Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğmamış cocuğa mektup yazıyolar eeeee.adres:anasının .mı (cmylmz)
  • bi adam aklını aramış meşgul çıkmış
  • Bizim mat. ci biraz aracip adamın adı yılmaz ama herkes yıldo diyoo

bi gün onun dersinde kümeleri işlerken alt küme konusu hoca 3ün 1lisini alın diyeceğine 3ün 1i alalım dedi

sınıfta bi çocuk hocam ben almam önce siz alın dedi ve sınıf koptu

hoca soruyu çözmeden gitti
  • Arkadaşlar helal olsun. Ciddi komik şeyler var. hiç üşenmedim 2 saattir okuyorum hepsini valla bravo, Hadi devam ama ekranlarınızdaki pencereleri kapatın da soğuk espiriler girmesin.
  • Kardeşim yaşamış olayı Antepte okurkene
    adam otobüse biniyor şoför bey biletim yok binebilir miyim diyor şoförde yolculara sor diyor, adam da sayın yolcular biletim yok binebilir miyim?
    o gün bugündür hala gülmekteyim..

Bir de bir öğretmen arkadaşım seminerde anlatmıştı.
    ilkokul 1. sınıf öğrencileri, öğretmen arkadaş hapşırmış, çocuklardan biri de çok yaşayın öğretmenim demiş, arkadaş da hep beraber demiş.
    Bütün sınıf ayağa kalkıp çooooooook yaşayın öğretmenim demiş..
  • ingilizce dersindeyim hoca konu işletio , cümleleri türkçeye çevirerek parçayı anlamaya çalışıyoruz.. hoca okudu , he learnt me how to ski(bana nasıl kayak yapılacağını öğretti.) bende hocadan hemen sonra, bana nasıl s.kileceğini öğretti ,dedim dedikten bikaç sanie sonra anladım ne dediimi sınıf koptu toptan bende o sırada kapadım gözlerimi bikaç sanie içimden dedim tamam şimdi s.çtım hoca yicek beni ama sonra bi baktım hocada kopmuş deli gibi gülüodu
  • Dostlar bu topic efsane donanimhaber topici devam edin espirilere yalnız seçkin priler değil bu espiriler.!
  • espri değil ama,

teyzeme yardım için ingilizce sınav kağıtlarını okuyorum bol bolda veriyorum notları tabii, çocuklar daha ilk okul neyse sorular whats your name, whats your fathers name vs..
    çocuğun biri yapmış bütün soruları, bi çoğu da kopya çekmiş veletten, sonuç;

sınıfın nerdeyse yarısının adı, baba adı, ana adı vs. aynı, acaip gülmüştüm kağıtları okurken...

istanbullular bilir avcılara giderken "şükrübey" diye bi mahalle vardır...
    olay şu; minibüste yolcular şöföre paraları uzatıyor ve şükrübeyde inceklerde doğal olarak "şükrübey alırmısınız" diyor..

herifçioğlunun biri de parayı verirken; " bi avcılar alırmısın şükrü abi" deyo..
  • Bir yaz günü Ankara'da üç arkadaş adımlıyoruz...
    Ortalık hafif kalabalık...
    Kızın birisi hızla arkadaşın birisine çarpıp
    arkasından da birşeyler söylenip
    "acelem var bee" dedi... ve koşmaya devam etti...
    Arkadaş kızın arkasından bağırdı
    "Belli ama sen bu hızla gidersen fazla sürmez o*ospu olursun"
    Kız olduğu yerde durdu, millet bize döndü ve hep beraber koptuk...
  • Lİse de matematik dersindeyiz..Öğretmen tahtda problem çözüyor..tabi işlemi anlatarak yapıyor ve en sonun daişlemin sonucunda buradan neyi buluyoruz çocuklar sorusuna arkadaşın biri BABAYI demişti...tabii hepimiz yerle bir...bu lafı ki söyledi diye sesin geldiği sıralara dogru gitti hoca iki arkadasda tamamen iptal olmus gözlerinden yaş geliyor gülmekten öğretmen onları öyle görünce onları tokatlamıştı...Derste korkudan pek gülememiştik ama teneffüs harikaydı
  • Hayatımın en iyileri degil ama sevdigim iki tane anlatayım:

1-Lisede arkadas gomlegin uzerine kazak giymisti,kazagın fermuarını da boynuna kadar cekmisti.Sonra su diyalog oldu:

Ogretmen: İndir oglum su fermuarı
    X : Hangisini?

2-Emre diye bi arkadasımız vardı.Her sınıfın bir potansiyel escinseli olur ya bizim sınıfınki de oydu. Bu cocuga tuvalette ayakta iserken saka yapmıslar.Sakayı hatırlayamıyorum ama sakanın arkasından arkadasımın yaptıgı espri yarmıstı:

Y: Emre ayakta iseyebiliyormuydu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 9 Kasım 2005, 16:11:12 >
  • Bizim bi biyoloji hocası vardı sınıfta.Adamın adı ismetti.
    Neyse laba gittik ders işlicez...
    Böle labda musluklar var...
    Biride bi kağıda musluğun alına şöle yazmış...
    "İSMET HAYRATI"
    BU SU ......(burayı unuttum her çeşmede yazar nerdeyse)İÇİN DEİL ALLAH RIZASI İÇİN YAPILMIŞTIR.
    Bu su vücüt metabolizmasını düzenler, kan şekerini ayarlar, enerji verir...
    Altınada şöle yazmışlar:
    RUHUNA FATİHA
  • 4 soru:

soru 1- Bir zürafaa buzdolabına nasıl sığar.
    cevap1- Buzdolabının kapağını açın zürafayı içine koyun,kapagı kapatın

soru2- Bir fil buzdolabına nasıl sığar.
    cevap2- Buzdolabının kapağını açın zürafayı çıkarın fili koyun.

soru3- Ormanlar kralı aslan bir toplantı yapmak istemiş tüm hayvanlar katılmış ama ,
    sadece biri katılamamış kimmiş o..?
    cevap3- Filmiş neden ? buzdolabında olduğu için.

soru4- İçi timsah dolu olan bir nehir var nasıl geçersiniz?
    cevap4- Yüzerek, neden mi ? çünkü timsahlar Ormanlar Kralı aslanın toplantısına gitmişler de ondan
  • BUDA BENİM BASIMDAN GECEN Bİ OLAY
    KÜÇÜKCEKMECE CENNET MAHALLESİNDE OTURUYORUZ NEYSE BİGUN KAFEYE GİTTİK GUZEL Bİ CAFE YANİ K.ÇEKMECENİN EN ELİT 3 CAFESİ DİYEBİLİRİM
    5 KİŞİYDİK 3 KIZ 2 ERKEK OLARAK NEYSE CAYLAR KAHVELER KELDİ TEK KALEM
    YAA NEYSE KALKARKEN HESAP İSTEDİK
    BEN SOK OLDUM HESAP 43 MİLYON LİRAYDI
    TABİ ASABİ Bİ TAVIRLA DENKLESTİRDİK PARAYI
    CIKARKEN HESABI BİZ BIRAKTIK CUNKU İÇİMİZE OTURDU 43 MİLYON
    BEN KASADAKİNE DEDİMKİ
    SİZ UTANMIYOMUSUNUZ 43 MİLYONLA 1 AY GECİNEN AİLE VAR DİYE
    TUM CAFE YERLERDE SİMDİ HER GİDİSİMİZDE EKSTRA İNDİRİM SAĞLIYORLAR BAĞZEN İŞE YARIYOO ESPİRİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real®

Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır

bak bu gerçekten komikti
  • bizim 1 arkadas hocaya soledı hoca anlamadı ama hocam dedi saatiniz var mı Hoca:Yok Cakmak var mı Hoca: Yok O zmn hocam size 1 saat cakmak lazım!!!
  • benim de yaa

quote:

Orjinalden alıntı: Gitt

hepsi güzel gerçekten.....

ama benim hiç aklıma galmiyor yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sampiy10

BUDA BENİM BASIMDAN GECEN Bİ OLAY
    KÜÇÜKCEKMECE CENNET MAHALLESİNDE OTURUYORUZ NEYSE BİGUN KAFEYE GİTTİK GUZEL Bİ CAFE YANİ K.ÇEKMECENİN EN ELİT 3 CAFESİ DİYEBİLİRİM
    5 KİŞİYDİK 3 KIZ 2 ERKEK OLARAK NEYSE CAYLAR KAHVELER KELDİ TEK KALEM
    YAA NEYSE KALKARKEN HESAP İSTEDİK
    BEN SOK OLDUM HESAP 43 MİLYON LİRAYDI
    TABİ ASABİ Bİ TAVIRLA DENKLESTİRDİK PARAYI
    CIKARKEN HESABI BİZ BIRAKTIK CUNKU İÇİMİZE OTURDU 43 MİLYON
    BEN KASADAKİNE DEDİMKİ
    SİZ UTANMIYOMUSUNUZ 43 MİLYONLA 1 AY GECİNEN AİLE VAR DİYE
    TUM CAFE YERLERDE SİMDİ HER GİDİSİMİZDE EKSTRA İNDİRİM SAĞLIYORLAR BAĞZEN İŞE YARIYOO ESPİRİ

Dostum bende küçükekmece sultanmuratta oturuyom.! Acaba hangi kafeye gittiniz merak ettim.!
  • bornova'daki yapı kredi bankasında sırada bekliyorum, tek bir sıra, 3-4tane de gişe var..
    sırası gelen kişi, boşalan gişeye geçiyor.. neyse sıra bana gelene kadar açtım telefonu oyun oynuyorum,
    derken bi baktım, önümde sadece bir teyze kalmış, gişenin de biri boşalmış..
    -teyze bak şuradaki gişe boşalmış dedim arkasından..

önümdeki arkasını dönüp bana baktı, meğer 20'li yaşlarda bir genç kızmış,
    ama saçlar son derece bakımsız ve hafif beyazlamış ama arkadan bakınca tam bir teyze havası var..
    arkada sırada bekleyen insanlar gülmeye başladı, genç kız da bana dönüp
    - sağolasın be dede.. diyerek güya intikam almaya çalıştı ama tabii pek etkili olamadı

izmir'de ilk duraktan metroya bindim, hareket etmesini bekliyorum ama metro kalabalık,
    ilk vagonda en dipteyim ayakta dikiliyorum, bu esnada dalgın dalgın telefonumu kurcalıyorum..
    derken yaşlı bir amca yanıma gelip, panoyu işaret ederek;
    - ayıp be ayıp, duvardaki yazıyı görmüyor musun, hepimizi öldüreceksin.. diye bağırıp kalabalığa karıştı..
    ben de hemen toparlanıp metronun panolarında "cep tel kullanmak yasaktır" gibi bir uyarı yazısı arıyorum ama çevrede öyle bir yazı yoook
    ulan bütün şaşkınlar beni buluyor yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

ben de yazayım bari ...
    bir önceden bir operatörün müşt. hizmetlerinde çalşıyordum neyse
    bir abone aradı garanti bankasında olduğunu ve faturayı bankada görünmediğini söyledi - bende adama nerde olduğnu söyledim - adamda tam bizim evin ordadki garanti bankasında imiş- bende psotaneye gidin orda alırlar dedim- adam bilmiyorum ki buraları dedi- ben oldunuz yerden çıkın sola dönün ilerdenn tavukçunun ordan 2 sağa dönün 100 metre ilerinizde dedim adamın cvp
    beni izliyonuz dimi amına godukalarımının hattımı kapatmak istiyorum diye bağırdı :))

bak bu da çok komikti
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.