Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 sene önce ananemlerde kalmıştım.Almanya dan teyzem falan geldi.Ananemde süper sofra hazırlamış kahvaltıda tabi biz geç saatte yattık gırgır şamata geçte kalktık.Sofraya oturduk rafadan yumurta yapmış ananem tabi soğumuş yumurta bende soğuk yiyecek yiyemiyorum dedim anane bunu yiyemem ananem aldı mikrodaga fırınına koydu ısttı yumurtayı çıkardı sofranın ortasında tam yumurtayı alıcakken yumurta bi patladı heryer yumurta ama ne biçim ses çıktı hala ananemin tepkisi aklıma geldikçe gülüyorum tabi biz o sırada koptuk
  • arkadaşlar aynen yaşanmış olaydan aktarıyorum. Bir çarşı içinde tezgah kurmuş köfte satan abimizden ekmek arası köfte almak üzere bekliyorum. Önümdeki arkadaş köftesini aldı kredi kartını uzattı köfteci abimin tepkisi aynen şöyle arkasını dönerek geçir ........ kyyum dötümden nerden bulayım ben sana posu o zaman çok gülmüştüm köftecinin tepkisine hala unutmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Tramvayda gidiyoruz,yanımda Muhammet,Cengiz,Ali var. Cengizin teni baya bi kara Muhammetde öyle kara. :D
    3-4 Durak geçti tramvaya bi zenci bindi.Muhammet dedi ki : "Cengiiiiz senin arkadaş geldi laa" sonra zenci Muhammete yaklaştı "Sende benimmm arkadaşşşş " diyerek yanak aldı. :D O gün çok gülmüştük :D

Süpermiş Koptum.. :D :D
  • Kuzenim anlatmisti

ankara da geciyor olay.kuzenim yuruken onunde de 3 tane asker gidiyorlar.ardindan metroda yapilan bir anons duyulmus yukaridan,"guvenliginiz icin sari cizgiyi gecmeyin".ortadaki asker birden durup telasli bi sekilde "sari cizgi mi?burda heryer sari cizgi minakii" demis
  • bir tane de benden olsun

bırgun labratuvarda bıyolojı dersındeyız yanımda sınıfta bulunan 2 kızdan bırı oturuyordu hoca geldı ders anlatıyordu bende kızla koyu bır muhabbet halındeydım hoca geldı basıma
    oglum artık kes dedı
    hocam neresınden dedım bende

sınıfta bıran sessızlık oldu hoca çık dısarı dedı ve dersten attı o gun ılk kez dersten atıldım :D
  • Güzel Çalışmlar tebrikler
  • lise 2. sınıftayken müzik dersine sınıf hocamız giriyordu müzik dersinden sözlü yapacaktı ilk piyango bana vurdu neyse hoca kitaptan bi kaside okudu
    bana sordu bu kaside kime aiittir diye bnde bilmiyom hocam TARKAN mı dedim sınıf koptu o zaman MİNİK SERÇEdir dedim sınıf iicene koptu ve sonunda dersten kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmmdKvk -- 7 Ocak 2013; 0:07:53 >
  • Elime para aldım ve para elimdeyken bir arkadaşı tutarak "Parayla adam tuttum beyler var mı yan bakan?" dedim.. Sonrası malum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_440

Elime para aldım ve para elimdeyken bir arkadaşı tutarak "Parayla adam tuttum beyler var mı yan bakan?" dedim.. Sonrası malum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM grubu olduğum için okuduğum yerde lise 1 ve lise 2'den sonra ıngilizce dersi yoktu. Seçmeli olarak lise 4'de vardı. Hoca yazılıyı okudu sonra sınıfta sonuçları açıklamadan önce bir kağıttaki bir kelimeyi göstermişti. Yahu bir insan ıngilizce bilmiyor olabilir tamam buna bir laf yok :) Ama bir insan ölmek kelimesinin karşısına "Vefating" yazar mı ya :) Tabi bizim sınıfta "who is this" sorusuna " My name is benim" diyenlerde vardı oraya hiç girmiyeyim. Lisedeki sınıfım ıngilizceye tepki olarak doğmuşuz haberimiz yokmuş.

• Bir gün tarih dersindeyiz hocanında ismi os... Ça... Bir arkadaşı dolabından bir şey almak için gönderdi arkadaşta hocam hangi dolap sizin dedi hocada ismimin baş harfleri OÇ yazıyor demesiyle bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: CEO

geometri dersindeyiz,bayan hocamiz bi soru sordu,baya zor soruydu,40 kisiden 3-4 kisi kaldirdi parmak,hoca da bombayi patlatti "bu kadar parmak beni tatmin etmiyor,daha cok parmak lazim bana"
    sinif 10 dk kendine gelemedi gulmekten :D

süperdi
  • birgün arkadaşlarla toplandık akşam 8 gibi sitede oturuyoruz ondan sonra.. adını hatırlamadığım bir internet şirketinden adamlar gelmiş onlarla muhabbet ediyorduk giyinişi çok garib bir adam vardı arkadaş ile arasında şöyle bir diyalog yaşandı:

arkadaş :
    - abi sen çok krosun.

- sende antilop ya...sın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordGunthar

benm basimdan gecmedi, bi kiz arkadasimin basindan gecmis, bize anlatti

simdi kiz sakiz cignierek durakta beklio, bi teyze gelmis kiza dik dik bakip duruo.. en son

teyze:
    -kizim utanmiyo musun toplum icinde sakiz cignemekten?!

ark:
    -utaniyorum teyze ama hayat sartlari!

teyze soyle bi bakti bana, -yuzundeki ifadeyi gorcektnz- sonra "hııı.." diip dondu ddi, biz tabi coqtan yerlerdeyiz

• Hoca derste "Doğu Anadolu'daki düğünlerin neyi olmazsa olmazdır?" diye sormuştu. Ben de Kalaşnikof diye bağırmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

gerçekse çok güzel espri

• quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

quote:

Orijinalden alıntı: NetKeePeR

Nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama şöyle

Evin babası ciddi bir surat ifadesi ile elindeki gazeteye dalmış.Evin küçük bi afacanı var babasına soruyo

Çocuk:Baba bu ne (sehpanın üzerinde duran çakmağı göstererek)
    Baba :Çakmak babacığım

Çocuk biraz sonra yine gelir ve aynı sahne

Çocuk:Baba bu ne (sehpanın üzerinde duran çakmağı göstererek)
    Baba :Çakmak babacığım

Bu durum bir iki defa daha tekrarlanır.Baba artık kızmıştır ve çocuk tekrar gelir ;

Çocuk : Baba bu ne

Baba :Buzdolabı! (öfkeli öfkeli)

Çocuk :Olurmu ya o çakmak.

Tebessum bile etmedim

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim hayatımda yaşadığım olayları anlatsam yeryüzünün en mukemmel komedi filmi olurdu herhalde
    en güzellerinden birkaçı..

arkadaşın babası Rusyada çalışıyor ve benimle birlikte birkaç arkadaş Rusya ya tatile gittik (biraz yüzeysel anlatıyorum fazla sıkılmayasınız diye) neyse bir gezip tozuyoruz bir akşam disko lardan birine gittik sabaha doğru disko dan çıktık 4arkadaşız tam merkezde bir çeşme gördük çeşmeden su akıyordu bizde ellerimizi yüzlerimizi yıkadık arkadaşlardan biride burnunu sildi fakat su çok beyazdı birde yağlıydı sanki neyse biz eve gidip zıbardık sabah kalktığımızda tesadufen aynı caddeden geçtik birde ne görelim o çeşme dediğimiz ayrana benzeyen kutsal bir içecekmiş polisler falan toplanmış birkaç insandan bilgi alıyorlar insanlar kenarlardaki tasları bizim elimizi yüzümüzü yıkayıp burnumuzu sildiğimiz suya sokup içiyorlarmış tabi biz ilk gemiyle istanbula uçağa binecektik fakat okadar korktukki kesin bu RUS lar bizi keser falan demiştik

Yarıldım hah

• ARAKADAŞIN BİTRİNE KAMYOON ÇARPMIŞTI İYİLEŞTİ SINIFA GELDİ DERS MATEMATİKTİ VE HOCA Bİ GRAİK ÇİZDİ ERKAN %65 SERKAN ^%30 FİLAN DİYE KAMYON ÇARPAN ARKADAŞIN ADI :SERKAN BUNLAR İKİZ HOCA SORDU BU NE ORAI DİYE BENDE DEDİM KAMYON ÇARPMA ORANIMI HOCAM DEİMM KOPU EN AZ 2DK GÜLDÜKKKK BUTUN SINIFF
  • bir gün sınıfta bir voleybol topu var birbirimize sertçe atıyoruz (maksat tutamasın suratına falan gelsin) herneyse top bi yerde bana geldi bende erkut diye bir arkadaş var ona nişan aldım tüm gücümle attım çocuk eğildi duvardan sekti top pat ders çalışan kızın kafasına geldi bu sıranın üstüne yattı acımış olsa gerek herkes sustu korktu tabi

ben= işte kime niyet kime kısmet

millet güldü fln sonra gittim özür diledim tabi ama olafı çok severim ve cuk diye oturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoNviCT -- 5 Şubat 2013; 20:59:14 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.