Şimdi Ara

hayatında gm lik yapmamış varsa gelsin ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    port larıda yeni acdım bilmiyordum ama örendim kim benle ilk ..muya girer se ona bir hata yapmıyana kadar mglik verecem he bide şuvar..
    97.99 cilenti olması lazım adamın panch bende var E-mail adresim ..

kymklan@hotmail.com yanışyazmış labilirim tekrar yazıyorum ..
    kymklan@hotmail.com.. ekleyin ve benle ilk serevra girene gm lik sözü veriyorum
    hebide şunu söyliyim şimdiden arkadaşlar eyer bir hata yaparsanız gm ligi alırım yanış annamayın...sonra
    hee tabi bide şuvar bende sözümde durmassam en adiyim şimdilik kolay gele bekliyorum

FORM paylaşım..

• noldu ??????????
    cokmu komik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elinezir -- 22 Temmuz 2007; 11:49:39 >
  • millet gm vermez sen herkei gm yapcan heralde
  • yok kardes sadecene 1 kişi oda ilk ekliyen
  • ii hadi bakalım simdi laf yersin ilk gelen 1 die ben girmem eskilerdenim ztn zamnında kurduk kastık kraldık simdi ise kasmıom
  • e kardeş sen de çok şey istiyosun
    bide topic e yazmışsın hayatında hiç yapmayanlar diye

hata elbette olcak

böle yaparsan isteyenler az olur
  • abi hani gm bendim 1 tane gm olacak odqa sen diyodun şimdi foruma yazmışsın yoksa başından savıyomusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mg vermene gerek yok ben 220 den sonra kendim acabiliyorum
  • ya bi hatayı nie bu kadar abartıyorsunuz?
  • YA ARKADAŞLAR BU ADAMIN SÖZÜNE GÜVENİLMEZ ADAM BANA SÖZ VERMİŞTİ ADMIN OLACAN DİYE SONRA GM YAPSAK OLMAZ MI DEDİ TAMAM DEDİM SONRA DA SENİN OLMA İHTİMALİN VAR SADECE YANİ KESİN DEĞİL DİYOR
  • lan olm bu adam noluyor daha gm lik istemeden önce sana dedim bakarım sen iyice abarrtıın gm işini ve bende sinirlendim ok.. ozamn sen ac bana admin lik ver seni görelimbide he bbide sende yaz bakalım gm lik verecem bakalım sen nakadar dayanıyor sun ..

he bide serverra gelince ..

serevr kapandı ama ..
    1.2k olmak üzeri kapandı kimseye admin lik veya gm lik yokkkk bunuda kafana koy ve bende birdahada gm vesayre adminl isteme ok ve bye ..
  • ya adminlik verilmez GMlik werilir...
    adminlik werilmesi için adminin dosyaları sana göndermesi lazım

@elinezir

takma bunu sorunlu
  • 1. Benim yazdıklarıma niye cevap veremiyorsun.

2.Redo istersen sen yazma
  • BANDA %89 SEN OLACAN DİYO AMA BAKSANA YAPMİCAK HERHAL
  • saçma

• ohoo sen mu acıyorsun gm lik veriyorsun ben mu acacam admin lik verecem ama sende ondugu gibi bende de dc sorunu var yapmayı bilen varsa Leonadis.mu@hotmail.com eklesin beni ona admin lik verim ama dc sorununu cözesem Leonadis.mu@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonadis -- 2 Ağustos 2007; 21:00:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonadis

ohoo sen mu acıyorsun gm lik veriyorsun ben mu acacam admin lik verecem ama sende ondugu gibi bende de dc sorunu var yapmayı bilen varsa Leonadis.mu@hotmail.com eklesin beni ona admin lik verim ama dc sorununu cözesem Leonadis.mu@hotmail.com

admin gm farkını neymiş bi söylesene bana
  • bende onun icin dedim ya ben admin lik verrecem kardes sende anna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonadis -- 2 Ağustos 2007; 21:32:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonadis

bende onun icin dedim ya ben admin lik verrecem kardes sende anna

Admin - GM farkını bilmiyorum.
    Açıklar mısın?
  • Adminlik nası veriliyo ya? yenir mi o?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.