbi İtemlerin İyiyse elinde 10bg para wrmıs HAyırlı olsun
  • sakın warior kasma assas kas warior 59 da is yapmaz anca 65-70 arsı is yapar ama bi rogue herzman is yapar 10gb para ile +7 rebirth md ve +7 cihitn set alırsın manyk olur
  • Yaw adamın hayatımın kararı dediği şeye bak, onu mu kasıyım bunu mu kasıyım...
    Yani bi oyun bu kadar hayata girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga99

Yaw adamın hayatımın kararı dediği şeye bak, onu mu kasıyım bunu mu kasıyım...
    Yani bi oyun bu kadar hayata girer

yok pek fazla oynamıyorum ama hangisini kasmam konusunda kararsız kaldım çünkü 1 sene boyunca falan kasıcam sonradan pişman olmamak için size danışayım dedim
  • ne hale geldik hayatımın en kritik kararı demiş u sadece bir oyun karakterlerimiz bir gün silinecek hiçbirşey kalmayacak çok sevdiğiniz rol ler roc ler reel para verdiğiniz itemler knightin db sindeki 2 satır kelimeden ibaret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi kaptırmayın kendinizi fazla. ne demek hayatımın en kritik kararlarından biri ya delimisiniz.bak ben 3 tane +60 charı bıraktım yeni server açılcak logos'a geçicem diye.2 haftadır oynamıorum ve o kadar rahatım ki anlatamam sana.hiç başlamasammı hatta diye düşünüyorum.charlar da saten daha lvl 50 imiş.kapat gözünü seç birini bu kadar kasma ya.YUH!
  • 4EverWarrior diyorum..
  • ya fazla oynadığım falan yok ara sıra takılıyorum sadece kasdığım chardan ileride pişman olmamak için açtım topici
  • sen asas ı kas!
  • arkadaşların dediği gibi 59 lwl de warrior pek bi şeye yaramaz. Assasin
  • warrior günde 3k np kasıodum eskideen
  • ASSAS ASSAS ASSAS ................
  • warior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.