Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim okulda bi hoca war.hoca anlatıyo işte.otostopla nerdeyse türkiye yi dolasmıslar.genclik yıllarında bi arkadasıyla.bir sürü yere gitmisler.ben de sasırdım hocaya sordum.
    dedim hocam kim sizi alıp da götürdü şehirler arası.hadi kısa mesafe tamamda siz nerdeyse Türkiyeyi dolasmısınz dedim.
    hoca da dedi:sen nediosn.biz öle her arabaya binmezdik.ya mersedes ya bmw.kamyon felan almak istedi de biz gitmedik.

sınıf da koptu o anda.
  • ya süpersiniz ya koptum walla
  • Dolmuş şöförleri ilginç insanlar....

-Kaptan müsait yerde inebilir miyim?
    -Heeeeea!
  • s'nek televizyonunda duydum çok hoşuma gitti

adam telefondaki kıza soruyor;
    -siz kedinizi nasıl seversiniz
    ve kendi kendine cevap veriyor;
    -biz soya soslu severiz

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

arkadaşlar bu hadiseyi daha önce yazdımdı fakat beni çok güldürdügü için bir daha yazıyom

bi kere ankaraya gettimdi
    ankarada belediye otobüsüylen emmi kızı gile otobüsle gederken birtane kadın karşımda ayakta duruyodu
    yer versem vemesemi diye düşünürken otobüsdeki kızlara hava atmak için sonnunda kalktım kadına yer verdim ()
    kadın boyalı moyalı bir kadındı ben yola bakarken biryerlerden hard hard diye gaşıma sesleri geliyodu sonra bi baktımki kadın şeyini gaşıyo (buradan anlaşılan o ki çok kıllıymış ) yav hayatımda bu kadar böyle cinsi olaya yaklaşmadımdı sanki canlı yayın gibiydi hemde benim hemen önümdeki kadın şeyini haard hard diye kaşıyodu (affedersiniz amma bende bir hareketlenme oldu) üstümde kumaş pantolon kamuflede olmuyo
    bi yandanda ben gülmeden çatlıyom ama gülmemi suratıma yansıtmamaya çalıştım çünkü kadın ya deliydi yada o..pu du gülsem bana saldırır diye hafifden gorktum sonra saga sola dönüp o kalabalıkda hızlı bir el hamlesiyle pantolonumu düezelltim ve arkamı döndüm

bunlar güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emfumuha

quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW

Bir olay daha...........(ben yaşamadım)

Ehliyetimi ve arabamı yeni almıştım ve hemen kız tavlamak için kendimi dışarı attım. Işıklarda durdum. Yazdı ve hava da bayağı bir sıcaktı. Camlar da açık, yanımda bir araba durdu. Arabayı da ciklet reklamındaki gibi güzel bir kız kullanıyordu. Ben biraz da heyecandan olsa gerek lafa girmeye çalıştım ve aynen şöyle dedim "aaa tekerler dönüyor" dedim. Kız bana döndü ve "o şaft sana girse sen de dönersin" dedi

Çorum'un bir köyünde öğretmen arkadaşımıza müfettiş geliyor teftişe. Sınıfı okulu inceliyor derken sıra çocuklara geliyor .En önden birinci sınıflardan bir tanesini kaldırıyor,'Ali bak.' yazdırıyor. Çocuk doğru olarak yazıyor. Müfettiş hadi bakalım sınıftaki arkadaşlarını kontrol et bakalım yanlış yazan var mı diye sınıfa gönderiyor, Çocuk arkadaşlarının defterlerini kontrol ederken Müfettiş de çocuğu sınamak için "Ali bak" taki 'i' harfini çaktırmadan siliyor. Çocuk sınıfı kontrol edip tahtaya döndüğünde Müfettiş "tekrar bak doğru mu yazmışsın çocuğum" diyor. Çocuk tahtaya bakıyor ve; '-Hangi g...nü s...ğim sildi bunu lan" diyor.Müfettiş çantasını alıp bir şey söylemeden sınıftan çıkıyor.

SÜPER YAWW KPTUMMM

• bir erkek çocuk babasının yanına gider ve dün gece ilk cinsel deneyimini yaşadığını söyler babası büyük bir sevinçle gel bakalım oğlum anlat bakalım nasıl oldu der çocuk ise

oturamıyorum baba çok acıyor der.....
  • Sınav olcaz, malum kopye çekilmesin diye hoca herkesi kafasına göre oturtuyo. Sıralarda oturulacak yer kalmamıştı ve hoca son iki kişiden birni kendi masasına oturttu ama diğeri hala ayaktaydı. Ve benden sınıfı kopartan öneri geldi:
    -Hocam o da tahtaya yazsın
  • Espri deil fakat bunu sizle paylaşmak istedim bugün 10 kasım ve annemin yanında oturuyordum (annem bir anaokulunun müdürü) ona bir msj geldi birden annem gülmeye başladı gelen metin : ' 10 Kasım Bayramınız Kutlu Olsun!!' Böyle cahillikler hep oluyor!!
  • askerdeyiz. usta birliğine ilk gittimiz günler. bir teğmenimiz bizi tanımak amacıyla, ismimizi, işimizi, memleketimizi tahsilimizi soruyo. sırayla başladı. mardinli bir arkadaşımıza geldi. adını vermiyim "ali veli, çiftçi, mardin, YÜKSEK İLKOKUL !!!" herkes baktı şöle bir. teğmen sordu -yüksek ilkokul nası oluyo oğlum. arkadaşımız: "6 yılda bitirince oluyo komutanım". bütün bölük resmen yarılmıştık.

birde eskişehirde meşhur hamamyolu'nda oturuyoruz bir bankta. yandaki bankla aramız 2 metre kadar. yan banka 2 tane kız oturdu, ellerinde dondurma, yanımdaki arkadaşta tam fırlama. kızlara baktı gülüp duruyo. kızlar baktı baktı; -niye gülüyon, dediler. arkadaş: dondurma mı soğuk benmi? diye sordu kızlara. kızlar baktı pek bişey anlayamadılar, sonra şöyle bir arkadaşa bakıp "sen" dediler ve arkadaş koparttı;
    -GELİN BENİ YALAYIN O ZAMAN !!! kızların o gidşini hâlâ unutamıyorum.
  • Okulca piknikteyiz 3 arkadaş futbol oynuyoz aramızda bende topa nası vurduycam çöp kovasının içine düştü
    almaya giden arkadaş iğrene iğrene almaya çalışıyo çöpü karıştırıyo falan bizde ordan bağırıyoz "olum gel gel ekmek fazlasıyla var" tüm okul buna bakmazmı kızlar falan çok gır gır olmuştu
  • 1.cisi
    ben uzun çok katlı bir binada çalışıyorum zemin kattan bindim malum sabah 12.ci kata kadar çıkacam ama sabah olduğundan her katta duruyor malum millet bürosuna gidecek asansör de 12 kişilik 2.ci katta bir azot kokusu sardı kabinin içini sanırım biri sabah sabah dayanamadı saldı büyük bir ihtimallede b_k un yanından geldi ki aynı eski haliç gibi herkes burnunu tuttu ben de 12.ci kata kadar komalara girdim ...

2.cisi

neden hep dönerciye gidince abi bi döner verir misin deriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 11 Kasım 2005, 9:22:08 >
  • Belediye otobüsündeyim trafik çok sıkışık. otobüstekiler artık burnundan solumaya başladı..
    Arkadan bi araba sürekli kornaya basıyo. bizim şöför otobüsten indi adama bağıyor "pikaçumuyum lennn ben arabaların üstünden atliyim"
  • İlkokula haylaz mı haylaz bir çocuk başlar çocuk küfürbaz.
    Öğretmen sınıfa girer ve de ki > bakın çocuklar her gün bir harf öğretecem bu günkü harfimiz A ,a deyince aklınıza ne gelir der haylaz çocuk zıplaya zıplaya>ben ben der ve A deyince aklıma a_ gelir der.Öğretmen çok kızar ve otur yerine ahlaksız seni der.
    Ertesi gün de yine Öğretmen >bu günkü harfimiz B der
    Aynı haylaz çocuk yine zıplar ve >B den aklıma Bo_ geliyor der .
    Öğretmen akşam evine gider ve yarın C de sıra der bunu tüm lugatlardan araştırır ama C ile ilgili hiç küfür veya kötü kem söz bulamaz.
    Ertesi gün ders başlar Öğretmen kendinden emin sınıfa girer ve >Bu günkü harfimiz C der ve haylaz çocuğu işaret eder >söyle bakalım der C denince aklına ne gelir.
    Haylaz çocuk> Cüceee der
    Öğretmen de> zuhahaha ne var bunda cüce işte der.
    Haylaz çocuk > cüce cüce ama yar__ı te bu kadar der kolunu gösterir..:)
  • Lise sondayız. Tabi herkes üni. sınavı modunda. Dersleri pek takan yok. Gırgır, şamata, kopya gırla. Neyse ticaret meslek lisesiyiz. Son sınıf boyna sözel ders. Koca sınıfta her dersten toplasan bikaç tane kitap var. Neyse üç derse de aynı hoca giriyor. Malum üni. sınavına çalışalım diye hoca şurdan şu soru çıkar şöyle böyle tabi dersi sadece bikaç kişi takip ediyor. Sonra da bilgisayardan bunları temize çekiyoruz sorularıyla. Her sınavda ilginçtir hep 10puntoluk 6 sayfa çalışma kağıdı çıkıyor. Neyse bizim arkadaşlar da bunları fotokopide küçülttürüp öyle kopya çekiyolar. Benim de sıra arkadaşımın ezberi manyak. Çalışkan da terbiyesiz. Neyse ikinci dönem onun da canına tak etti kopya çekecek. Tabi alışmamış g.tte don durmaz kızarıyo bozarıyo. Ben durumun farkında hoca durumun farkında. Benim orjinal kağıtlardan kopya çekerken geldi hoca durdu arkadaşın başında. Dialog aynen şu:
    H: Ver !
    A: Neyi verim hocam
    H: Ver şunları dedim.
    A: Tamam hocam.
    Arkadaş bu arada benim master kağıtları hocaya uzatır ve hocanın ağzından sınıfı koparan sözler :
    H: Bunlar macrolar microları da ver.

İkinci mevzu. Yine bu kopya olayı. Aynı hoca aynı ders. Soruları yine ben hazırlamışım. Bu sefer koridor tarafında ben oturuyorum. İki sütun yapmışım soruları. Uzunlamasına ikiye katladım. Bacak bacak üstüne attım koydum dizime yazıyorum. Bi ara kafayı kaldırayım dedim kim napıo die. Hocayla göz göze geldik ve hayatımın pişkinliği:

H: Evladım napıyosun?
    B: İyiyim hocam siz napıyosun?

Eğdim kafayı önüme kopyaya devam.

Üçüncü mevzu. Hatırladıkça gülüyorum. Sınıfta bir arkadaş vardı. Kızlarla arası baya sıkı fıkı. Her türlü şakayı yaparlar birbirlerine. Neyse arkadaş yine kızlardan birini kızdırmış. Gönlünü almaya çalıyo. Aralarında geçen diyalog:

A: Bozulmadın di mi?
    K: Yok ya ne bozulması.
    A: Gerçekten bozulmadın di mi?
    K: Yok ya nie bozulayım ki.
    A: İyi o zaman koyim da bozul.
    K: .......! (Kısa bir bekleyişten sonra kız böğürür) Hayyyvvvvaaaannnnn!

Aklıma geldikçe yine yazarım. Ah lise günleri üni de çıkmıo bu kadar espri.
  • valla arkadaşlar Allah razı olsun çok güldüm gülmekten gözlerimden yaş geldi
    [X(
  • arkadaşlarla floryada pikniklteyiz yanımızdan sosyetik bi kız geçiyo köpeğini gezdiriyordu bizim arkadaş aaaa ne güzel köpek dedi kız da o köpek değil onun bi ismi var dedi bizim arkadaşta aa köpekk konuştu dedi kız da köpek değil ben konuştum dedi
  • arkadaşlar bunu daha yeni okudum benim olayın farklı versiyonu valla bilmiyordum böyle birşeyi kusura bakmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: luix

bi gün arkadaşla cadde de yürüyoz. karşımızdan köpeğiyle bi kız geliyo. arkadaş hemen aaa maymuna bak dedi. kız döndü salak bu maymun deil köpek dedi. ve arkadaş aaaa maymuna bak konuşuyo dedi tabi biz koptuk orda...
  • bugün oldu daha işte tde dersindeyiz.hoca konuyu açma yöntemlerini anlatıo.hoca dedi girş gelişme sonuç bölümleri vardır.üç tanedir dedi.arkadan bir arkadaş bence 4 tane dedi.yanımdaki arkadaşta " evet, giriş gelişme sonuç tahta" die baırınca koptuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 11 Kasım 2005, 20:05:11 >
  • en uzun minibüs hattı?

KARTAL TİBET
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.