Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egdemon

Ankara bahcelievler leman kulturde calisiyordum bi aralar gece gec saatte cikardik servisimiz vardi bizi evlere dagitirdi. O serviste de alkol kullanan arkadaslar hafif hafif biralarini yudumlarlardi. Neyse isten ciktik sabah 3-4 gibi servisteyiz tam genclik parkini gectik polis cevirdi alkol testi yapacak su uflenen zimbirtiyla. Polis sofor abimizi yanina caardi agzina dogru uzatti ufletti falan biz de o ara arabadan bagiriyoruz " aha kadir abinin agzina verdiler" falan diye. Sonra polis yavas yavas yanimiza yaklasti pur dikkat adami izliyoruz cok sakin ve naif bi ses tonuyla dediki:

Tek kadir abinizin degil ankaranin yarisinin agzina verdim ben.

Kop kop kop

• Lisede felsefe dersinnin sinavina girecegiz. Hocamizda bas mudur yardimcisi cok ta agresif bir ogretmen dolayisiyle bizde az buraz calismisiz. Sinav kagitlari dagitildi sadece 1 tane soru var okuyan butun herkes sokta soru su :

Buzdolabi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel konusma ve yazma dersimizib sinavinda kompozisyon konumuz

"Al bi gaya nere dayarsan daya."

2001-2002 ank kecioren lisesi yavuz yuz isimli hoca tarafindan sorulmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdemon -- 13 Ocak 2012; 10:57:06 >
  • Cevre ve insan dersi hocamiz bora gencoglu anlatiyor:

"Bundan 2 milyon yil once su gordugunuz yesil otlarin boyu 150-200 metreydi.
    Cok mu abarttim ne"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdemon -- 13 Ocak 2012; 11:06:17 >
  • İstanbul yenibosna gunesli arasinda minibusteyim. Yalniz ayakta 30 civari adam var minicik minubuste. Yolculardan biri dedi ki yolcu alacak yer kalmadi alma daha fazla yolcu.

Sofor abimizden yardiran cevap

Siz boyle davrandikca bizim devletimizin ilerlemesi mumkun degil.
  • Bir arkadasimla birlikte cay kahve icip muhabbet ediyoruz. Benim bu arkadas da kafayi kazitmis kupeli falan. Hemen arka masada oturan bir bayanla kesisiyor. Sonra kalkti gitti kizin yanina. Oturmak icin musade istedi kiz da dedi ki "kusura bakma kel erkeklerden hoslanmam" arkadas altta kalmicak ya verdigi cevap " vala bende biyikli kadinlardan hoslanmam ama yinede bi sansimi denemek istedim sa olasin" dedi hayvan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdemon -- 13 Ocak 2012; 11:16:01 >
  • yıllar önce kursa giderken kendi üstüne olmayan işlere karışan insanlar vardır.durduk yere insanları birbirlerine yakıştırırlar aralarını yapmaya çalıştırırlar.Banada yakıştıra yakıştra sınıfın kaşarını bulmuşlar.yanımdaki kız ince giriş yaptı.Şule varya dedi.evet dedim var sol köşede oturuyo.istersen aranızı yapabilirim gibisinden birşeyler tam nette hatırlamıyorum aradan yıllar geçti.yok dedim istemiyorum vergi felan ödeyemem dedim.ne vergisi dedi o ara yapıştırdım MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ die kızın gözleri dolmuştu.sonra olayı bütün ergenlere anlatmıştı.aradan 7 sene geçmiş vayy be .o zekayla öss yi kazanmam normalmiş:)
  • süperler ya :Dd
  • Her ne kadar soğuk espriler olsada tebessüm ettirenlerde var. O paylaşımları yapanlara canı gönülden teşekkür ediyorum.
  • İnternetten satışa sunulan bi telefonun kılıfı çok hoşuma gitmişti irtibata geçtim alırım diye felan , neyse pahalı geldi almamaya karar verdim

Adam sebebini soruncada aynen şu cevabı verdim:

Telefonu Bulduk Kıllıfını Aramayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MuRaT94

İnternetten satışa sunulan bi telefonun kılıfı çok hoşuma gitmişti irtibata geçtim alırım diye felan , neyse pahalı geldi almamaya karar verdim

Adam sebebini soruncada aynen şu cevabı verdim:

Telefonu Bulduk Kıllıfını Aramayalım :)

Burda yazmasan cemyilmaza satardin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

:DDDDDDDDDDD Güzelmiş :DDDDDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoda

quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

:DDDDDDDDDDD Güzelmiş :DDDDDD

Sonuç ne oldu merak ettim hoca ne dedi
  • bir gün hafta sonu 5 arkadaş hatrı sayılır bir arkadaşımızın evinde toplandık eğleniyoruz ve bir anda bir müzik çaldı hepimiz oynamaya kalktık(roman havası) :D ve bir arkadaş ortaya geliyor herkesin arasında oynayarak çakmak çocuğuyuz der bir başkası gelir başka bir yer söyler herkes bir semt söylerek geçmiştir en sonunda bomba patlar bir arkadaşımız ortaya gelir ve biz o......u çocuğumuyuz der ve hepimiz gülmekten yerlere yatarız o an müthiş komik bir espiriydi:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

yıllar önce kursa giderken kendi üstüne olmayan işlere karışan insanlar vardır.durduk yere insanları birbirlerine yakıştırırlar aralarını yapmaya çalıştırırlar.Banada yakıştıra yakıştra sınıfın kaşarını bulmuşlar.yanımdaki kız ince giriş yaptı.Şule varya dedi.evet dedim var sol köşede oturuyo.istersen aranızı yapabilirim gibisinden birşeyler tam nette hatırlamıyorum aradan yıllar geçti.yok dedim istemiyorum vergi felan ödeyemem dedim.ne vergisi dedi o ara yapıştırdım MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ die kızın gözleri dolmuştu.sonra olayı bütün ergenlere anlatmıştı.aradan 7 sene geçmiş vayy be .o zekayla öss yi kazanmam normalmiş:)

tuttum dostum güzel yapıştırmışsın
  • Bence o kadarda komik değil , ama paylaştığın için teşekkürler.
    Bence biz seni başka bir foruma alalım

Şaka yapıyorum kızma. Eğer kızdıysan özür dilerim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: j_statham

Bi gün dersteyiz sıkıntıdan sessizce oturuyoz..neyse kızın biri aniden öksürmeye başladı ama öyle böyle değil ahı uhu ıgı mıgı hoca felan telaşlandı..
    arkadaş sakin bi tavırla
    -bişeyi yok hocam benzinden lpg ye geçiyor

hacı 10 numara bir espiri cuk oturmuş :D:D
  • Bir adam varmış ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: egdemon

Lisede felsefe dersinnin sinavina girecegiz. Hocamizda bas mudur yardimcisi cok ta agresif bir ogretmen dolayisiyle bizde az buraz calismisiz. Sinav kagitlari dagitildi sadece 1 tane soru var okuyan butun herkes sokta soru su :

Buzdolabi nedir?

zuhahhahhah
  • annem pazare gidelim dedi bir gün.
    neyse gidiyoruz amcanın bir tanesi KİVİ gördü.
    garibim ilkkez kivi görmüş pazarcıya baktı bu ne dedi.
    pazarcı muzur bir adammış kıllı patates dedi.
    adam kaç para kilosu dedi adam 4 lira dedi.
    ıyyk dedi amca hem kıllı hem pahalı almam ben bunu dedi
    sonrasını hatırlamorum gülmekten karnıma ağrılar girmişti bizim evde kimse kivi demez adı kıllı patates kaldı D:D
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.