<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by YBA</i> <br /><font size='4'><b>"Eğer sex istiyorsan çocukların evden gitmeli, eğer iyi sex istiyorsan karın evden gitmeli."</b></font id='size4'> <div align='right'> <font size='4'>Ed Oneil</div id='right'></font id='size4'> <font size='4'><div align='right'>"ALL BUNDY" </div id='right'></font id='size4'> birden eski günlerimi hatırladım ağğ ağğ[^] http://www.geocities.com/dah_turkiye2/belgeler/allbundy.htm [url]http://www.geocities.com/dah_turkiye 5'ten küçük artçı şoklardan korkmayanların sitesi... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> baba laf[bandt]
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. bazı kelimeleri yanlış yazılmış olabilir.:))
Lord Of The World :-) puhaaa Onun dışında; ABD-İNG ve yalakalarının Canı Cehenneme.. Bu halka bu bile fazla[Bakanların meşur sözü!] Fiyatları Ayarlayacağız[Ecevit(adamı sevmezdim AMa Tayyip den sonra arar oldum)] Muhtaç olduğunuz Kudret Damarlarınızdaki Asil Kanda Mevcuddur.[M.K.Atatürk] Dünya yiğit olsa idi Top olmazdı :-)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Mevcud olduğunuz Kudret Damarlarınızdaki Asil Kanda Mevcuddur.[M.K.Atatürk] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sanırım forumda okumuştum bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güne ş batmaktadır kediye demişler .okun derman gelirsem agzına mıçarım demiş
love is a name and sex is a game,forget the name and play the game. aşk isim sex oyundur ismi unut oyuna devam et mealinde bişiler işte :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1
biraz abes kaçacak ama: "ulan bu adamlar insana zikleriyle yoğurt yedirirler" .... walla duydum... :T
ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Mevlana yada; imza :) Bide şu laf var çok komik. Bu adamın maşallah dediği çocuk 6 ay yaşıyor :)
yaw bir iran atasözü mükemmel...:) "Eve gelince mutlaka karını döv Çünkü mutlaka bir kabahat işlemiştir.." Dogru söze ne denir :)
<center<font size='2'><b><font color='red'>This is who we are</font id='red'></b></font id='size2'></center>