Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurttayken bir arkadaşımız vardı ipnenin tekiydi. Gece yatan bir arkadaşımıızın poposuna yumurta akı dökmüş. nerden bulmuşsa artık. Hemen uyandırıp olum kalk sana tecavüz etmişler sen uyuyorsun. şaka yapılan çocuk tabi önce sallamadıysada elini kıçına attıgında gözlerinden nekadar inandığı belli oluyordu :D en son bulun o çocugu namusumu temizleyeceğim diye bağırıyordu.Bir kere daha gördüğümde şakayı yapan cocugu dövüyordu :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetKeePeR

Nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama şöyle

Evin babası ciddi bir surat ifadesi ile elindeki gazeteye dalmış.Evin küçük bi afacanı var babasına soruyo

Çocuk:Baba bu ne (sehpanın üzerinde duran çakmağı göstererek)
    Baba :Çakmak babacığım

Çocuk biraz sonra yine gelir ve aynı sahne

Çocuk:Baba bu ne (sehpanın üzerinde duran çakmağı göstererek)
    Baba :Çakmak babacığım

Bu durum bir iki defa daha tekrarlanır.Baba artık kızmıştır ve çocuk tekrar gelir ;

Çocuk : Baba bu ne

Baba :Buzdolabı! (öfkeli öfkeli)

Çocuk :Olurmu ya o çakmak.

Tebessum bile etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musaon123

yurttayken bir arkadaşımız vardı ipnenin tekiydi. Gece yatan bir arkadaşımıızın poposuna yumurta akı dökmüş. nerden bulmuşsa artık. Hemen uyandırıp olum kalk sana tecavüz etmişler sen uyuyorsun. şaka yapılan çocuk tabi önce sallamadıysada elini kıçına attıgında gözlerinden nekadar inandığı belli oluyordu :D en son bulun o çocugu namusumu temizleyeceğim diye bağırıyordu.Bir kere daha gördüğümde şakayı yapan cocugu dövüyordu :D :D

sukur ki asil eylemi yapip yumurta kirdik dememisler. bu ne lam ilkokul muhabbeti donuyo.
  • Yanlız fark eden oldumu espri kalitesi yıllarla doğru orantılı olarak artmış
  • Ders Din kültürü Sınıf Lise 1 Öğretmen Sırayla Sınıfı En ön sıraya çağırıp sure okutturyo. Ön sırada Kureyş Suresi okunurken en arka sıradan kağıt sesi geldi hoca aniden fırladı yerinden çocukların yanına ne görsün yerde iskambil oyun kağıtları.tabi çocuklar yere düşen iskambil kağıtlarını toplamaya çalışıyolar. hoca bunları tuttu götürüyo biz yerlerde sürünüyoruz gülmekten.. Disipline gittiler savunma olarak da dersde bizim sıramıza çok vardı sıkıldık pişti oynuyoduk demişler iyi sopa yemişlerdi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 12 Kasım 2012; 2:13:48 >
  • yaklaşık 65 yaşındaki tarih hocamız:
    ... bu medeniyetten kalan eserlere ulaşmak için çinde şu an kazı çalışmaları yapılıyor ...
    Arkadaş: hocam gece gece kazımı yapıyolar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 16 Kasım 2012; 12:15:15 >
  • Yapma bunu ...
  • lise sondayız son ders millet g.. başı dağıtmış haliyle dersi takan yok muhterem hocamızda size komik bi anımı anlatacağım diye girdi mevzuya herkes pür dikkat mevzuya kitlendi neyse anlatmaya başladı bla... bla... bla.... sınıfta derin bi sessizlik kimse gülmüyor arkadaş bi kişi ile tebessüm etmez mi ... 10 saniye geçti geçmedi sınıfı bi kahkaha aldı harbiden bizim çılgın tay erol fena madara olmuştu
  • 5 Sene önce Lise 4 deyim Geometri Hocası Gelmiş okula yeni dersimize girdi kendini tanıyor (şişko , sevimsiz birşeydi )

herkez pür dikkat hocayı dinliyo ...

Yeni Hoca : Merhaba arkadaşlar , benim adım duygu , 34 yaşındayım , annemle yaşıyorum ...

DEDİĞİ anda

BEN : EVDE KALMIIŞŞŞ

SINIFI BİR GÜLME ALDI , HOCA BOZULDU FLN BİLMEM NE HOCA PİŞMAN OLDU KENDİNİ TANITTIĞINA

Sonrasında da merak etme daha kalmadım diyerek bize güçlü bir özgüven gösterisi yaptı ... ama ne hikmetki o hoca beni geçirdi hemde yazılıdan 1-1 almama rağmen
  • futbol klübünde oynuyorum arkaşlarla muhabbet ediyoruz maç öncesi bizim doğulu bir arkadaş vardı bişiler dedi ne dediğini anlamadık

Bende dedim : Alt Yazı Yok mu ? Ameke
  • Bizim cografyaci anlatmisti sinif hep erkekti bu arada :)
    Bigun Türkce dersinde fıkra konusundalarmis kiz erkek karisik. biri fikra anlatsin demis sinifta biri varmis cok kufurbaz. Tek o kaldiriyomus hocada anlat demis kufurluyse gebertirim demis cocukta yok hoc kufursuz demis fikra : temel bigun amerikaya gitmis bi bina gormus upuzunmus tam bakarken biri gelmis hey adamım burda binalara bakmak paralı kac katina baktiysan her kati icin 10$ verceksin demis temelde 3katina baktim demis 30$vermis. Sonra adam gidince vay mal ben aslında 5 kat bakmıştim kazikladim demis. Fikra bitince cocukta Way *m*na koydimun salağı katlara bakti diye para veriyo demis sonrasi malum :)

• benim komik anılarım askerde oldu hep alaya gittigimizde ilk gün kontrol vs vardı sonra soyunduk muayane iğne vurulduk en sonda boxer ile kaldık komutan bize daire yaptırdı ortada komutan durdu ve dedi indiriniz lan donunuzu bizde indirdik ve komutan herkesin s***e bakıyodu bakarken birisine dedi oha a*** k****m o ne lan suna 2-3 tane daha igne vurun fil borusu gibi a*** k***m :) birde askerdeyken ilk günden sonraki sabah kimse yatagını adam akıllı yapamadı kimse bilmiyodu ilk gün oldugu için komutanda yatakları gördü ve aynen bize dedigi bu daha battaniye katlamayı bilmiyonuz a**ı*a k***m bizde güldük orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

Ben de internet kafelerdeki çocukların söylediği "İlk BOŞALANA ben oturcam" sözüne çok gülerim..

bu baya iyimiş...:))))
  • Lise'de Türkçe dersindeyiz. Konu bağlaçlar. Hoca herkese saydırdı bağlaçları hepsi bitti falan. Dedi başka var mı? Bende refleksle aniden var dedim. Hoca söyle bakalım dedi. Biraz sesli biraz sessiz a.m.k dedim. Sınıf yarıldı hoca beni kovaladı.
  • türkiyedeki hatrısayılır bi holdingin sahibinin oğlu :
    özel ilkokul özel lise özel ünv. okuyan bi abi. yani zorla okutulan
    bu şirkette hiç biyerdee bişey becerememiş en son satınalmaya vermışler bunu
    ilk gün fabrikaya jenaratör almaya göndermişler bunu bi firmaya. ogün yanında gelecek olan elektrikçi acil işler yüzünden gelememiş.
    bizim abi tek gitmiş neyse ordaki adam anlatıyo işte şu şukadar benzin harcar şu dize şu şöle şu böle şu size uygun bizim abi durmuş durmuş ve demişki :
    amca bunların elektrikle çalışanı yokmu
    jeneratörleri tanıtan adam şimdi elimizde yok yarın babanla gel diyip göndermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 3 Aralık 2012; 22:05:56 >
  • yıllar önce bekarken, evde pazar sabahı kahvaltımızı yapmışız, pijamalarla salaklanıyoruz. kapı çaldı açtım baktım çıtı pıtı bi kız, elinde kağıtlar, anket yapıyor belli. "evin beyiyle görüşebilir miyim" dedi. babamı çağırdım. annem kardeşlerim falan da geldiler kapıya noluyo diye. kız babama bazı sorular sormaya başladı. "Kaç çocuğunuz var" sorusunda 5-10 saniye duraksayan babamın imdadına annem yetişti: "Benden 3 tane var. Sen hangisini sayamadın?"

Anneme yeni telefon almışız. kurcalarken yanlışlıkla babama boş mesaj atmış. babamdan gelen cevap: "Bari telefonda boş konuşma!"
  • trabzonlu bir arkadaşımız vardı adı hasan diye.her iki kelimesinden biri 'bize her yer trabzon' idi.lakabını da böyle bırakmıştık.coğrafya dersinde de ekvator,paralel,meridyenler işliyoruz.ekvator yıl boyu sıcaktır.biz de okul çıkışında(kışın ortası bu arada)kola içelim dedik.uzaktan hasan geldi.ve bu diyalog yaşandı
    hasan:
    -bu soğukta kola mı içilir?
    arkadaşımın cevabı:
    -bize her yer ekvator
    hayatımda duyduğum en iyi espriydi zaten o arkadaş da şu anda üniversitede böyle de zeki biridir
  • geçen geometri dersindeyiz hoca kordinat düzlemi çizdi ışte üstüne de bir çizgi çizdi hangi tarafı tarayacagiz diyor sınıftan ışte üstünü tara altını tara tamamen tara diyorlar bende ellemeyin hocam dağınık kalsın ddim. Bütün sınıf koptu :D

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.