Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utku84

lisede kızların begendigi bi grubumuz vardı yakısıklılık olarak,biz de hepsiyle acayip dalga gecerdik,merdivenlerin altına durup benimle cıkarmısın derdik gelen kızlara,kızlar da hemen atlardı tabi,yukarı cıkınca grsrz derdim,kız noldu deyince;merdivenleri cıktık işte saf ne bekliodun derdik

Şansa bak anasını satıyım, biz yakışıklıyız ama öyle desek bile kız havaya girer trip yapar espiriyide anlamaz rezil oluruz
  • Pek komik değil ama ben de yazayım.Şimdi bundan 5-6 sene önce hocamız sınıfta tahtaya birşeyler yazıyordu biz de geçiriyorduk.Sınıfımızda da biraz saf bir arkadaşımız vardı hocanın yazdıklarını defterine geçitmişti daha sonra tahtada yer kalmayınca hoca tahtayı sildi bunun üzerine bizim saf da defterini silmeye başladı.Sonra hoca yanına geldi sordu:Yazdıklarıma deftere geçirdin mi diye cocuk da evet dedi hoca defterine baktı hiç birşey yok dedi hani benim yazdıklarım cocuk ama hocam siz onları silmiştiniz ben de sildim.Bu lafın üzerine hoca cocuğu tuttuğu gibi kafayı tahtaya küt küt vurmaya başladı.Bizim saf da bir daha hiç böyle hata yapmadı.
    Çok komik değil ama aklıma geldikçe gülüyorum.
  • ÇOK KİŞİ YAPMIŞTIR BUNU AMA...

KİMYA DERSİ HOCA +2 YÜKLÜ İYONLARI SORUYO ve TAHTAYA GEÇİRİYOR
    ARKA SIRADA OTURUYORUM MALUMUNUZ
    ELEMENTLER FLAN SAYILIYOR İŞTE NİTRATTIR SÜLFATTIR FLAN
    MİLLET SAYIYOR ÖYLE HOCA YAZIYOR TAHTAYA
    BEN DURAMADIM VE MALUM CEVABI BAĞIRDIM ARKADAN
    ''''''''''TAHTAAAAAA''''''''''''
  • quote:

Orjinalden alıntı: KGK

Birgün bikaç arkadaş burhan'lara gittik evlerinde saksıda bi çiçek vardı.. saksının içinde su namına hiçbir alamet yok çiceğin toprağı böyle nasıl diiim çatlak patlak;
    ---Yasin: Burhan olum azıcık su verin şu çiceğe kupkuru olmuş toprağı yazıktır yaww
    ---Burhan : Ya tamam veririz bi ara
    ---Yasin : Olum nasil yaşıyor bu kupkuru toprakta bu çiçek susuz susuz?¿¿¿?
    ---Seyfo : Teyemmümle

• bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-baba sabah birisiyle chatta konusuyoruz
    -ee
    -adam çinli .. turkiyeyi bilmiyomus..
    -sorsaydın bi çin seddini ebesinin hayrına mı dikmisler oraya

• birgün arkdaşla sahilde yürüyoruz yanımızdan bi kız geçti ama süper

arkadaş kıza: ne tatlısın sen öyle baban şekercimi senin

kız: hayır babam manav senin gibi hıyarları satıyo

çavabını alan arkadaşım nerdeyse yarım saat konuşamadı bende durup durup glüyordum zaten

vay be ne kızlar varmış sahiden diyorumda kendi kendime istesen bu kadar hazır cevap olunamaz ya

tebrik yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-ee

• quote:

bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-ee

çok güldüm yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesetsen

birgün arkdaşla sahilde yürüyoruz yanımızdan bi kız geçti ama süper

çavabını alan arkadaşım nerdeyse yarım saat konuşamadı bende durup durup glüyordum zaten

vay be ne kızlar varmış sahiden diyorumda kendi kendime istesen bu kadar hazır cevap olunamaz ya

tebrik yani

arkadaşı cevabını verememiş ben olsam şunu derdim

sende tuzluyarak ye beni
  • quote:

-ee

babanın ellerinden öperim valla taşı gediğine koymuş bravo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champion24 -- 4 Şubat 2006 8:38:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zülbicadeyn

quote:

-ee

babanın ellerinden öperim valla taşı gediğine koymuş bravo...

babam cuk diye oturtma konusunda uzman bi laf soylerken 2 defa dusunuyom valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 5 Şubat 2006 1:25:09 >
  • 3 arkadas cafe de oturuyolar. iddaya giriyolar .. hedef ; bi kızı en iyi kim bozacak ..

ilk ikisi gidiyo sacma sapan seyler soyluyolar (pardon cok tatlısınız vs gibi)
    bizim arkadas elinde dondurma olan kızın birini goruyo ve muhabbet soyle ;

-pardon , bisey soyluycem ama yanlıs anlamayın
    -tabi
    -bi kere yalayabilir miyim ?
    -(kız piskin piskin dondurmayı uzatıp) tabi
    -bak dedim ben yanlıs anlamayın diye ...

• Aslında espiri deil bu ama herkes komik veya ilginç anısını yazmış diye ben de öyle yapayım.

Lisede ismi lazım deil saftirik bi arkadaş var.Bu eleman cinsel konularda en fazla3 yaşındaki bi velet kadar bilgili.Bunu sınıfta tüm arkadaşlar anlaşıp erkeklerde 3 tane testis olduğuna inandırıyoruz.Ama herkes ayarlanmış.Hocalar bile.Yatılıydı bu eleman.Yatakhane de ayarlanmış.Herkes diyo ki "yapma ya demek sende 2 tane.Tüh tüh.Neyse canım 2 tane de işini görür." Çocok tabi bu kadar organize bişey olunca inanmak zorunda kalıyo.Gelip bi ara bize ağlaya ağlaya derdini paylaşmıştı Ne yapacam ben acaba ameliyat falanmı olsam diye.Enteresan İnsan
  • Birde bikaç kişiden yaşadıklarını duyduğum ama büyük ihtimalle hiçbirinin yaşamadığı bir olayı paylaşayım sizlerle.Yıllar önce bir dolmuşta.Ozamanlar şimdiki gibi Hidrolik kapı yok.Elle aç kapa sistemi.Teyzenin biri müsait bi yerde ineyim diyor.Dolmuş duruyor.Teyze iniyor.Kapıyı bir çarpıyor kapanmıyor(eski magirus dolmuşa binmiş olanlar bilir kapılar zor kapanır) İki çarpıyor kapanmıyor.3,4,5,6,7 derken baya uğraşıyor..

Bunun üzerine dolmuş şöförü teyzeye:

- Yingeee... Bırak bırak a..na goydun gapının

diyor.

NOT:Umarım buradaki imadan dolayı 1 hafta daha ceza yemem.
  • bi gün elemanlarla markete girdik arkadaş magnumu tam araklıyodu kadın olayı çaktı kızgın bişekilde ne yapıyon o magnumu dedi bizim elemanda eyi la eyi al a.k magnumunu cingen garı dedi magnumu yere fırlattı çıktı gitti biz koptuk zati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyyseus -- 5 Şubat 2006 7:58:40 >
  • BİTANE DE BENDEN ...ŞİMDİ ANORGANİK SİNAWINDAYIZ AMA SINAW COK ZOR HERKES KAFAYI KALDRMIŞ BİRBİRİNE BAKIYO NE HALT EDECEZ DİYE...TABİ HER SİNİFIN Bİ İNEGİ VARDIR BİLİRSİNİZ KIZ YAPTIKCA YAPIYO MİLLET OHAA İNEKLİGİN BU KADARI FLAN...DALGA GECMEYE BASLADI KIZLA...KIZ KALKTI HOCAM Bİ KAGIT DAHA ALABİLİRMİYİM DİYE SORDU????

BENİM CEVAP SU ::::::::::::::::::::::RAHAT ALIRSIN!!!!!!!!! MİLLET YARILDIIIIIIIIIIII

quote:

3 arkadas cafe de oturuyolar. iddaya giriyolar .. hedef ; bi kızı en iyi kim bozacak ..

ilk ikisi gidiyo sacma sapan seyler soyluyolar (pardon cok tatlısınız vs gibi)
    bizim arkadas elinde dondurma olan kızın birini goruyo ve muhabbet soyle ;

-pardon , bisey soyluycem ama yanlıs anlamayın
    -tabi
    -bi kere yalayabilir miyim ?
    -(kız piskin piskin dondurmayı uzatıp) tabi
    -bak dedim ben yanlıs anlamayın diye ...

• 90'ların sonu,köy kahvesindeyiz. Herkesin biraz yarım akıllı olduğunu düşündüğü Coşkun Aga'mıza sorulur:

"Coşkun Aga; şimdi biz yıllara 97-98 falan diyoruz ya, 2000 yılından sonra ne diyeceğiz?"
    (yani son iki rakamına göre isimlendiremeyeceğiz)

Coşkun Aga soruyu soran şahsın sırtını sıvazlayarak, "ayarlarlar onu, sen bunları dert etme" dedi.

Tüm kahve koptuk. Uzun bir süre biri bir şey sorsa ilk cevabımız "AYARLARLAR ONU SEN MERAK ETME"
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW

Bunlar güzel bi de benden ama olayı ben yaşamadım..

Bir gün de öğrenci kredilerini alır almaz gittiğimiz kebapçıda çorbalarımızı içtikten sonra gelen garsonun yavşakça sırıtıp 'arkadan ne alırsınız' diye sorması üzerine karadenizli hazırcevap bir arkadaşın 'önce önümüzdekileri kaldır sonra döner verirsin' demesiyle mosmor olan yüzünü hatırlayıp gülmekteyim

ÖLÜOM
  • fen dersindeyiz hoca melez fln terimnler yaz1r1yo homozigot dedi yan s1radan arkadas 'herkesden beklerdim ama senden beklemezdim zigot' dedi olay akl1ma geldikce gülerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: nesetsen

birgün arkdaşla sahilde yürüyoruz yanımızdan bi kız geçti ama süper

tebrik yani

arkadaşı cevabını verememiş ben olsam şunu derdim

sende tuzluyarak ye beni

sende hazır cevapsın maşallah kardeş iyi valla bi daha ki sefere aynı kızı görürsem bu sefer lafı ben atıcam :
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.