Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaştan duydum, fıkra mı gerçek mi bilmiyorum...

Adamın birisi bilmediği bir memlekette bir lokantaya girmiş...
    Kasaya yakın bir yere oturup etrafı süzmeye başlamış...
    O arada müşterilerin çoğunun sakallı olduğu dikkatini çekmiş...
    Bir taraftan yemeğini yerken bir taraftan da kasayı kesiyor...
    Sakallı adamalar kasaya yaklaşıyor ve yine sakallı olan kasiyere
    sakalını göstererek "teşkilattanım" diyor ve hesabı ödemeden
    çıkıp gidiyor... Bu bizimkinin aklına yatıyor... Yemeği bitince
    kasaya yaklaşıyor, eğiliyor ve adama "teşkilattanım" diyor...
    Kasiyer adamı bir iyi süzdükten sonra "iyi de, senin sakalın yok" diyor... adam da "haa o mu" diyip pantolonunun fermuarını indiriyor ve
    "ben gizli teşkilattanım" diyor...
  • dersaneye gittiğim yıllardı (93-94).. izmir'de; çankaya'dan hatay'a gitmek için otobüse binmiştim.. otobüs yeni hareket etmişti ki özel otonun bir tanesi aniden şerit değiştirip otobüsü sıkıştırdı, otobüs az kalsın arabaya giriyordu..

aniden otobüs şöförünün tepesi attı, trafikte bu adamın arabayı kovalamaya başladı, ne duraklarda duruyor ne de kimse itiraz edebiliyor.. çankayadan ikiçeşmelik yoluna, oradan üçyol'a hiç durmadan geldik.. üçyol'da kapıları açıp inmek isteyenler insin dedi, otobüsün yarısı sessizce indi.. daha sonra hiç birşey olmamış gibi yola devam ettik.. 3-4durak sonra da ben indim zaten
  • oturduğumuz yerin yakınlarında yeni bir halı saha yapılmıştı.halı sahanın açılışıda bir kış gününe denk geliyordu.etraf biraz karlıydı.ilk gün beleş diye arkadaşlarla gittik oynamya...donuyoruz tabi...arkadaşlardan biride oynamak istemiyor, sahanın kapsını açmış aradan bizi izliyor(sanki tellerin arasında gözükmüyor).o sırada da arkadaşın biri bağırdı kapıyı kapat soğuk giriyor.koptık...
  • sene 2003 imge kitap evinden şibumiyi aldım biraz gezinip kasaya geldim kitabın parasını ödedim ,kasiyer kız bir an durup "paket yapayımmı" dedi.

benim cevabım ise "teşekkürler burada yiyeceğim" oldu, sonra bi beş dakka gülmekten kendimize gelemedik

• Lise yıllarında bir arkadaş merdivenden çıkıyor bizim bayan hocada önünde, çocğunu ayağı bir kayıyor kafası hocanın dötüne gömülüyor. Arkadaş hemen kendini topluyor ama...
    Neyse derse giriyorlar. Hoca çocuğa bakarak.
    -Arkadaşlar celalde malın iyisinden anlıyor haaaa, demezmi. Celal mosmor, sınıf yerlerde.

------------------------------------------------------
    Aynı hoca sınıfta fıkra anlatmıştı bir ara aynen yazayım:
    Temelin sürekli çocuğu oluyormuş. Doktora gitmiş, doktorda buna prezervatif vermiş, bunu malum işi yaparken kafana geçir demiş.
    Temelde kafasına geçirmiş ve boğularak ölmüş.

Sınıfta sessizlik, bön bön hocaya bakıyoz. 2-3 dakika sonra .

Yine lise yıllarında. Bizim şeref vardı, hocayı derste kızdırdı bu iyice.

-Hoca: Ulan olum sus yoksa gebertecem seni.
    -Şeref: Hocaaam doğru konuş benle. Yüksek yerde tanıdıklarım var.
    -Hoca: Kimler senin tanıdığın. (Birazda tırsarak)
    -Şeref: Amcam dokuzuncu katta oturuyorda.

Son olarak aklıma gelen ise arkadaşın bir gün sınıfa fatih ürek edasıyla ve dilinde şu şarkıyla girmesiydi.

Kestirdim diye kıyma banaaaa
    Cinsi firardayım uyma banaaaa
    Amaaan Amaaaan..

HEY GİDİ LİSE HEY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 12 Kasım 2005, 21:52:26 >
  • Okul çıkışı eve gitmek üzere otobüse binmiştim..arkadan yaşlı bi teyze daha binmişti kadının bileti yoktu söföre bir sonraki duraktan sonra alıp atarım dedi ...söförde yolculara sor dedi ..(yani fazla bileti olan varmı diye) kadında " Bir sonraki duraktan bilet alıp atsam olurmu diye sorunca "kendimden geçtim resmen

• konuyu yukarı çıkaralım
  • ya gerçekten süper espriler.

büyük teyzem bulaşık yıkıyormuş.tencereyi yıkarken dalmış.küçük teyzemde ne o maziyi mi arıyosun tencerede demiş.anlattıklarında çok gülmüştüm.

bide arzu diye bi arkadaşım var.erkek gördümü asılmadan duramıyoyolda yürürken çocuğun birine gitti arzuyu tanıyomusun dedi.çocukta tabi tanımıyorum dedi.ee tanışalım ozaman ben arzu demişti.kopmuştumm.hele çocuk okadar şaşırmıştıki yüz ifadesini unutamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bizde arkadaşlar ile otobüsteyiz

Orta yaşlı bi kadın arkadaşa

''yavrum bi müsade ette oturayım size öğretmiyolar büyüklere yer verileceğini'' dedi

Arkadaşta

''yok teyze bu sene müfredata koymamışlar''dedi

Biz gülmekten yerlere yatttık bütün otobüs bize bakıyordu ilk durakta indik yoksa linc edilebilirdik

şimdiy ekadar okuduklarımda en güzeli buydu
  • yurttayız. cep telefonunun yeni yeni görülmeye başladığı zamanlardı. ayrıca bir databank furyası vardı.
    yeni telefon almış olan bir arkadaş yatağında telefonunu inceliyor. konu salağı arkadaşta bunu görüp malzemeyi yumurtluyor, aynen şöyle "o ne lan öyle ne kadar küçük databank o öyle, benimki daha güzel"
    cevap: senin databankla evdekilerle görüşebiliyon mu?

ekip iptal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

ANKARADAKİ DOLMUŞTA Bİ DİYALOG:

MİN. ŞÖFÖRÜ : ARKADAN VERMEYEN KALMASIN

ARKADAŞ: AZ ÖNCE ELİNE VERDİK YA ...

• Bizim iş yerinde hamile bi abla vardı.7 aylık falan hamileydi.karnıda iyice büyümüştü.Bi gün yemekhanede aynı masada yemek yerken abla dedim artık erkek olanlardan birini bize ayırırsın dedim
    Abla çok bozuldu biraz da ayıp oldu ama baya gülmüşlerdi arkadaşlar.
  • + up yapalım gulelım bıraz değilmi
  • UP! Süper bir topic lan tam 2.5 sattir bunu okuyorum!

Hadi hortlatalım bu topiği yazın bakiyim duyduğunuz yaşanmış esprileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANIL

sene 2003 imge kitap evinden şibumiyi aldım biraz gezinip kasaya geldim kitabın parasını ödedim ,kasiyer kız bir an durup "paket yapayımmı" dedi.

benim cevabım ise "teşekkürler burada yiyeceğim" oldu, sonra bi beş dakka gülmekten kendimize gelemedik

• quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

Bizim iş yerinde hamile bi abla vardı.7 aylık falan hamileydi.karnıda iyice büyümüştü.Bi gün yemekhanede aynı masada yemek yerken abla dedim artık erkek olanlardan birini bize ayırırsın dedim
    Abla çok bozuldu biraz da ayıp oldu ama baya gülmüşlerdi arkadaşlar.

+1
  • Malum Urfalı Adanalı kebapçıalr her yerde war...Bodrumda oturuyorum garajın üst kısmında da böyle bir kebapçı abimiz war urfalı çok komedidir..! Komik deil pek ama hep şunu söyler "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sana 10. köyden sesleniyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum..!
  • gurbetçiydik bir zamanlar...almanyada ki işçi hayatı işte çoğu zaman aileler çocuklarını yalnız bırakırlar...bir gün büyük abim ile küçük abimi yine böyle yalnız bırakıp işe gidiyor bizimkilerr sonra bunlar oynarken küçük abim kafasını sehpaya çarpyor kafası yarılıyor...Büyük abim de afallıyor çocuk aklı işte...Bakıyor küçük abimin kafası yarılmısh bir bant alıyor ancak saçtan kafasına yapıştıracak yer bulamıyor haliyle..sonra bütün bantları dizine yapıştırıyor...neyse akşam bizimkiler eve geliyor bir de bakıyorlar ki küçük abimin kafası yarılmısh kan kafasında kurumuş ama dizi olduğu gibi bant bizimkiler kopuyor...

Bir günde bu iki haylasz babaım viskisini içiyorlar onalr evde yokken..babam gelior ufacık cocuklar sarhoŞ babam soruor olm ne yaptınısz...bizimkielr de cevap eriyor o senin içtiğin şey war ya ondan içtik
  • lisede kızların begendigi bi grubumuz vardı yakısıklılık olarak,biz de hepsiyle acayip dalga gecerdik,merdivenlerin altına durup benimle cıkarmısın derdik gelen kızlara,kızlar da hemen atlardı tabi,yukarı cıkınca grsrz derdim,kız noldu deyince;merdivenleri cıktık işte saf ne bekliodun derdik
  • abi sen yine bulmuşun donu ben bi keresinde abimin mayoyla denize daldım

denizdede baya bi denizanası vardı ilk daldığım gibi ayağma bişeler takıldı bende ayağımla ittirip takılan şeylerden kurtuldum

baya bi yüzdüm yarım saat falan sonra tam kıyıya çıkcam yanaştım sahile doru bi baktım mayo çıkmış

meğer denizanası diye ittiğim şey benim mayoymuş kaldım denizin içinde en son bi arkadaş sahilden havlu getirdi onu sarıp çıktım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.