Şimdi Ara

Hayatınız nasıl yolunda gidiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru hayatı yolunda gidenlere sorulmuş sanırım; ben cevabı bulamadım.

• öyle miymiş? hayatım yolunda mı gidiyor? 😓

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

hmm anlamadım usta ne dediğini

• Ethereum 3600'ü geçsin 2. el 3090 alcam

• hoppel kullanıcısına yanıt

5070 al 4090'dan daha iyi.

• Vram ve cuda lazım bana

24 gb vs 12 gb,

10496 vs 6,144

bi de çıkış fiyatı 2. el 3090'ın 1.5-2 katı falan olacak 5070

Palit 5080leri 1.7k$'dan satıyorlar trde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 1 Şubat 2025; 2:16:29 >

ne yapcan ki ekran kartıyla

• Ai modeli çalıştıracam lokalde

• Lora da yapma durumu var

• jroptog J kullanıcısına yanıt

Keşke yaşasam

• hayatında yolunda gitmeyen nedir? meslek seçimi mi, ailevi-arkadaş sorunları mı? yoksa aşk, geçim sıkıntısı falan mı?

• Badmanner B kullanıcısına yanıt

Saydiklarinin hepsi(sevgili haric)

• humakus H kullanıcısına yanıt

Eczane teknikerliği tavsiye ederim önlisans. Çalışma koşulları rahat bir bölüm tabi önlisans kpssden 85 ve üstü puan alman lazım ama zor değil yapılır.

Ikinci 3090i bulup nvlinkle baglasan 48gb vram mis gibi, farkinda olmadan asiri ozel bir gpu uretmisler

Yanlislikla 40 serisi batagina saplandik ucuza 2 tane 3090 bulsam atliycam hemen

Hocam colab daha verimli olmaz mı fiyat açısından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Sansürlü oluyo  

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: diamante35

Saydiklarinin hepsi(sevgili haric)

her insan zaman zaman bu durumların hepsini yaşar ve kendini kötü hisseder.

Hayat bir piyano gibidir. Beyaz tuşlar mutluluk siyah tuşlar üzüntü gibi düşün. Ahenkli bir parça çalmak istiyorsan bütün tuşları kullanmak zorundasın..

Kötü şeyler her zaman yaşanıyor ,insan bazen çok umutsuz oluyor. Şu an bunları sana mutlu bir insan olarak yazmıyorum. Seninle aynı durumdayım diyebilirim. Ama baş etmeyi öğrenmek gerek. Aslında kimsenin hayatı çok da iyi değil. Kendimizi depresif mutsuz bir havaya sokmaktansa, iyi olmak için uğraşmaliyiz her zaman 🙏 kötü düşüncelerden kafamıza uzak tutacak aktiviteler yapmalıyız. Bu bir AVM'de (kalabalık bir ortam açısından) gezmek olabilir, film dizi izlemek olabilir, değer verdiğin bir insanla sohbet etmek olabilir. Bu şekilde daha iyi olacağımıza inanıyorum

İyi olacağız. Fırtınalar sonsuza kadar sürmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badmanner -- 1 Şubat 2025; 23:42:41 >

• Öncelikle hayatın kıskanmak için bile çok kısa olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum sözlerime. Hayatta başarı senin tanımına göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin, şuanda benden daha fazla para kazanan , benden daha yakışıklı olan veya benden daha uzun boylu birisinden daha mutluysam ondan daha başarılı olarak görürüm kendimi. Çünkü hayatta kendisini mutlu ve huzurlu yapması uğruna çalıştığı o bütün şeyler onu benden daha mutlu ve huzurlu bir insan yapamamış. Stoacı felsefenin çok güzel bir yorumu var : hayatta bir şeyler sürekli olur ve gerçekleşir, biz bu olaylara zihnimize yüklediğimiz anlamı ile iyi-kötü deriz.

• Bu arada stoacılık avama öğretildiğildiginden beri insanlar sürekli " güç yap karıyı sal moruk geliş borsayla uğraş cart curt " tadında bir şeye çevirdiler fakat stoacı felsefenin büyük bir kısmı erdeme dayalı, insanlar bunu unutuyor. Bol bol Allah'a şükrederek ölümü hatırlamak ve şuanda bu nefesleri rahat rahat alabildiğimiz için bile şanslı olduğumuzun farkında olmamız gerekiyor. Ders iş güç vs derken bir noktada durup bütün bunlardan daha önemli şeylerin olduğunun farkına vardıktan sonra yola devam etmemiz gerekiyor bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.