dünyada iki mükemmel insan vardır... biri ölmüştür, diğeri doğmamıştır...
İmzamdaki yazı da var.. TARZAN/www.tAAt.fi(demo grubu) tarafından söylenmiş.. Manası da şu:
Eğer içinizdeki gerçek gücün işlevini görmek istiyorsanız,önce benliğinizin özünü bulmalısınız.Bu ise ancak kapitalist yaşam ve ürünlerinden kurtulup özünüzün özelliğini bulmalısınız.. İsterseniz buna ellerinizdeki modası geçik aptal canlı cenazaleri ve bunlara bağladığınız gelecek umudunu terk ederek başlayın..
(PC nin ve Amerikan kültürünün insanları nasıl körelttiğinden bahsediyor)
eheh...O kadar söyledim bu sözü Acharad'a..
Ayakların biraz yere bassın.. Bizon'a (Boğa'ya) takıl, bırak pc dedim..ne biliim şöyle havalı bi çevren olsun..
Peki O beni dinledi mi?
Bugün ALLAH için ne yaptın ?
İNSANLAR DENİZE BENZER UZAK DURURSAN SADECE YÜZEYİNİ GÖRÜRSÜN,YAKLAŞIRSAN İÇİNDEKİLERİN BİR KISMINI GÖRÜRSÜN,DENİZİN TAMAMAINI BİLMEN İÇİN İSE KEŞİFE ÇIKMAN LAZIM!<font color='blue'>copyright ---CAN---</font id='blue'>
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, Ne elbiseler gördüm içinde insan yok.
"Herkes birgün ölümü tadacaktır" ve "Onların bir hesabı varsa Allah'ın da vardır"
<font size='4'><b>"Eğer sex istiyorsan çocukların evden gitmeli, eğer iyi sex istiyorsan karın evden gitmeli."</b></font id='size4'> <div align='right'> <font size='4'>Ed Oneil</div id='right'></font id='size4'>