Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52179484

--------------------------------------------------------------------------------

sene 2008

Bir teknoloji mağazasında Çalışırken başımıza gelen komik bir olayı anlatmak istiyorum

Olay Şöyle Gelişti

Notebook reyonunda bizim arkadaş müşteriye notebook gösteriyor. Bizde konuşulanları dinliyoruz.

müşteri toshiba ve fujitsu simens markasıyla arasında kararsız ve bizim arkadaş şöyle bir karşılaştırma yapıyor

-Beyfendi şimdi Citröen Kötü bir marka Citröen mi alırsınız yoksa BMW mi ?

Müşteri- Benim arabam Citröen

hem müşteri olsun hemde bizler yarıldık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: hirtapoZ

quote:

Orjinalden alıntı: justwritingmyname

bide çok ilk dinleyişimde koptuğum bi espri vardı ====>

Adam : amca havaalanına nerden gidilir?

Amca : uçak havaalanına mı ?

koptum abi yaaa

sıhnfaskdlmşasfqaklmfşöaskf nmsa yarıldım yaa lksdhnkljsafsaşlmfmasöfasf
  • 10 yaşımdaki bir olayı anlatacağım sizleree :D
    Ailecek restoranta gitmiştik yemeği yedik ben abimle kasadan oyuncak almaya gittim adam herkese oyuncak veriyordu ben istedim bana vermedi adamda keldi, dedim abi bizim başımız kel mi :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy

quote:

Orijinalden alıntı: clas89

http://www.youtube.com/watch?v=eiixkXnReVc. hacı amca 1:00'da patlatıyor

Fena Patlatmış Ama Amca

ahuahahahahahhahaha :D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ____musty____

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: hirtapoZ

quote:

Orjinalden alıntı: justwritingmyname

bide çok ilk dinleyişimde koptuğum bi espri vardı ====>

Adam : amca havaalanına nerden gidilir?

Amca : uçak havaalanına mı ?

koptum abi yaaa

sıhnfaskdlmşasfqaklmfşöaskf nmsa yarıldım yaa lksdhnkljsafsaşlmfmasöfasf

yemin ederim hatırlamıyordum böyle bir şey yazdığımı :D cem yılmazdan duyup yazmışım okudukça utanıyorum eski postları ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieW

Bunlar güzel bi de benden ama olayı ben yaşamadım..

Bir gün de öğrenci kredilerini alır almaz gittiğimiz kebapçıda çorbalarımızı içtikten sonra gelen garsonun yavşakça sırıtıp 'arkadan ne alırsınız' diye sorması üzerine karadenizli hazırcevap bir arkadaşın 'önce önümüzdekileri kaldır sonra döner verirsin' demesiyle mosmor olan yüzünü hatırlayıp gülmekteyim

cok iyi
  • Orada olmak isterdim
  • Bir gün dersanede sınıftaki bi kız ehliyet sınavıyla felan uğraşıyordu yine dersanenin olduğu bi günde geldi işte "motordan geçemedim yaaaaa" dedi. Sınıftakilerde işte gülüyodu felan geçemediği için. Sonra ders coğrafyaydı (dersleri projeksiyonla işliyorduk duvara yansıtarak) sonra ne olduysa hoca bi araba motoru resmi açtı. Sonra bi arkadaş "bak melike sen bilirsin bunu" dedi :D:D öyle deyince bizim aklımıza direk başka motor geldi sınıf baya gülmüştü :D:D:D
  • yağmur yağdığında denizin içine gir bölece ıslanmazsın hahahah
  • yarıldım iyimiş
  • umarım yazılmamıştır hepsini okuyamadım

en çok buna kopuyorum:

pinokyaya kendini tatmin etmeyi öğretmişler yanmış
  • yaa süleyman demirel'in esprisi geldi aklıma :

genelevler kapatılacakmı diyen soran kişiye:

-e kapatalımda vatandaş bizimi ..sin

• quote:

Orijinalden alıntı: 0006x

dersteyi arkadaşım kalem tıraş arıyor bağırıo şeyi olan wr mıı diye bnde senin yok mu dedim

bi keresinde ayakabıcıya girip hamburger wrmı demiştim sora adam elini göstererek dayak wr isitionmu dedi acılıysa olur abi dedim hala kaçıom[bi

derssanede bi kıza espiri yaptım adamın biri wrmış ikinci dönem 5 yapmış diye kız bna kapak yapmak için espiri yaptı spastik dedi bnde hmn arkasından dötüne grsin plastik dedim gülme sesleri hala kulağımda

Yıllardır böyle gülmemiştim. Ne şeker şeysin sen öyle ya.
  • başımdan geçen bi aptallıgım :D

vizeye girmedim mazeret raporu almam gerek sağlık ocagı vermedi devlete gittim acildeki doktor veremem dedi polikiniklere sor 5 yakın saat birini bulursan alırsın dedi bende girdim bi polikiniğe kadın doktora dedim böle böle rapor verin vizeye gircem kadın sana rapor verirsem beni görevden alırlar dedi hadi ya alt tarafı rapor filan dedim kapıdan çık yandaki güvenlik serkan var ona jinelog nedir die sor dedi. gittim sordum saolsun güvenlik söyledi :D gittim yogun bel agrısı diye bi doktordan rapor aldık güvenlikle :D
  • bi kere abim eğlencesine forumlara üye oluyo (bazı klüplerin)o zaman 2 sene önceydi ts nin formuna giriyor baktım başlık açmış ki "fısfıs ismail trabzonsporda"ben nerdeysi altıma işiyordum kendimi odadan dışarı attım da anca dışarı attım tabi abim ertesi gün

bigün arkadaş kimya hocasına"hocam kimya kaldırılıyormuş"diyor hoca tabi"nasıl olur benim haberim yok evladım yanlışın olmasın"falan diyo. bizim ark espriyi patlatıyo"hocam kim olduğunu bulmuşlar"
  • ben yaşamadım ama anlatayım .....bir arkadaş ortamında 4 kişi sevgilisinin baş harfini koluna kazımış onu kız arkadaşına gösteriyor. koluna harf kazımayan kişide sevgilisinden fırça yiyor.
    .... murat sen neden benim adımı koluna kazımadın
    ...... ben zorroyu bekliyorum ( sevglisinin adı zeynepmiş ) bunu duyan diğer arkadaşları pert olmuş tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabb Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: 0006x

dersteyi arkadaşım kalem tıraş arıyor bağırıo şeyi olan wr mıı diye bnde senin yok mu dedim

bi keresinde ayakabıcıya girip hamburger wrmı demiştim sora adam elini göstererek dayak wr isitionmu dedi acılıysa olur abi dedim hala kaçıom[bi

derssanede bi kıza espiri yaptım adamın biri wrmış ikinci dönem 5 yapmış diye kız bna kapak yapmak için espiri yaptı spastik dedi bnde hmn arkasından dötüne grsin plastik dedim gülme sesleri hala kulağımda

Yıllardır böyle gülmemiştim. Ne şeker şeysin sen öyle ya.

hehehe tatlı çocuk işte abisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shen

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

lisedeyim ders psikoloji hoca Kel Coşkun. Arkadaş sakalını kaşıyor hoca arkadaşa takıldı : olmayan sakalını mı kaşıyorsun lan hıyar diye. bende dayanamadım: hocam sizde kafanızı kaşıyorsunuz dedim. sınıf koptu 10dk bi gülme sesi sonra hoca beni dışarı çağırdı iki tane salladı bende üstüne yürüdüm sonra bahçeye indi. ya böyleydi

Bu Kel Coşkun'un adı Ali olmasın sakın? Düziçi'nden...

Kel Coşkun.avi
  • Ehliyet almak için sürüş sınavındayken çalışan arabanın kontağını çevirerek çalıştırmaya çalışan bana "İkinci motoru çalıştırmana gerek yok, bu aşamada tek motor sana yeterli" diyen sivri dilli hocam, adamsın!
  • bomba konuymus mesjımız olsun
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.