Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümden bi kız arkadaşla kantine gidiyoruz. Kızın nasıl burnu akıyor nezle olmuş tabi mendil soruyor ;
    Bende yok tabi , Neyse derken orada oturan bi eleman var ona sordu kız
    Mendilin Varmı Çok Kötüyüm diye

Eleman Cevabı bi patlattı hayırdır ishalmı oldun ?
  • Alman Kültürdeyiz Bir Hoca var

Ben işte bir kelimeyi yanlış telafuz etttim

Tabi kadında bu olaydan sonra hep benim söylediğim gibi söylemeye başladı o kelimeyi

Tabi hersöylediğinde de diyorki

Sen verdin azıma bunu

Sen verdin azıma

Ama her dediğinde biz YARILIYORUZ KADINDA FARKINDA DEĞİL NE DEDİĞİNİN

BİTANE DAHA GELDİ AKLIMA

Lisede bir hoca her sınıfa pasta almıştı ama bize almadı

Sınıfta dediki sonra bir siz pastamı yiyemediniz

Tabi bende tam fırlama modddaa

Hocam Pastanızı Yiyemedik İnşallah Helvanızı Yeriz

Herkes Koptu

Ama sonra düşününce dediğimi hiç hoş değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byurt -- 22 Ağustos 2005, 12:00:12 >
  • bizim şimdiki okulda bi kaç ölüm vakası yaşanmıştr...ilk defa fizik labarotuarna çkmştk ordada bi pano yapmşlar ölen bi kız için kalbimizdsn,şiirler fln..o yıl içindede bi kız kendini asmıştı bende hocaya dedimki inthar eden kız bumu?hocada yok bu başka biri dedi..
    ordan benm erkek ark. atladı hemen onunkide bioloji labaratuarındaymş die..
    tüm sınıf kopmştk..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

manyak komedi
  • lise 1 deyim. ilk sınavları oluyoz. öğretmenleride yeni yeni tanıyoz.işte.
    kimya sınavı oluyoruz. ama ortak sınavmış bizim kimya hocası başka sınıfa gitti.onun yerine bizede beden hocası geldi ama hiç tanımıyoz.
    sonra sınav başladı. herkes çözmeye başladı işte.

sonra arkda çocuğun teki kopya çekiyomuş ve bize gelen beden hocası bunu anında yakaladı ve bütün sınıfın önünde aynen şu cümleyi kurdu.

"seni g.tünden bi .iker.m bir hafta cıvık b.k s.çarsın." dedi.

ben orda kalemi filan düşürdüm yere . içimden vay anasını dedim. afalladım resmen. sınav sonuna kadar kendimi bi garp hissettim.
  • Dolmuşta gidiyoruz yanımda bi kadın var kucağında çocuğu küçük bi çocuk ön koltuktada bi adam oturuyo böle saç sakal girmiş birbirine çocuk arkadan uzanıp adamın saçlarını çekiştiriyo flan kadın ne dese çokcuk durmuyo kadın kızıyo flan çocuk gene dewam en sonunda kadın diyo adama:
    "Kız amcası kız ona" adamda dönüp
    "lan uşşak rahat dur senin ananı s.kerim"
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kanguner

lise 1 deyim. ilk sınavları oluyoz. öğretmenleride yeni yeni tanıyoz.işte.
    kimya sınavı oluyoruz. ama ortak sınavmış bizim kimya hocası başka sınıfa gitti.onun yerine bizede beden hocası geldi ama hiç tanımıyoz.
    sonra sınav başladı. herkes çözmeye başladı işte.

sonra arkda çocuğun teki kopya çekiyomuş ve bize gelen beden hocası bunu anında yakaladı ve bütün sınıfın önünde aynen şu cümleyi kurdu.

"seni g.tünden bi .iker.m bir hafta cıvık b.k s.çarsın." dedi.

ben orda kalemi filan düşürdüm yere . içimden vay anasını dedim. afalladım resmen. sınav sonuna kadar kendimi bi garp hissettim.

• Bi tane daha geldi aklıma
    lise 2 deyim fizikten yazılı olacaz tabiiki arka duvar köede ben oturuyorum duvarları sıraları flan hep kopya doldurmuşum sıranın altındada en sağlam kaynağım kitabım duruyor.neyse hoca girdi sınıfa bayanda bi hoca hemöen yanıma geldi biliyo kopya çekeceimi dedi sen kalk ordan yapma hocam diyorum yokkk sen kalk diye ısrar ediyo sora bende dedim yaa hoca o kadar kopya hazırlardım ayıp ediyon millet yattı gülmeye neyse kaldırdı beni yerimden üstümde hiç kopya yok sıranın altından kitabı alayım dedim o anda arkasını döndü bende düzeltiyordum hocam dedim tuttu beni öretmen masasının önündeki boş masaya oturdum arkamda kızlar var döndüm hemen kızlara dedim kızlar bana kitap verin allah razı olsun onlarda verdiler aldım kitabı baktım o anda hoca arkasını dönüyo bi an matrix gibi oldu hayat yavaşladı ben kitabı alır almaz salladım sıranın altındaki göze tam o anda hoca döndü ve patt diye bi ses baktım kitap yerde meğer o sıranın altındaki göz kırıkmış millet hep yattı yerlere o sınavı da öle kopyasız geçirmiştim
  • yaa ben sabaha kadar yazarım falla
    okuldayız öle arası millet oturuyor flan sınıfın erkekleri 7-8 kişi flanız bendede gitar var o gün biz geçtik en arkaya 3 sıra önümüzde 2 kız oturuyor biz dizildik arka sıraya ben aldım elime gitarı herkes pozisyon aldı ayaktalar böle dirseklerini flan atmışlar suratlarında türk filimlerindeki kötü adam halleri var arkadaşın elindede bi tane gazoz neyse arkadaş gazozu aldı kızlara doru ilerledi ve gazozu kıza uzattı ben o anda tecavüzcü coşkunun filmlerde kızlara tecavuz etmeden önce çalan bi müzik vardır tam böle ilaçlı gazozu kıza verirken dıt dırı dıdıt diye bende arkadan gitarla onu çalmaya başladım millet yattı gülmeye öndeki kızlar hala daha olayın şoku altında diğer kızlar flan ölüyodu gülmekten heyyy gidi lise
  • Ya bi gün din sınavındayız malum din sınavları nasıl olur bilirsiniz herkes ordan burdan kopya çekmeye soruları cevaplarını bulmaya çalışıyor hoca da bişey demiyor herşey almış başını götürmüş... Bizim arkadaş da arka sırada kitap açmış ordan sorunun cevabını buluyo yazıyo biz de ondan alıyoruz cevapları... Sonra bizim bu arkadaş hocaya seslendi:

-hocaaaammmm...
    Hoca gelir:
    -Efendim...
    Bizim arkadaş:
    -Ya hocam bu dördüncü sorunun cevabı kitapta yok

Hoca kızarır...
    Biz yerlerdeyiz tabiii
  • edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 7 Kasım 2006; 22:50:54 >
  • 96 senesiydi galiba eczanede calisiyodum yaz tatilinde.Bi guzellik yapip kalfa Ayse ablaya radyodan bi sarki armagan edelim dedim.Yan komsuya kacip radyoyu aradim.Deniz Arcak'tan bir sarki istedim."Uzgunuz sadece siradaki sarkiyi armagan edebilirsiniz" dedi telefondaki ses.Ben de "Iyi bakalim siradaki sarki olsun dedim"Neyse suratle geri dondum.O sirada eczanede hem musteriler vardi hem de komsu poliklinikden gelen doktorlar.

"Ayse abla bak sana sarki istedim hemen radyoyu ac dedim" Neyse hemen acti.Biz de bekliyoruz tabi.

Radyodaki anons soyle diyordu.

"Camdibi'nden Ismet Kurtulus Ecz.sinde calisan Ayse ablasina , falan filana su buna siradaki sarkiyi armagan ediyor."

Siradaki sarki ne dersiniz.

"Bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni

Varya nasil koptuk anlatamam.Hayatimin en komik ve en talihsiz anlarindan biriydi.Ayse abla bana donup

"Simdi seni kasiyacam, kacma gel buraya" dedi.Komsular falan ne zaman gorsem adamlar direk slm vermeden gulmeye basliyolar.

Bu hayatim boyunca isteyecegim tek siradaki sarki olarak kalacak

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><

Lise mudurlerini bilirsiniz.Hep konusmalarinda gunluk hayattan ornekler verirler.Bizim topluma faydali olmamiz icin.Sagolsunlar.

Bizim okul mudurumuz Ali Bey de surekli konusmalarinda bu tur ornekler verirdi.Bir gun :

"Yerde para goruyorsun egilip aliyorsun" demisti.Arkadasta

"Dalsim mi mubarek tabi egilip alacak" demisti.
  • üniversite yurdunda arkadaşımın yeni bi elemana yaptığı şaka

okul başlayalı 2 hafta olmuş kurban olacak eleman daha yeni yerleşmiş yurda hemen soyunmuş dökünmüş belinde peştemal elinde şampuan sabun ve hamam tası(walla) duşa gidiyorken bizim arkadaş bunu görmüş
    birader nereye
    duşaa
    sen yenisin de mi
    evet
    sen tası mühürlettin mi
    ne mühürü yaa
    git çabuk yurd müdürüne tası mühürlet mühürsüz kullanamazsın onu hadi canım hadi
    iyi bari

eleman elinde tas şampuan belinde peştemal yurd müdürünün odasına gidiyor kapıyı çalıyor ve içeri giriyor
    müdürün misafiri gfalan var bi bakıyo yarı çıplak bi adam elindeki tası uzatmış
    ne var
    tası getirdim
    niye
    mühürletecem

tabi müdür küfredemiyor kızamıyor ne yapsın tası alıp arkasına kaşeyi basıyor

herif bide gelmiş tası bizim arkadaşlara göstermiş aha mühürlettim diye
  • arkadasın bırı askerdeyken bizim fırlamalar cocuga mektup yazmıslar;
    "xxxx annen kotu yola dustu,*ezevenk baban annenı tum izmire sattı haberın olsun.cocuk ıcınde escınsel falan yazmıslar<"
    tabı mektubu once komutanlar okudugu ıcın cocugu bı temız dovmusler cocuk yalan oldugunu 3 gunde ancak ınandırabılmıs.
    ----ya benım hikayeler hep +18.o yuzden rahat yazamıyorum,en komık yerlerı hıç oluyor
  • Bizim kuzenin anlattığı bir olay:

Kuzen balkonda oturmuş yoldan geçenleri falan izliyo. O sırada bir abi-kardeş yan yana kaldırımdan yürüyorlar.
    Abisi sağa sola bakarken tam bu sırada küüüütttttttt diye elektrik direğine çarpmış ve 2 metre uzanmış. Sonra kalkmış ayağa ve kardeşini dövmeye başlamış,

kardeşide demiş: 'abi ne vuruyon ben mi düşürdüm seni'
    abiside cevap vermiş: 'lan şerefsiz niye söylemiyon önümde direk olduğunu'

Duyduğumda anma kopmuştum...

--------------------------------------------------------------------------------

Bide benim yaptığım bir espri var.

Birgün kızlarla falan oturuyoz muhabbet ediyoruz işte.
    Sonra kız arkadaşlardan birinin burnu akıyo ve

bize sordu 'selpak mendili' olan varmı.

Bende hemen patlattım tabi:
    'Mendil yok ama tuvalet kağıdı var vereyim mi?' diye millet yarıldı gülmekten.Tabi kızla o günden beri küsüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengesiz_boy -- 23 Ağustos 2005, 14:01:00 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sanchalf666

üniversite yurdunda arkadaşımın yeni bi elemana yaptığı şaka

okul başlayalı 2 hafta olmuş kurban olacak eleman daha yeni yerleşmiş yurda hemen soyunmuş dökünmüş belinde peştemal elinde şampuan sabun ve hamam tası(walla) duşa gidiyorken bizim arkadaş bunu görmüş
    birader nereye
    duşaa
    sen yenisin de mi
    evet
    sen tası mühürlettin mi
    ne mühürü yaa
    git çabuk yurd müdürüne tası mühürlet mühürsüz kullanamazsın onu hadi canım hadi
    iyi bari

eleman elinde tas şampuan belinde peştemal yurd müdürünün odasına gidiyor kapıyı çalıyor ve içeri giriyor
    müdürün misafiri gfalan var bi bakıyo yarı çıplak bi adam elindeki tası uzatmış
    ne var
    tası getirdim
    niye
    mühürletecem

tabi müdür küfredemiyor kızamıyor ne yapsın tası alıp arkasına kaşeyi basıyor

herif bide gelmiş tası bizim arkadaşlara göstermiş aha mühürlettim diye

oha yaa yarıldım gülmekten,harbiden yurt ortamında oluyo ööle tipler.ulen ne angutlar var yaa
  • quote:

Orijinalinden alıntı: dengesiz_boy

Bizim kuzenin anlattığı bir olay:

Kuzen balkonda oturmuş yoldan geçenleri falan izliyo. O sırada bir abi-kardeş yan yana kaldırımdan yürüyorlar.
    Abisi sağa sola bakarken tam bu sırada küüüütttttttt diye elektrik direğine çarpmış ve 2 metre uzanmış. Sonra kalkmış ayağa ve kardeşini dövmeye başlamış,

kardeşide demiş: 'abi ne vuruyon ben mi düşürdüm seni'
    abiside cevap vermiş: 'lan şerefsiz niye söylemiyon önümde direk olduğunu'

Duyduğumda anma kopmuştum...

--------------------------------------------------------------------------------

Bide benim yaptığım bir espri var.

Birgün kızlarla falan oturuyoz muhabbet ediyoruz işte.
    Sonra kız arkadaşlardan birinin burnu akıyo ve

bize sordu 'selpak mendili' olan varmı.

Bende hemen patlattım tabi:
    'Mendil yok ama tuvalet kağıdı var vereyim mi?' diye millet yarıldı gülmekten.Tabi kızla o günden beri küsüz...

şu yukardaki abi kardes olayında dayak yiyen karakter benim heral
    kuzen bizi görmüş olmalı..aahh eski günler
  • Lise yıllarıydı. Pendik sahilde dersten kaçmış turluyorduk. KArşıdan iki tane liseli çıtır geliyordu. Arkadaşı yavruların üzerine ittim. Hep beraber yere düştüler. Kız kalktı bizimelemana ana avrat küfür etmeye başladı... Arkadaşta cevap verdi; bana ne küfür ediyorsun salak, benibu şişko itti dedi. (şişkoda ben oluyorum) Kız bana döndü ve lan şişko bunu senmi ittin dedi. Bende evet yaa ne olacak dedim. Bu arada arkadan polisler geliyor. Kız gaza geldi ve bana; lan şişko senin ağzına mıçarım dedi. Bende; mıçda müslüman götü görelim dedim. Polislerde bir anda koptu. Tabiki kız döt oldu...

• quote:

Orijinalinden alıntı: Gerko

Bir Cumartesi sabahı saat 10:00'da kalktım , kahvaltılık birşeyler almak için arkadaşın bakkala doğru yol aldım . Gittim bakkala benim yaşlarımda bir kız ekmek alacağını söyledi . Arkadaşımın abisi de bir torbaya 3 tane koydu . Daha sonra kız ekmekleri ben seçeceğim dedi ve Hasan Abi'den beni koparan müthiş laf : ''İyi seç bakalım ... Bedava çıkar belki''.

• quote:

Orijinalinden alıntı: alperen_69

süper lisedeyiz ders ingilizce ve konu kulaktaki küpeler küpe delikleri falan flan hoca kızlara döndü ve aynen kaç deliğiniz var dedi
    8 tane oluyo kızlarda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.