Şimdi Ara

HAYATININ AŞKINI BULAN VAR MI?? BAYANLAR ÖZELLİKLE SİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

günümüzde 2 3 aylık aşklar o kadar çoğaldı ki ondan böle konuşuosunuz bence

aşk duygusu o kadar büyük bi duygu ki hayatının aşkı demek az bile kalabilio tabi gerçek aşklar için

inş herkes hayatının aşkını bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: queensnake

aradıgı aşkı bulan kadının kızın burda ne işi var hocam yaaaaaaaaaa

sacmaliga bak ya bura ya erkek bulmaya mi geliyor herkez?? oldu artik kimse nete girmesin adimiz cikardiye , sacmalamayin yaw , artik cag atlamayi birak cagi sizin gibi beyinler cileden cikariyor , daha dogrusu sizin gibi neti sadece chat icin kulanen erkekler bozuyor .tabi sadece sizdede suc yok sizede eglence icin kulanan kizlarda dacok var hem cinslerini kotu duruma soktuklarini bilmiyorlar yada umurlarinda degil yazik
  • ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BEN BULDUM
    VE ÇOK MUTLUYUM
  • ben de buldum sandım ama ne oldu????? YALAN OLDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• onu buldum ama kaybetmekten korkuyorum...
  • bn buldugumu sandım ama hala bulamadım
  • Bende buldugumu sanmıştım.......Takiii ailelerin uyuşmadıgını anlayana kadar (yaklaşık 2,5 sene sonra)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

sacmaliga bak ya bura ya erkek bulmaya mi geliyor herkez?? oldu artik kimse nete girmesin adimiz cikardiye , sacmalamayin yaw , artik cag atlamayi birak cagi sizin gibi beyinler cileden cikariyor , daha dogrusu sizin gibi neti sadece chat icin kulanen erkekler bozuyor .tabi sadece sizdede suc yok sizede eglence icin kulanan kizlarda dacok var hem cinslerini kotu duruma soktuklarini bilmiyorlar yada umurlarinda degil yazik

Sana sonuna kadar katılıyorum burası ve internet arkadaş bulma yeri değil fakat bunu birçok kişi kabul etmiyor...Yazık ki ne yazık

ben hayatımın aşkını lise 1 de buldum ve şuan üniversite bitti Allahın izniyle de evleneceğiz

• quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Yaş 15 daha bi tane kız arkadaş yok (şimdi)...

SEBUDER (Sevgili Bulamayan Delikanlılar Derneği) kurcaz yakında

boşver dert etme yaşı 25 olupta daha kız bulamayan var. ama inan buluncada bir halt olmuyo

hayatımın aşkı dediğim evlenmek istediğim hayatımın 1,5 yılını harcadığım kız bir gece aniden hayatımdan çıktı ve gitti.

hayatımın aşkı lafları palavra hiçbir insan bir kişiye hayatımın aşkı diyemez herzaman yarine geçecek biri bulunur.

%bi milyon haklısın kardeş
    haytının aşkı evleneceğin veya evledndiğin kızdır gerisi hikaye

• hatatının aşkı diye bişi yok.. evlendiğin kişi de hayatının aşkı olmayabilir.. olmak zorunda da değildir.. ruh ikizi.. aradığn kişşiyi bulmak vs.vs. bunla insanın kendisini kandırması ,teselli etmesinden baişka bişi değildir...

ve bugüne kadar kimeyle çıkmamış kimi sebeplerle kimseyle de çıkamamış bi insan olarak ben bu karara vardım.. kimseyle çıkmayınca belki böle düşünüyodur insan .. ama biriyle çıksam hayatımoı akı olacağı ne belli.. 2 hafta sürer sürmez belki de ..

100 kişiyle çıkıp da içlerinden bitanesi hayatımın aşkı çıkarsa ona hayatımın aşkını buldum demem bu arsızlık olur.. beklemek lazımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Haziran 2006; 21:05:11 >
  • 19 aydır hayatımda biri var..Ve evliliğe doğru gidecek..

Asıl bu konu söyle açılmalıydı. Hayatınızda söyleyemediğiniz ama çok sevdiğiniz gizli aşkınız varmı??

Bu konuda herkesin %90 vardır EMİNİM:.
  • arkadaslar yorumlarınız için hepinize tsk fakat yukarıdaki kızlar ne demeye calısıyolar anlamadım 1. bu forumu acan kişi yani ben erkeğim 2. biz zaten buraya chat yapmaya ya da kendimize kız bulmaya gelmiyoz ben bu konuda insanların goruslerini almak istiyorum siz inanmazsanız inanmayın ama bu benim için gercekten onemli bir konu bu konuda özellikle bayan arkadasların (ki bu konuda gercekten hassas olduklarını düşünüyorum) yorumlarını almak için forum actım siz kalkmıs sitem ediyorsunuz ayrıca anlatmak istediğinizi dogru düzgün acıklayamamsısınız bile ne diyim arkadalar ben şimdi yorumunuz varsa yazın ama buraya sitem etmeye gelmeyin!!! ayrıca forumu yazanların hala bayan mı erkek mi oldugunu anlayabilmiş değilim!!
  • arkadaşım o bahsettiğin bensem iyi oku yazılanları derim sana, sitemim veya (kızgınlık) sana değildi aradığı aşkı bulanın burda ne işi var diyen şahısa idi.... anlaşıldı mı?? yanlış anladın olanları galiba...
  • HAYATININ AŞKIMI . Bittiği Güne Kadar Tüm Aşklarım Hayatımın Aşkı idi.Sonrakilerde Öyle Olacak.
  • ben buldum ama o ist da ben izmirde

15 güne kadar geliyor 2 aylığına
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

HAYATININ AŞKIMI . Bittiği Güne Kadar Tüm Aşklarım Hayatımın Aşkı idi.Sonrakilerde Öyle Olacak.

çok güzel bir söz olmuş valla

@darkchild

bir sürü kızla çıkmak sadece istatistik açıdan kızları tanımanı sağlar. hiçbir zaman tam olarak annayamadığın bir varlık nasıl hayatının aşkı olabilir
  • hayatımın aşkı dıyebılecegım biri henüz çıkmadı karşıma...bu gidiştede cıkacak gıbı görünmuyor..ben bıraz ınce eler sık dokurum..seçiçiyim kısaca...kolay bırı oldugumda soylenemez..
  • buldugumu sanmış olabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.