10 yaşımdaki bir olayı anlatacağım sizleree :D Ailecek restoranta gitmiştik yemeği yedik ben abimle kasadan oyuncak almaya gittim adam herkese oyuncak veriyordu ben istedim bana vermedi adamda keldi, dedim abi bizim başımız kel mi :D:D
yemin ederim hatırlamıyordum böyle bir şey yazdığımı :D cem yılmazdan duyup yazmışım okudukça utanıyorum eski postları ya
quote:
Orijinalden alıntı: ZombieW
Bunlar güzel bi de benden ama olayı ben yaşamadım..
Bir gün de öğrenci kredilerini alır almaz gittiğimiz kebapçıda çorbalarımızı içtikten sonra gelen garsonun yavşakça sırıtıp 'arkadan ne alırsınız' diye sorması üzerine karadenizli hazırcevap bir arkadaşın 'önce önümüzdekileri kaldır sonra döner verirsin' demesiyle mosmor olan yüzünü hatırlayıp gülmekteyim
cok iyi
Orada olmak isterdim
Bir gün dersanede sınıftaki bi kız ehliyet sınavıyla felan uğraşıyordu yine dersanenin olduğu bi günde geldi işte "motordan geçemedim yaaaaa" dedi. Sınıftakilerde işte gülüyodu felan geçemediği için. Sonra ders coğrafyaydı (dersleri projeksiyonla işliyorduk duvara yansıtarak) sonra ne olduysa hoca bi araba motoru resmi açtı. Sonra bi arkadaş "bak melike sen bilirsin bunu" dedi :D:D öyle deyince bizim aklımıza direk başka motor geldi sınıf baya gülmüştü :D:D:D
yağmur yağdığında denizin içine gir bölece ıslanmazsın hahahah
yarıldım iyimiş
umarım yazılmamıştır hepsini okuyamadım
en çok buna kopuyorum:
pinokyaya kendini tatmin etmeyi öğretmişler yanmış
yaa süleyman demirel'in esprisi geldi aklıma :
genelevler kapatılacakmı diyen soran kişiye:
-e kapatalımda vatandaş bizimi ..sin
quote:
Orijinalden alıntı: 0006x
dersteyi arkadaşım kalem tıraş arıyor bağırıo şeyi olan wr mıı diye bnde senin yok mu dedim
bi keresinde ayakabıcıya girip hamburger wrmı demiştim sora adam elini göstererek dayak wr isitionmu dedi acılıysa olur abi dedim hala kaçıom[bi
derssanede bi kıza espiri yaptım adamın biri wrmış ikinci dönem 5 yapmış diye kız bna kapak yapmak için espiri yaptı spastik dedi bnde hmn arkasından dötüne grsin plastik dedim gülme sesleri hala kulağımda
Yıllardır böyle gülmemiştim. Ne şeker şeysin sen öyle ya.
başımdan geçen bi aptallıgım :D
vizeye girmedim mazeret raporu almam gerek sağlık ocagı vermedi devlete gittim acildeki doktor veremem dedi polikiniklere sor 5 yakın saat birini bulursan alırsın dedi bende girdim bi polikiniğe kadın doktora dedim böle böle rapor verin vizeye gircem kadın sana rapor verirsem beni görevden alırlar dedi hadi ya alt tarafı rapor filan dedim kapıdan çık yandaki güvenlik serkan var ona jinelog nedir die sor dedi. gittim sordum saolsun güvenlik söyledi :D gittim yogun bel agrısı diye bi doktordan rapor aldık güvenlikle :D
bi kere abim eğlencesine forumlara üye oluyo (bazı klüplerin)o zaman 2 sene önceydi ts nin formuna giriyor baktım başlık açmış ki "fısfıs ismail trabzonsporda"ben nerdeysi altıma işiyordum kendimi odadan dışarı attım da anca dışarı attım tabi abim ertesi gün
bigün arkadaş kimya hocasına"hocam kimya kaldırılıyormuş"diyor hoca tabi"nasıl olur benim haberim yok evladım yanlışın olmasın"falan diyo. bizim ark espriyi patlatıyo"hocam kim olduğunu bulmuşlar"
ben yaşamadım ama anlatayım .....bir arkadaş ortamında 4 kişi sevgilisinin baş harfini koluna kazımış onu kız arkadaşına gösteriyor. koluna harf kazımayan kişide sevgilisinden fırça yiyor. .... murat sen neden benim adımı koluna kazımadın ...... ben zorroyu bekliyorum ( sevglisinin adı zeynepmiş ) bunu duyan diğer arkadaşları pert olmuş tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: Dabb Escobar
quote:
Orijinalden alıntı: 0006x
dersteyi arkadaşım kalem tıraş arıyor bağırıo şeyi olan wr mıı diye bnde senin yok mu dedim
bi keresinde ayakabıcıya girip hamburger wrmı demiştim sora adam elini göstererek dayak wr isitionmu dedi acılıysa olur abi dedim hala kaçıom[bi
derssanede bi kıza espiri yaptım adamın biri wrmış ikinci dönem 5 yapmış diye kız bna kapak yapmak için espiri yaptı spastik dedi bnde hmn arkasından dötüne grsin plastik dedim gülme sesleri hala kulağımda
Yıllardır böyle gülmemiştim. Ne şeker şeysin sen öyle ya.
hehehe tatlı çocuk işte abisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Shen
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
lisedeyim ders psikoloji hoca Kel Coşkun. Arkadaş sakalını kaşıyor hoca arkadaşa takıldı : olmayan sakalını mı kaşıyorsun lan hıyar diye. bende dayanamadım: hocam sizde kafanızı kaşıyorsunuz dedim. sınıf koptu 10dk bi gülme sesi sonra hoca beni dışarı çağırdı iki tane salladı bende üstüne yürüdüm sonra bahçeye indi. ya böyleydi
Bu Kel Coşkun'un adı Ali olmasın sakın? Düziçi'nden...
Kel Coşkun.avi
Ehliyet almak için sürüş sınavındayken çalışan arabanın kontağını çevirerek çalıştırmaya çalışan bana "İkinci motoru çalıştırmana gerek yok, bu aşamada tek motor sana yeterli" diyen sivri dilli hocam, adamsın!