Şimdi Ara

hayatında tolstoy okumamış insan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    (bkz:postmodernistler)
    (bkz:sözlükmü lan bura o nasıl başlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

ama sen hiç okumuyorsun belli ki

kitap okumak ayrıcalıksa okumamakta ayrıcalık.Kendini kitap okuyunca kultur seviyesi yukselmiş ayrı bir insan olmuş gibi göruyor insanlar komik biz napıyoz boş durup otlanıyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

görende ülkedeki herkes eleştirmen,edebiyatla haşır neşir zanneder.

büyük ihtimalle ikisinide okudum ama hangi kitabı yazdıkları falan hiç dikkat etmedim. okudum romanı sürükleyici ise okudum bıktırdıysa bıraktım. suç ve ceza misal günde 20-30 sayfa okuyarak 1 ayda okudum. okumasaydımda hayatımda bir değişiklik olmazdı çünkü benim sadece 40 dakikalık boş vaktimi doldurdu. onu okumasaydım herhalde oyun oynardım gene aynı tadı alırdım.

o yüzden kendinizi biz edebiyatçıyız yaa diyerek kasmanıza gerek yok.

işte bundan bahsediyorum ay be refah seviyemi arttırayım cahil kalmayayım diye kitap mı okunur keyif aldığın için okursun.Hocalar bunu yapıyor özellikle kitap okumuyorsunuz bilgisizsiniz kitap okumuyorsunuz kendinizi ifade edemiyorsunuz.Evet kitabın katkıları var bunun için değil ilk önce bana zevk veriyor mu bu önemli olan.

• Dünya klasiklerine dostoyevski den başladım. Çok hoşuma gidiyor batı klasikleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anna Karenina yı aldım valla 1000 sayfa kitap 500 sayfasını bitirebildim, niye bu kadar övülmüş bu kadar Tolstoy anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide genel olarak kitap okunmuyor ülkede zaten. Ha birde cahillerin estetik anlayışı-zevki yoktur. Estetik anlayışı kültürle gelişir...
  • Ne anlatmaya calistin ben anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumak sevişmekten daha çok zevk veriyor
    ~Anonim~

• Ne saçma bi genelleme.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.