Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ümmüeymen

adamın biri varmış karısının ikisi...
    adam yanmış karısı düz..
    adam donmuş karısı atlet...

Level ınsane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shen

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

lisedeyim ders psikoloji hoca Kel Coşkun. Arkadaş sakalını kaşıyor hoca arkadaşa takıldı : olmayan sakalını mı kaşıyorsun lan hıyar diye. bende dayanamadım: hocam sizde kafanızı kaşıyorsunuz dedim. sınıf koptu 10dk bi gülme sesi sonra hoca beni dışarı çağırdı iki tane salladı bende üstüne yürüdüm sonra bahçeye indi. ya böyleydi

Bu Kel Coşkun'un adı Ali olmasın sakın? Düziçi'nden...

Osmaniye Düziçi ?
  • Arkadaslar bnmkide espri deil ama komik bir olay ben diyarbakrlym bi koleje gidiyom cemaat fetocu koleji nese konuya gecelm
    O gün ders boştu işte sınıf gır gır şamata fillan bizim bi arkide sevgilisi ile telde konusyor pencere kenarında sonra bi arki bunu rahatsız ediyordu iste gidiyor kafasına vuruyor falan tekme atyr kacıyor falan arkdasta dediki bi daha kılın deysin ana bacı düz giderm nese bi 5 dk gecti bizim bedenci sınıfa geldi ve direk olarak telefonla konuşan arkadaşın yanına gidip kafasına bi tane gecirdi arkadasn tepkisi aynen söyle

Ulan fero(vurupkacan arki nin ismi) senin anananı bi mikerim 3 ay bos otobuste ayakta gider tabi hoca kıpkırmızı vursa olmayacak bi tane daha patlatı kafasına arkdas gene ula fero senin oevde yatan ananı bi mikerim baban ayalta alkıslar hoca bole tam deli olmus cocugu bi cevirdi arkdas aynen şöyle dio ay hpcam sizmiydiniz bende fero sanmstm verin elinizi öpeyim hoca nın tepkiside şu olum deil elimi ya..agımı öpsen bile kurtaramsn kendini tabbi kolej erkek koleji olduğu için hoca biraz rahar konusuyor işte biz tüm sınıf zaten ölmüşüz gülmekten tabii bu okulada yayıldı :)::)) yaw aklıma geldikce kopuyorum :):)
  • Zampara arkadaşım yolda giderken, bir kızın önüne geçip benimle arkadaş olurmusun?deyince kız parmağındaki yüzüğünü göstererek ben nişanlıyım dedi.Tabi bizim zamparada kendi parmağındaki yüzüğü kıza doğru göstererek sakıncası yok bende nişanlıyım dedi.Acayip gülmüştüm..
  • Sümelanın Şifresi filminden :)
    -çocuğumun adını Oğuz koyazamm
    -ula nedecesunn oğuz'u,Kuran'da da geçmeyii..
    -olu mu hocam,geçeyi,Oguzubillahimineşeytaniracim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümmüeymen

bir adam varmış ölmüş

yarıldım dksjhfjnamöfbkdsjfdsk
  • Az önce gerçekleşen bir olayı anlatmak istiyorum... İzmir Karşıyaka Çarşısında çalışıyorum yaklaşık 1 saat önce bir intihar olayı gerçekleşti.. Karşımızda yer alan dükkan sahibi ile bizle beraber çalışan abimiz arasında geçen dialoğu anlatmak istiyorum... Karşıdaki dükkan sahibi kadın aynen şunu sordu..

Kadının sorusu... Sinan Ne olmuş...

Abimizin Cevabıı...Adamın biri kendini öldürmüş...

Kadının cevabı... Ölmüşmü...

Bende büyük bir şaşkınlıkla kala kaldım....
  • Selam arkadaşlar sıradan bir Cuma günü izmir deyimbuarada, arkadaşlar başka illeri bilmiyorum burada cuma günü heryer dilenci olur neyse işyerindeyiz patronda kapının önünde duruyor oradan gecen birdilenci bizim patronun önünde durur ve Allahrızası için bi sadaka der bizim patronda ; Allah versin Allah versin der bizde bakıyoruz tabi dilenci dur durdu sen vermessen Allah nasıl versin HIRPOOOOO dedi bizmim patron ölece bakakaldı . bizde gülmekten resmen ağladık . aklıma gelince hala gülüyorum
  • Birgün okuldan dönerken, Otobüse binmiştim en arka bomboştu baya iri yarı kilolu bi amca 2 koltuğu kaplamış, bende köşe cam tarafına oturdum. Neyse otobüs kalktı gidiyo amca hemen ön koltuktan tutuniyim derken koca elleriyle öndeki kıvırcık kaba pofuduk saçlı liseli kızın saçını kavramazmı kafasını çevirdiğinde o bile şaşırdı. Bana deli demesinler diye telefonu alıp bişeyle ilgileniyo gibi yaptım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 11 Ocak 2012; 15:31:41 >
  • Ankara Tunali da calistigim is yeri icin alis veris yapacagim. Arkerr girdim sebze reyonundan biseyler aliyorum hemen yanimda da tatli bi bayan eline marul almis ve calisan arkadasa bisey soyluyor

Bayan: beyfendi bunlarda bocek var...
    Diye devam etcek ama calisan arkadas araya giriyor super bi sekilde

Calisan: ölü böcek onlar hanfendi diyor hafif bir tebessumle

Ben burda dumura ugramisken bayandan da guzel bi cevap

Biz ölü böcek de yemiyoruz.

Yazmaya devam edecegim ama once okumayi bitirecegim.
    Yuzumuzu guldurenlere tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdemon -- 12 Ocak 2012; 23:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

quote:

Orijinalden alıntı: Onlyheves

İnternet kafedeyiz neyse oynadık oyunumuzu çıkıyoruz herkes hesapları ödüyor hesapları alanda bayan. Arkadaş 6 numaralı masada oturuyor herkes ödedi onu bekliyoruz oda farkında olmayaraktan dediği cümle şu :
    - Abla masaaltı kaç para.
    bu cümleden sonra internet kafede kopmak serbestti zaten

Head shot bence

edit:

dersin ortasındayız. sınıfa aniden hüseyin girdi.
    h: afedersiniz öğretmenim(hoca dersem hüseyinin h si ile karışır). izniniz olursa sınıfa birşey sorabilirmiyim.
    ö: sor evladım.
    h: matematik defteri tam olan varmı?
    ben: yok hacı hepimizinki öğrenci

• quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Bu espiriyi ben sınıfta yapmıştım

Akşam üstü hava biraz karanlık sınıfta ışıklar yanıyo bende kapatın felan dedim ordan 2 kız yok kapatmayız dedi bende napcan ışığı fotosentezmi yapcan dedim sınıf koptı zaten

• Üniversiteli gençler..aynı evde kalan 5 kişi..Biri mutfakta 2 kişi salonda..salondakilerden biri sesleniyo mutfaktakine..Muraaat..suyu koy,olmazsa çay demleriz
  • Ankara kecioren lisesinde lise zamanlarinda sigara icmek icin cogu liseli gibi bizde tuvaletleri kullanirdik.

Normal bir tenefus sigara icmek icin bi kabine girdik bir arkadasimla sirayla cekiyoruz o ara tuvalete Bora Gencoglu isimli hocamizdan bir baskin yiyoruz. Hoca sirayla kabinlerin kapisini tiklatiyor.

İlk kapi ses yok yukaridan bi ogrenciye baktiriyor icerisi bos

İkinci kapi Kapi tiklaniyor icerden " dolu" deniyor hoca yine ayni ogrenciye diyor ki yukardan bak bakiyim ne yapiyor. Ogrenci bakiyor hocam icerde 2 kisi var diyor. Bora hoca sigarami iciyorsunuz diye soruyor kapiyi acmadan icerdeki arkadaslarda hayir hocam diyor.

Sonra bora hica dier kabinden bizim sigara ictigimizi itiraf ederek cikmamizi saglayan muthis cumlesini soyluyor.

"sigara icmiyorsaniz aranizda .bne var demek ki kim oldugunu soyleyinde bizde faydalanalim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdemon -- 13 Ocak 2012; 0:17:22 >
  • Bir arkadaş ev arıyor..100 bin tl yi geçmeyecek,uygun profilde bir ev istiyor tabi..Diğer arkadaş patlatıyo espriyi..

_Sana 100 bin liralık 2+1 çok iyi bir ev buldum..ama buradan 2 vasıta ile gidiliyor..

_Nasıl?

_Buradan biniyorsun araca,otogarda iniyorsun..oradan Kars otobüsüne biniyorsun

Olay İstanbul'da geçiyor
  • Lise yılları..Sınıfta sigara araması yapılıyor..Hoca her yerimize bakıyor ama..

Sapık bi arkadaş vardı..Aklı da eli de devamlı şeyindeydi..Arama esnasında da bununki kazık gibi
    Hoca içerde sigara var zannederek sıkıca kavrıyo

Tuttuğunun sigara olmadığını anlayınca yüzünün halini siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 12 Ocak 2012; 23:58:48 >
  • Ankarada Aoç nin orda tigem diye guzel bibyerde acik havada kofte kokorec falan yiyoruz 5 arkadas neyse biz kofteleri yerken bi arkadasi kasiklarina yakin bi yerden ari sokuyor( nasi gitti oralara kadar bi fikrimiz yok) sonra biz 2 erkek olarak erkekler tuvaletine giriyoruz arkadasa laf iteleyecem ya hani dedim ki:

Kardes acilen ari sokmasina yakin bi delikten sana panzehir vermem lazim... Hani bekle 2 saniye laf caktim die sevineyim dimi arkadasimdan gelen fantastik cevap:

Birak panzehiri falan da gel acil em su zehri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede ders esnasında sıkışıverdim..Kalktım hocaya bişey demeden wc ye gittim..Hoca da aheste aheste ders anlatıyo..o anlatırken biz uyuyuoz genelde..neyse ihtiyacı gördüm geldim yerime geçtim..Arkadaş, hoca arkandan ne hakaretler etti demesin mi..neyse ben bozulmakla birlikte bu arkadaşla iddiaya girdim..Sen gidemezsin aynı şekilde dedim..giderim gidemezsin derken 1 porsiyon iskenderine bahse girdik..bu kalktı gitti hocaya bişey demeden
    gitti geldi hoca saf saf derse devam ediyo..ben borçlandım buna ama iskender alacak para yok.. ne yapayım ne edeyim derken ..Tekrar kalkıp çıktım sınıftan..kapının dışında biraz bekleyip girdim içeri..Hocanın yanına gittim..Hocam ayıp olmasın arkadaşla bahse girmiştik de..ondan böyle zırt pırt çıkıp girioz dedim
    çok da anlayışla karşıladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: egdemon

Ankarada Aoç nin orda tigem diye guzel bibyerde acik havada kofte kokorec falan yiyoruz 5 arkadas neyse biz kofteleri yerken bi arkadasi kasiklarina yakin bi yerden ari sokuyor( nasi gitti oralara kadar bi fikrimiz yok) sonra biz 2 erkek olarak erkekler tuvaletine giriyoruz arkadasa laf iteleyecem ya hani dedim ki:

Kardes acilen ari sokmasina yakin bi delikten sana panzehir vermem lazim... Hani bekle 2 saniye laf caktim die sevineyim dimi arkadasimdan gelen fantastik cevap:

Birak panzehiri falan da gel acil em su zehri :)

• Ankara bahcelievler leman kulturde calisiyordum bi aralar gece gec saatte cikardik servisimiz vardi bizi evlere dagitirdi. O serviste de alkol kullanan arkadaslar hafif hafif biralarini yudumlarlardi. Neyse isten ciktik sabah 3-4 gibi servisteyiz tam genclik parkini gectik polis cevirdi alkol testi yapacak su uflenen zimbirtiyla. Polis sofor abimizi yanina caardi agzina dogru uzatti ufletti falan biz de o ara arabadan bagiriyoruz " aha kadir abinin agzina verdiler" falan diye. Sonra polis yavas yavas yanimiza yaklasti pur dikkat adami izliyoruz cok sakin ve naif bi ses tonuyla dediki:

Tek kadir abinizin degil ankaranin yarisinin agzina verdim ben.

Kop kop kop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.