Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birgün bikaç arkadaş burhan'lara gittik evlerinde saksıda bi çiçek vardı.. saksının içinde su namına hiçbir alamet yok çiceğin toprağı böyle nasıl diiim çatlak patlak;
    ---Yasin: Burhan olum azıcık su verin şu çiceğe kupkuru olmuş toprağı yazıktır yaww
    ---Burhan : Ya tamam veririz bi ara
    ---Yasin : Olum nasil yaşıyor bu kupkuru toprakta bu çiçek susuz susuz?¿¿¿?
    ---Seyfo : Teyemmümle

Ben = Anlatan
    Burhan = ev sahibi
    yasin = misafir
    Seyfo = esas oğlan - esprinin sahibi
  • arklarla bi cafede oturuyoruz hepimiz abaza gibi hatunları kesioruz yan masamızdaki,kızın teki dediki kendimi tren gibi hissettim bizim arkdasta hemen atlayıp ,banada okdar kişi binse bende öle hissederdim dedi bir başladık gülmeye olffff kızlar rezillll.

bigün arklarlayız yine ark dedimki olum sen denizde batmazsın oda sazan neden dedi bende tipin kayık dedim.
    millet yarıldı
  • Mahallede saftrik bir arkadaş var adı mehmet soyadıda 31 bildiğiniz Otuzbir...

Arkadaşın askerlik anısını aynen aktarıyorum;

Birgün nöbete gidiyor neyse 30 dk geçtikten sonra kulübeye giriyor üşüdüğünden, bakıyor orada telefon var bizimkinin aklına evi aramak geliyor. Telefonu çeviriyor...

Nöbetçi astsubay - alo
    31 - şaban 31 le görüşebilirmiyim...babanın adı şaban
    Nöbetçi astsubay - ulan olum salakmısın sen
    31 - kimsin sen kardeşim.. içindenden de "alah alah evde hırsız var galiba"
    Nöbetçi astsubay - bekle geliyorum
    31 - orası neresi senin adın ne kardeşim.
    Nöbetçi astsubay - hemen geldim ögrenicen.

• bi keresindede sınıfta hoca herkeze tahtadaki yazıları okutmaya çalışıodu bizde hepimiz gözlerimiz bozuk hocam deyip geçioduk
    bizim arkşa sorunca hocam boğazlarım ağrıyor demişti orda çok gülmüştük öle işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Bir Cumartesi sabahı saat 10:00'da kalktım , kahvaltılık birşeyler almak için arkadaşın bakkala doğru yol aldım . Gittim bakkala benim yaşlarımda bir kız ekmek alacağını söyledi . Arkadaşımın abisi de bir torbaya 3 tane koydu . Daha sonra kız ekmekleri ben seçeceğim dedi ve Hasan Abi'den beni koparan müthiş laf : ''İyi seç bakalım ... Bedava çıkar belki''.

Çok iyi

HAKKATEN BU SÜPER
  • bi gün ingilizcxe dersindeyiz 7. sınıft heralde..öğretmen tahty yazmış
    size:big,smallç... vs..
    sora sordu sınıfa big neye girer diye bi arkadaşta arkadan bağırdı sayz diye okumadıda size girer hocam dedi tüm sınıf koptuk..
  • arkadaşlarla evde yemek yiyorduk. bir arkadaş yemek bittiği halde "karnım zil çalıyor" dedi. ben de "belki açlıktan zil çalmıyordur da sevinçten davul çalıyordur" dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crawling

bi gün ingilizcxe dersindeyiz 7. sınıft heralde..öğretmen tahty yazmış
    size:big,smallç... vs..
    sora sordu sınıfa big neye girer diye bi arkadaşta arkadan bağırdı sayz diye okumadıda size girer hocam dedi tüm sınıf koptuk..

sonra hoca naaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketci

HUGO nun ..... koyyim espirisidir. bu sitede duymuştum. aklıma geldikçe gülüyom.

ben söylemiştim onu:. o konuyuda ben açmıştım zamanında
  • kaç sene oldu hatırlamıyorum bile, ingilizce dersindeyiz herkes evini tarif ediyor.. neyse bi hareketlilik oldu sınıfta tembeller çalışkanlardan yardım alıp bişeyler söyleyecek.. sınıftada bi tane vurdumduymaz arkadaş var.. sıra ona geldi aynen şöyle (kelimesi kelimesine) : after school go go go elli metre turn right welcome... o anda herkes yerlere yatmıştı hoca dahil, neyse geçer notu kaptı soytarılıktan.....
  • ALIN Bİ TANE DAHA,
    FAKÜLTENİN KANTİNİNDEYDİK.
    SINIFTAN Bİ KIZ ARKADAŞ ÇOK ŞEJKERLİ ÇAY İÇİYOR, GİTTİ ÇAY ALDI 3 KAŞIK ŞEKER ATIYOR, BU SIRADA ÇAY DEMLEYEN AMCA OLAYI GÖRDÜ VE ARDINDAN;
    HAYIRDIR AĞDA MI YAPACAN deyince millet ellerindeki çayları yere döktü gülmekten.
  • bizim bir arkadaş benim manitanın kankasına sulanıyor. işte kıza mesajlar felan ama bu bizim sıgır kıza tutuldu. neyse aradan bi iki hafta geçti bu bizim arkadaş bi gece dayanamamış kıza mesaj çekmiş işte : canım seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin felan ...

kıza cevap yazıor buna ne dion sen delimisin burak ne yaptığının farkındamısın felan ....

cocuk cevap yazar : kusura bakma bengü o mesajı ben başkasına çekecektim

yorumsuzzzz
  • bide benden ossun
    otobüsteyiz admın biri bi durakta inicekti we aynen şöyle dedi "kaptan orta kapıyı rica edebilirmiyim" bizim kaptanda geyet ciddi "ayıp ettin koçum al senin ossun aramızda bi kapının lafımı olur yaw al git" tabi otobüs yarıldı ortadan bn zaten şuurumu kaybettim yaws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakercobra -- 7 Ağustos 2005, 16:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

MÜTHİŞSİN YAA!YARATICI ZEKA İŞTE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

pooohhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • ECZANE GÜNLÜĞÜ

ben bi aralar ecz.de kalfalıq yaptım.1 tane recete geldi recetede 2 normal tablet ilaç bide ishal fitili yasıo...ben ilaçlarının hepsine 3 çarpı1 1 çarpı1 felan yasdım fitilede 2çarpı 1 yasdığımı hatırlıom...sonra o müşteri 2 gün sonra gene geldi dediği kelime beni kopardı.'ewladım bu fitili günde 2 mi iççem doktor 1 dedi'dedi...lan karıya bak ya fitili İÇİO...ama manyaklık bende yassana sen oraya kocca harflerle MAKATA die....
  • süper lisedeyiz ders ingilizce ve konu kulaktaki küpeler küpe delikleri falan flan hoca kızlara döndü ve aynen kaç deliğiniz var dedi
  • Arkadaşlar bende yazayım tutamadım kendimi ;

Matematik dersindeyiz hocamızda gırgırdır ama sinirlendiğinde küt pat geçirir.Şimdi hoca tahtada yazı yazarak konuyu anlatıyor iyi hatırlıyorum bağıntılar felandı.Arkadaş aynısını tekrar lıyor.Tekrarlıyan arkadaşda taaa en arka sırada neyse 1 dakka geçti daha bu durmuyor tekrarlıyor.Adam döndü yavaş yavaş geldi bunun yanına.Oğlum neden tekrarlıyorsun beni kim yaptı felan diyordu.Enarkadaki arkadaş pısıldı yere dogru yuvarlancak nerdeyse.Cok ince bir sesle ama çıkan ses süperdi."YANKI YAPMIŞTIR HOCAM"dedi vede o anda sınıf koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay17

bi tane daha aklıma geldi.

şimdi biz lise 1 de yazılıdayız matematik yazılısı işte neyse bi 10-15 dk. geçti sınıf çook sessiz hiç kimseden çıt çıkmıyo nerdeyse göz kırpmalarının sesini bile duyacaz o biçim.ben durdum durdum yanımdaki çocuğa ''şşş olm sussana len alla alla'' dedim herkes koptu.

sen espri yapmayı öğren de ondan sonra milletle dalga geç.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.