Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 38 sayfa konu arada süper espiriler var
  • bi gün bir hocam yanımıza geldi arkadaşlarımızla muhabbet ediyoruz fln neyse geldi ve dedi ki erkek erkeğe yenen yemeğe ne denir? bizde anlam veremedik tabi ne denir hocam dedik cevap şu hazır olun :D MENEMEN :S yok böyle bi espiri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Dil sınıfında okuyorum...

Bir gün ingilizceciyle soruları çaldığımız için tartışıyoru falan..Hoca bize bağıriyoken sendeledi ve düşüyodu..Bende hafifçe ''God has no SOPA '' diye söylendim.Millet koptu..

arkadaşım helal olsun sana çok komik gece gece kahkaha attım alttakiler gelıyodu az kalsın :D[simage][/simage][code][/code]
    [Kunye=]
  • Geçen gün kuzenim bize geldi bak sana ne yapacağım dedi , bende ciddi birşey bekliyorum . Çay bardağını aldı su doldurdu kafasının üzerine koydu . Bak Mahmut abi artık suyun altında nefes alabiliyorum dedi . intihar etmek için ip aradım ama artık çok geçti ardından ikinci espiri geldi , kağıda okul yazdı ardından kağıdı bıraktı bak Mahmut abi şimdide okulu bıraktım dedi . Üçüncüyü duymadım çünkü o sırada kalp krizi geçimekle meşguldüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Geçen gün kuzenim bize geldi bak sana ne yapacağım dedi , bende ciddi birşey bekliyorum . Çay bardağını aldı su doldurdu kafasının üzerine koydu . Bak Mahmut abi artık suyun altında nefes alabiliyorum dedi . intihar etmek için ip aradım ama artık çok geçti ardından ikinci espiri geldi , kağıda okul yazdı ardından kağıdı bıraktı bak Mahmut abi şimdide okulu bıraktım dedi . Üçüncüyü duymadım çünkü o sırada kalp krizi geçimekle meşguldüm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda dolmuştayım..

dolmuş tıklım tıklım. dolmuş ilerliyor ..
    şöför beyler bayanlar 1 kişi uçret vermemiş lutfen versın..
    aradan 5 dk gectı kımsede cıt yok
    şofor beyler ablalar lütfen parayı versın o kişi
    yine kımseden ses yoq

şöför sinirli sinirli

şöför== "beyler abıler ozur dileyerek hangi a. k.'um evledı vermedı o parayı ?"

yine millette cıt yok:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

o hikaye safiye soymanla yanındaki herifin yaşadığı bi anı olmasın? .. (TV den çalıntı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Geçen gün kuzenim bize geldi bak sana ne yapacağım dedi , bende ciddi birşey bekliyorum . Çay bardağını aldı su doldurdu kafasının üzerine koydu . Bak Mahmut abi artık suyun altında nefes alabiliyorum dedi . intihar etmek için ip aradım ama artık çok geçti ardından ikinci espiri geldi , kağıda okul yazdı ardından kağıdı bıraktı bak Mahmut abi şimdide okulu bıraktım dedi . Üçüncüyü duymadım çünkü o sırada kalp krizi geçimekle meşguldüm .

• bu bi arkadaşımın başına gelmiş aklıma geldikçe hala daha sesli sesli gülerim..

şimdi bunlar karaköye gidiyolar (bilmeyenler için karaköy istanbulda genelevlerin olduğu bir yer). amaç belli. bi kapıdan giriyorlar kapıda 20 tl yazıo. neyse içerdede masa başında duran p*zevenk var. abi dio bizimkiler böle böle yapmaya geldik.
    adam tamam 50 tl dio. bizim çocuklardan biride: ee iyide kapıda 20 yazıo deyince, bizim dayı bombayı patlatıyo: git kapıyı s*k ozman
  • Bulunduğum şehirde şehiriçi ulaşımda kart uygulamasına geçildi.Kart okutulup seyahat ediliyor.Genç bir bayan dolmuşa bindi,birkaç adım yürüdü,çantasından kartı çıkardı ön tarafında ayakta yolculuk eden delikanlıya;versem basarmısınız diye sorunca delikanlı gayet sakin verin basayım bayan dedi.....
  • En çok güldüğüm esprilerden biri rahmetli kemal Sunalın kibar feyzo filminde, kibar feyzo inşaatta çalışırken sıra haftalıkları almaya geliyor herkese fazla para veriliyor, kibar feyzoya az para veriliyor
    kibar feyzo-benimki niye eskik diyor
    ustabaşı-onlar sendikalı diyor.
    kibar feyzo-bende Harranlıyam diyor.....
  • komik harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

quote:

Orjinalden alıntı: ShenLong

Bi tane de benden, sabırla okuyun;

Geçenlerde üniversitede Matematik Öğretimi 2 dersindeyiz. Kadın o gün "Dörtgenlerin Öğretimini" anlatıyor. Tabii sınıf hır, gür, şamata. Koskoca profesörü salladığımız yok. Laf arasında kadın bir soru sordu;
    -Her kare bir eşkenardörtgen midir yoksa her eşkenardörtgen bir kare midir? diye. Ben de hemen atladım tabii;
    -Hocam bu biraz "Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan?" tarzı oldu, dedim. (Aslında fena sayılmazdı ama o an tüm sınıf üzerinde soğuk duş etkisi yaptı) Bunun üzerine kadın bana bi "Gözümden düştün, rezil! Defol karşımdan!" bakışı fırlatmaz mı? Harbiden mahfoldum. Neyse bir-iki yorumdan sonra kadın cevabı verdi;
    -Her kare eşkenardörtgendir ama her eşkenardörgen bir kare değildir, dedi ve bana bir bakış fırlattı. Cevap hakkımın doğduğunu anladım ve yapıştırdım kapağı;
    -Her tavuk yumurtadan çıkar ama her yumurta tavuktan çıkmaz!

Ayıptır sorması notun ne geldi o dersten merak ettim

• Bütün umutlarım suya düştü. Ama boğulmadılar. Çünkü onlara yüzme öğretmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazaney07

Bütün umutlarım suya düştü. Ama boğulmadılar. Çünkü onlara yüzme öğretmiştim.

alıntı yapmışssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: amatör.usta

Bulunduğum şehirde şehiriçi ulaşımda kart uygulamasına geçildi.Kart okutulup seyahat ediliyor.Genç bir bayan dolmuşa bindi,birkaç adım yürüdü,çantasından kartı çıkardı ön tarafında ayakta yolculuk eden delikanlıya;versem basarmısınız diye sorunca delikanlı gayet sakin verin basayım bayan dedi.....

yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikahına beni çağır sevgilim, İstersen halaybaşın olurum senin. Bu adam kim diye soran olursa, Flash Tv'den bi arkadaş dersin sevgilim..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

quote:

Orijinalden alıntı: amatör.usta

Bulunduğum şehirde şehiriçi ulaşımda kart uygulamasına geçildi.Kart okutulup seyahat ediliyor.Genç bir bayan dolmuşa bindi,birkaç adım yürüdü,çantasından kartı çıkardı ön tarafında ayakta yolculuk eden delikanlıya;versem basarmısınız diye sorunca delikanlı gayet sakin verin basayım bayan dedi.....

yuh

• Birgün alışveriş merkezinde 3-4 arkadaş dolanıyoruz. Arkadaş dediki poyintbola gidelim dedi. ( kelimeyi yanlış telaffuz etti ) Berkay durdu ve dedi ki poyinbol o nedir ? öyle bir ifade takındı ki bir saat güldük.
  • anlatım bozukluğundan doğan komedili bir olay var. olay şöle:

çocuk yolda dersaneye gidiyor yoldayken hocası arıyor. Hoca :

-neredesin olum lan sınava geç kaldın!!

çocuk:

-hocam ben şimdi yoldayım beş dakkaya ordayım.

Hoca:

-olum bana şiirmi yazdın lan çabuk sınava gel ,der ve gülmekten kırılır.

sonuç : gülmekten kırılan 5 kişi ve 200 yaralı
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.