|
Hayatın değerini kaybettim (4. sayfa)
-
-
Canın sıkılınca pm at bana konuşuruz....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden çok etkilendim yazılarınızdan. Sanki ben yaşıyorum o tarif ettiğiniz hayatı. Okurken yutkunmakta zorlandığım kelimeler oldu yazılarınızda. Bir arkadaş yok mu acaba bu kişiye yardım edebilecek? Yazık, heba olmasın. Savrulup gider maazallah, aman diyim. -
Hocam nasılsınız? -
Sayenizde namazlara başladım. Mutluyum.
quote:
Orijinalden alıntı: AURORA
İbadet etmek içinizi rahatlatacak demiştim birde orucu eksiksiz tutarsanız alkol problemini büyük ihtimalle çözersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Future
quote:
İbadet etmek içinizi rahatlatacak demiştim birde orucu eksiksiz tutarsanız alkol problemini büyük ihtimalle çözersiniz.
umarım hocam çok sağolun her şey için. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: No Future
quote:
İbadet etmek içinizi rahatlatacak demiştim birde orucu eksiksiz tutarsanız alkol problemini büyük ihtimalle çözersiniz.
umarım hocam çok sağolun her şey için.
Önemli değil, -
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Sayende bende biraz düşünme fırsatı buldum :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angarali gurl
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angarali gurl
Hepsini gec ama uyusturucuya sakin bulasma o kadar iraden saygin olsun yazik etme kendine.
hocam bulaşma demek kolay gerçekten. Ancak bazen o kadar kötü oluyor ki yaşam. Buna bi bahane arıyorum ve kendimce bunları yaratıyorum. Kötü olmayı istiyorum iyi olamayacağım için.
Psikolaga gittiniz mi hic?
2 yıl psikoloji okudum yarım bıraktım hocam.
Özel değilse sebebi neden psikolojiyi yarıda bıraktığınızı sorabilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim bugün rüyamda seni gördüm nasılsın daha iyi misin?
Kerem Önder YouTube kanalını tavsiye ederim. Bende benzer durumlardayken kendimi toparladım. Gelecek kaygım kalmadı. Gereksiz şeyleri çok önemsediğimi kendimi boş yere hırpaladığımı farkettim. Huzurum arttı.
Yok artık ciddi misin
-
-
zaten ahiret inancı olan kişi aciz bir kul olduğunu, zayıf yönlerini de kabul eder ve bu normaldir. alkol gibi dertleri unutmaya çalışarak geçiştirmek yerine onların çözümüne odaklanır ki çözüm her zaman sorunların maddi olarak üstesinden gelmek değildir, çoğu zaman sabrederek sorunu kafanda küçültmektir.
namaz kılmayan insanın değil 40, 70 yaşına da gelse hayatında kalıcı bir amaç yoktur..!
tek kalıcı amaç, ölünce dünyada kalmayacak ve bizimle beraber ölümden sonra da gelecek olan "iyilik ve ibadet"tir. dünyadaki birikimler dünyada kalacak ve hiç bir anlamı kalmayacaktır. ibadet eden adam bilir ki öldükten sonra da günahları affedilirse kurtuluşa erecektir. ibadet etmeyen ise mantıklı düşündüğü zaman kazandığı bütün maddi imkanların öldükten sonra kendisine bir faydası olmadığını anlar ancak, yani boş yaşamış olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X