Şimdi Ara

hayatında tolstoy okumamış insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünya için gereksiz insandır bunun rakibi dostyevski okumayanlar vardır ki onlar daha berbattır.

• Okumadım, ben dünyayı umursamıyorum, dünya beni umursuyor 7/24 oksicen veriyor beleşe
  • Sırf tolstoy okudum diyebilmek için okumaktansa okuma daha iyi.
  • Ilkokulda okudum taa sonuç? Iyiydi o zamanlar bide hepsini okudun da o kaldı değil mi çakma entel seni
  • hiç okumadım genelde stephen hawking ve carl sagan okumayı severim kimsenin ne okuduğu kimseyi ilgilendirmez ona bakarsanız bende derim ki gazete okumayan gereksizdir.
    okuyun ne varsa okuyun
  • kitap okuyunca noluyoki sıkıcı bir şey benden farın ne kitap okudunda anlat

anlatamazsın çunku çizmişler tolstoy okumuş insanda çiziliyormuş demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 6 Kasım 2016; 18:41:14 >
  • tolstoy okuyanlar sınırsız banlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

kitap okuyunca noluyoki sıkıcı bir şey benden farın ne kitap okudunda anlat

kitap okumamanın farkını görmüş olduk sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C. MAXWELL

dünya için gereksiz insandır bunun rakibi dostyevski okumayanlar vardır ki onlar daha berbattır.

Kitap okumadıği için insanları aşağılamak hangi kitapta yazıyor,sadece okumanın bir faydası yok okuduklarini anlamadiktan ve icsellestiremedikten sonra ...

Ve bu arada adamlar asgari ücret için fabrikadan akşam saat 19.00 da eve geliyor ,yemek molası hariç o saate kadar oturup dinlenemiyorlar.Sen bu adamdan kültürel anlamda ne bekleyebilirsin söylesene çakma entel seni.

Eger böyle bir hayat yaşamiyorsan otur haline sukret.Dizilere filmlere fazla kapılma ve baba parasına devam et.
  • malum partiye oy veriyordur.
  • tolstoy dostoyevksi falan bombooooşşşş adamlar bunlar ya gidin size birşey öğreten kitaplar okuyun tarih olur din felsefesi olur falan roman okumak boş iş bomboooşşş hem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: peyotenin yararları

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

kitap okuyunca noluyoki sıkıcı bir şey benden farın ne kitap okudunda anlat

kitap okumamanın farkını görmüş olduk sanırım.

illa çok meşhur bir yazarın romanını okuyup farklıyım diyeceğime okumuyorum farklıyım derim.
  • İnsanlar kitap okumuyor, sen Tolstoy diyorsun
  • Roman yazarlarını çok abartıyorsunuz. Bilimsel, tarihsel vs. kitapları okuyan insanlara saygım sonsuz. Onun dışında edebiyata ilgisi olan okur, olmayan okumaz bu dünya klasiklerini.
  • Kişinin özelliklerini sadece okumak belirleseydi ne Namık Kemal'ler ne Necip Fazıl'lar gelip geçti karakteristik bakımdan zengin eserleri vardı okurdunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: old fri

tolstoy dostoyevksi falan bombooooşşşş adamlar bunlar ya gidin size birşey öğreten kitaplar okuyun tarih olur din felsefesi olur falan roman okumak boş iş bomboooşşş hem de

savaş ve barış kitabının fransa-rusya savaşından bahsettiğnden haberin yok tabi
  • görende ülkedeki herkes eleştirmen,edebiyatla haşır neşir zanneder.

büyük ihtimalle ikisinide okudum ama hangi kitabı yazdıkları falan hiç dikkat etmedim. okudum romanı sürükleyici ise okudum bıktırdıysa bıraktım. suç ve ceza misal günde 20-30 sayfa okuyarak 1 ayda okudum. okumasaydımda hayatımda bir değişiklik olmazdı çünkü benim sadece 40 dakikalık boş vaktimi doldurdu. onu okumasaydım herhalde oyun oynardım gene aynı tadı alırdım.

o yüzden kendinizi biz edebiyatçıyız yaa diyerek kasmanıza gerek yok.
  • ama sen hiç okumuyorsun belli ki
  • tolstoy okumadım Dostoyevski'i okudum olur mu
  • Of onca insanın içinden sıyrıldım ha, Tolstoy dan Anna karenina yı okudum ama bana Türk dizisi gibi geldi olaylar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.