Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gun bir arkadasla(forumdan SecmeceKarpuz)minecraft oynuyorduk. Ciktik evden disari hayvan felan bulmak icin dedim keske ok alsaydim yanima. O da " sanki yayin var don lastigiyle mi firlatican oklari?" ben yarildim ben bu kadar fazla gulunce arkadasta gulmeye basladi sonra 5-10 dakika gulmustuk zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

Gecen gun bir arkadasla(forumdan SecmeceKarpuz)minecraft oynuyorduk. Ciktik evden disari hayvan felan bulmak icin dedim keske ok alsaydim yanima. O da " sanki yayin var don lastigiyle mi firlatican oklari?" ben yarildim ben bu kadar fazla gulunce arkadasta gulmeye basladi sonra 5-10 dakika gulmustuk zaten.

hatırladım ve sebepsizce güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

Gecen gun bir arkadasla(forumdan SecmeceKarpuz)minecraft oynuyorduk. Ciktik evden disari hayvan felan bulmak icin dedim keske ok alsaydim yanima. O da " sanki yayin var don lastigiyle mi firlatican oklari?" ben yarildim ben bu kadar fazla gulunce arkadasta gulmeye basladi sonra 5-10 dakika gulmustuk zaten.

hatırladım ve sebepsizce güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerko

• Bu yıl okulun ilk dönemi olsa gerek. Arkadaşın teki "Mustafa, gel bir tuvalete gidelim." dedi. Amacı; saçını falan düzeltmek. Bende tabii sınıf ortamına daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum. Bir an aklıma geldi ve "Kendin yapamıyor musun?" dedim, bütün sınıf bayağı bir güldü. Arkadaşlarım bana bu olaydan sonra ısınmaya başladı nedense.

• 40 sayfayı birden okumadım yazan olduysa kusura bakmasın.
    "Adamın biri ve kadının biri mutfağa gitmiş kadın hamile kalmış niye?"
    Cevap:"Mercimeği fırına vermişler".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 5 Temmuz 2012; 13:52:06 >
  • bir gün internet kafede oturuyoruz adamın biri masaya oturdu (anasayfanın google olmasına fazlasıyla alışmış herhalde) kafe çalışanına

- google yokmu? ben yarıldım zaten :

başka bi gün gencin biri geldi (16-17 yaşlarında) arabaların çakmaklıgına takılan hafıza kartlı alet elinde bombayı patlattı

-abi kasalarda çakmaklık girişi var mı? :D:D:D

arkadaşlarla mahallede dükkanın önünde oturuyoruz arkadaşın biri geçen kıza

-pilavını yerim senin dedi
    kız: ay başı gelsinde hoşafıyla ye deyince hep beraber koptuk :D
  • bende anlatayım bir tane bir gün uçakla izmire gidiyoruz uçak kalkarken kaptan konuştu falan işte şu güzergahı izlicez şu kadar sürcek falan 1 saat sonra megafondan ses geldi boş boş oturuyoruz ya bir esmer kız yanındada bir şise viski olcaktı şimdi (megafonu açık unutmuşlar snrm) o anda hostes kokpite koştu pilotları uyarmak için şans ya hosteste esmer yolculardan biride viskiyi unutma dedi bütün uçak kopmuştu
  • bizde spor salonunda çalışıyoruz muzip bir abimiz vardı o konuşmaya başlayınca millet kopardı. neyse bir gün abi tuvalete girecek tuvalet dolu. bekle bekle çıkmıyo içerde ki:) 15 dk sonra kapı açıldı içerde ki bizim spor salonunun hocası:) adam şöyle kapıdan içeri bi adım attı direk döndü hocam ne yaptın sen yaaa içerde haşere neşere niyetine tek böcek bırakmamışsın hepsi felç..

birde ben lisede hoca amipleri anlatırken amip dedi bende ney ip diye sormuştum hoca a' da kaldı sen öle yaz dedi
  • Birgün dershanedeyiz coğrafya dersi. Hoca anlatıyor mesafeler arası bilmem nereye ne kadar sürede varılır, gece gündüz falan..
    Mevzuyu kolaylaştırmak için dedi ki;
    -Şimdi çocuklar şöyle örnek vereyim. Bir minübüs Kartal'dan Kadıköy'e yada Kadıköy'den kalkan bir minübüs Kartal'a kaç dakikada gider?
    Arkadan ben (ki hayatta yapmazdım derste)
    - Hocam E-5'ten miiiiii minübüs yolundan mı?
    ve ders iptal herkes kopar
  • Çoluk çocuk kaynıyor konu
  • kuzenime yaptığım
    +zenciler bizden daha sağlıklı
    -niyeki
    +deri hastalıklarına yakalanmıyorlar mesela sen hiç albino zenci gördün mü?
  • +oğlum geçen denizde ne görüm
    -ne gördün kanka
    +5 kişilik jetski yapmışlar adı da atski
    (espri bana ayit aynı yukarıdaki gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Orijinalden alıntı: Onlyheves

İnternet kafedeyiz neyse oynadık oyunumuzu çıkıyoruz herkes hesapları ödüyor hesapları alanda bayan. Arkadaş 6 numaralı masada oturuyor herkes ödedi onu bekliyoruz oda farkında olmayaraktan dediği cümle şu :
    - Abla masaaltı kaç para.
    bu cümleden sonra internet kafede kopmak serbestti zaten

Head shot bence

edit:

dersin ortasındayız. sınıfa aniden hüseyin girdi.
    h: afedersiniz öğretmenim(hoca dersem hüseyinin h si ile karışır). izniniz olursa sınıfa birşey sorabilirmiyim.
    ö: sor evladım.
    h: matematik defteri tam olan varmı?
    ben: yok hacı hepimizinki öğrenci

2 side süper bea
  • bi gün biyoloji dersindeyiz hocanın da her bizim dersimizde telefonundan hatırlatma mesajı geliyor artık bi açıklama yapmak zorunda kaldı benim de her hafta telefonunda doğum günün hatırlatma mesajı oluyor dedi sırıtarak bende hocam bende mesajı kaydettiğimde herhafta tekrarla diyince aynısı oluyor dedim zaten mal olmuş sınıf koptu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalikfb

+oğlum geçen denizde ne görüm
    -ne gördün kanka
    +5 kişilik jetski yapmışlar adı da atski
    (espri bana ayit aynı yukarıdaki gibi)

Kralsın Hacı Ağladım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kkslyyldz

bigün arkadşlarla okuldan çıktık. içlerinden biri hakkında geyik yapıyoruz. yok sen yumuşaksın , fatih üeğe benziyosun . neyse arkadaş da bizi susturmak için " olum susun lan toplu taşımaaracındayız " dedi. ben yapştırdım hemen lafı : " inde topsuz olsun " . bi sonraki durakta hepimiz inmek zorunda kaldık

Niye hepiniz mi topsunuz?

• Abbooo esprilere baksana +ergen sinirlamasi gelse keske...
  • Sınıftayız Hoca sınav yapçak dil anlatım yazılısı bize gıcık oldugu için çok kazık yaptı fln bende telefonla kopya çekiyordum hoca geldi yanıma telefonunu verirmisin dedi bende 05556659012 dedim tabi o anda herkes sınavı bırakıp koptu hocada guldu ve beni rahat bıraktı
  • Arkadaşlarla bizim evde oturmuşuz içki içiyoruz erotik kanal izliyoruz kimsenin bardakları yeniden doldurmaya hali yok neyse arkadaşın teki kalktı herkes birden tamamen saf duygularla hazır kalkmışken bana da koy dedi ilk 2 saniye gülmedik sonra birden koptuk :D:D
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.