Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımın kuzeninin başından geçmiş lisede;
    HOCA:yavrum tamam çok zekisin,ama yaramazsın.
    ÇOCUĞUN CEVABI:yarar geçerim hocam!!

çocuğun akibeti hakkında bi fikrim yok maalesef:)
  • aşşagıdaki anlattıgım + 18 dir bayanlar ve istemeyen okumasın

şindi bir keresinde gene ankaraya gettigimde bir arkadaşı ziyaret ettim arkadaşta bir cemat evinde kalıyomuş neyse onlar ders çalışıyodu bende öle boş boş dururkenbir baktım bir yerden sesler geliyo tıpgı alkış sesi gibiydi bir müddet bu alkış sesinden sonra hep xx filimlerinden duydugum am heç bu kadar yakın olamadıgım sesti bu , evet bu oydu hemide alttaki komşuydu (zati arkadaş demişti alttaki adam eve hep garı atıyo diye). yav adama gündüz gündüz kadın kadını götürüyodu. ben o sırada bedenim kontırol dışı oldu beynim şunları bir gözetle diyo, damagım cuhklayıp duruyo, ellerim titriyo aşşagı tafaf uçuşta.
    sonra saga sola baktım millet donmuştu sanki ama sadece bogazlarındaki adem elması durmuyo (milleti,n damagı cuhklamıştı eminim orda herkesin tek bir düşüncesi vardı oda= keşke evde tek olaydım) kalkıp tuvalete gedecem millet anlayacak neyse orda yatakta yatan bir arkadaş uyandı ve yav ne kadar hayret bir tesadüf adam kalkıp yav hayırdır işallah rüyamda yılan gördüm dedi sonra öteki arkadaşta yılanı tam zamanında görmüşün dedi
    son cümle beni öldürdü gülmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 21 Mart 2006; 0:16:58 >
  • halısahada mac yapıoduk kapı acıktı biri yaw su kapıyı kapayın dedi ben de bos durmayıp muthiş soruyu patlattım!!!
    NE O CEREYAN MI YAPTI???
  • Bİ GÜN ARKADAŞLARLA OTURURKEN Bİ HESAP OLAYI ANLATMAYA BAŞLADIM.

ADAMA 10 LİRA VERMİŞ 8 LİRA GERİ ALMIŞ GİBİ KOLAY Bİ HESAP

BİRDEN FATİH (TRABZONLU) DİYE BİR ARKADAŞIM ANLAMADIM DEDİ TEKRAR ANLATTIM YOK

TEKRAR ANLATTIM YOK

BU SEFER BUNU HAMSİLERLE ANLATTIM ADAMA 10 HAMSİ VERMİŞ 8 HAMSİ GERİ ALMIŞ

CÜMLEM BİTTİĞİNDE SORDUM ANLADINMI DİYE

HEHH ANLADIM DEDİ

O ANDA KIYAMET KOPTU GÜLMEKTEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-baba sabah birisiyle chatta konusuyoruz
    -ee
    -adam çinli .. turkiyeyi bilmiyomus..
    -sorsaydın bi çin seddini ebesinin hayrına mı dikmisler oraya

Baban bomba adammış

Bu yazdığım olayları okuyan arkadaş inşallah bu forumdan çikmaz çok utanirim

Lisede muhteşem bi kiz arkadaşimiz wardi saolsun bizi deli güldürürdü işte size diyaloglar...

---------------------------------------------------------------------------------------------

*** Arkadaşinin biri bu kız arakdaşin arka sirasindan sarmaya başlar buna,hapşurur gibi yapar fis fis sikar bunun kafasina....***
    K:Ne yapıyosun sen beeeeee!
    E:Hapşuruyorm insan bi çok yaşa der terbiyesiz (bu arada kiz spreyi görür)
    K:Ne oooo! ne war onun içinde?!?!?
    E:Sirke
    K:hiiiiiii ya saçımın cinsi değişirse!

***sessizlik ve sükunet ardindan toplu yarılma***

---------------------------------------------------------------------------------------------

*** aynı arkadaş yine uğraşmaktadir bizim kızla,kız küfreder bunu gururuna yediremeyen eleman kızın kafasına çantasını(ewt çantasını attı ayı) atar... Kız hışımla arkasına döner tüm sınıf sessizlik içindedir.Herkes bi küfre karşı onlemini almıştır.Kız ağzını açar ve...***

K: Ya GÖZÜME girseydi!?!?!

***aynı arkadaş (adam hasta uraşiyo kizla) kizin kulaklarina 0.7 uçları kirip kirip atmaya başlar.kiz arkasina döner ve...***

K:Ya kulak zarıma yapışsaydı?!?! Sana çıkarttırırdım!

Biyoloji hocasından (hasta kadın bize tüm lise1,lise2,lise3 deneylerini yapturmıştı ÖSS zamanı) müthiş bi söz

Zencilerin yoğunluğu sudan ağır olduğu için zenciler yüzemez,batar.Bu nedenle hiç zenci yüzücü yoktur! al sana olayi bitirmiş bi biyoloji hocası...

Bide klasik şehir efsaneleri ama her duyuşumda gülerim

Hatunun biri dolmuştadır,ineceği yere yaklaşırken "müsait bi yerde1 demek ister,dili dönmez azından "muhteşem bi yerde inebilirmiyim" çıkar... Bunu duyan dolmuş şöförü yanaşır "Pardon size layık değil ama buyrun" der kapiyi açarken

Yaşlı teyzem otobüse biner,elinde kentkart vardir (istanbuldaki akpil gibi bişi veya akbil,akbin vs vs bilmiorum adini anlayin işte) kentkarti çantasindan çikartir ve şöföre manasız bakışlarla bakmaya başlar... şöför "biiip" der ve teyzeyi arkalara yollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 21 Mart 2006; 3:17:23 >
  • bi gün bi muhabbet ortamındayız tam kalktım tuvalete gidicem arkadas hemen atıldı...
    "ya ben simdi eve gidicem ŞEYİNİ TUTMADAN GEL ELİMİ TUT"
  • Lisede ingilizce dersindeyiz.Konu have got/has got.Herkes hocaya kitaptaki nesnelerden bişeyler soruyo.Kitapta şöyle yazıyo:
    --Cat,dog,house etc...(etc=ve bunun gibi)
    Herkes soruyo işte -Teacher,have you gaot a dog?
    -Teacher,have you got a car?
    Ve bomba soruuuuu-Teacher have you got an etc?
    Hoca da koptu sınıf da
    Kızı artık etc(i ti si) diye çağırdık hep.Yazık ya kıza
  • biz şimdi son sınıfız öss felan çalışıyoz ben ve teşkilatım deil arkadaşım samette harıl harıl test çözüyo bende arkasından dedimki
    ULAN SAMET SENDENDE ADAM OLURSA BİZİM KÖYÜN KÖPEKLERİDE KRAVAT TAKIP GEZER DEDİM tabi sınıf bi anda yarılmaya başladı
  • Up
  • ya arkadaş millet bindiği otobüste ne maceralar ne espriler yaşamışlar bize hiç böylesi denk gelmedi demek ki hayattan nasıl keyif alınacağı konusunda eksiklerim var
  • bir gün karaağaç dolmuşundayız (iskenderunlular iyi bilir).... arka dörtlü bizim arkadaşların yazlığa gidiyoruz...
    önümüzde oturan yaşlı amca çıkardı parasını (kağıt para 5milyondu galiba) cebinden ön koltuktaki elemana uzattı "evladım şunu uzatır mısın?" dedi.... eleman aldı parayı... iki ucundan tuttu... şöyle bi çekiştirdi sonra dönüp "hayye bu uzamıyor!!!" dedi... kaç saat sonra kendimize geldik hatırlamıyorum...

not: "hayye" arapça erkek kardeş demektir...
  • bizim din hocası konuşuyo(erkek)...

"erkekler aslında çok kaba hayvanlardır...mesela bazı ayılar o güzelim kızları kullanıp kullanıp kenara fırlatır...ondan yararlanır, kötülük yapar...siz bunu yapmayın...KIZLAR TEMİZ BİR MENDİLDİR, ONLARI KİRLETMEYİN..."

hazır cewap elemanlardan biri fırlar: "HOCAM MENDİLLER KULLANALIM DİE WAR"
  • Lisede kırpık hoca kimya sınavı yaptı. Neyse 1 hafta geçti sonuçlar okunuyor. Herkesi okudu bir tane kağıt kaldı, bu isminiz yazmayan kimse 60 aldı dedi. Baktık herkesinki okunmuş. Kağıda bakmaya gidince olan oldu isimsiz kağıt hocanın kendi hazırladığı cevap anahtarıymış..
  • "bir gün arkadaşla parkın birinde oturan iki güzel kız gördük. kızlarla konuşmaya karar verdik. kızların yanına gittgimizde ilk cümleyi ben söylicem verilen cevaba göre cevabı arkadaşım verecekti. ben kızlara sordum:

ben-- pardon yanınıza oturabilir miyiz?
    kızlardan biri-- ama biz sahipliyiz
    arkadaş-- iyi de biz size sahip olalım demedikki sadece yanınıza oturalım dedik."

bu olay bi akrabamın başından geçmiş.

olayı bana anlattıklarında kopmuştum
  • askerde usta birliğine ilk gittiğimiz hafta. bize eğitim vercek olan teğmen geldi, bize soruyo; adın ne, kaç yaşındasın, ne mezunusun, ne iş yapıyosun sivilde falan diye. sırayla herkese sordu. mardinli bi arkadaş vardı o cevap veriyo ; H... F... Mardin, 21 yaşındayım, çiftçiyim, YÜKSEK İLKOKUL mezunuyum dedi. adam baktı, o nasıl oluyo öle dedi; arkadaşta ilkoukulu 7 yılda bitirince oluyo komutanım dedi. ordaki komutanlar falan herkes yarım saat krizden kurtulamadılar.
  • Üniversite yıllarında (1996) teknik bir dersimiz sabah 7:30 da başlıyordu ve 11 de bitiyordu. 11 ile 12 arası boş olduğundan, dersin 8:30 da başlaması için hocayı ikna etmeye çalışıyorduk. Karşıyaka'lı bir arkadaşın hoca ile diyaloğu;

Arkadaş: Hocam, Ders saatini 8:30 'a alalım. Sabah sabah kahvaltı bile yapamadan derse başlıyoruz.
    Hoca (oldukça mutaassıp biri): Ama ben bazı arkadaşlarınızı kantinde kahvaltı yaparken görüyorum.
    Arkadaş: Ne kahvaltısı hocam, TOPKEK yiye yiye TOP olduk!

Saatlerce gülmekten ders falan yapamamıştık Tabi o arkadaş ta tek dersten okulunu uzatmıştı
  • KADIR HAS UNIWERSITESINDE INGILIZCE DERSINDE COCUGUN TEKI SU IGRENC ESPRIYI YAPMIS BANA DA ARKADASIM ANLATTI HIC GULMEDIM AMA BUNA ESPRI DEMISLER

KADIR HAS A UNIVERSITY

(Sımdı nıe turkce yazmadın dıcek bı suru ark cıkıcak kadırın unıwerıstesı war demek oluo ama has soy adı olarak kullanılıcagına yardımcı fııl olarak kullanılmıs ya ole gereksız bısı ıste boswerdım tmm )
  • ßenim deilde arkadaşlarımın ba$ına gelen hikayeleri anlatıcam....

Antalyadaki arkadasım diger arkadaşıyla gezerken bizim elemana sokaktaki köpegi göstererek aha bu sensin demiş.Bizim arkadaşta yanındaki köpegi göstermiş ahan buda sensinn sonra bizim elemanın köpegi arkadaşının köpegine atlamış$

==============================================================
    istanbulda beylikdüzünde kücük bi ormanlık alan vardı bizler yazın oraya gidip pi$ti,batak felan oynardıkk
    orda bi kedi buldu bizimkilerr kediyi kucaklıyıp ters (yüzüstü) atıyordu her seferindee düz düşüyorduu bizim pot kıran arkadaşta eee ne var düz Bıraksanızda Ters düser demezmi yarıldıkk
    ==============================================================
    Antalya'da karaoğlan parkı vardı ben orda takıldıgım zaman o parkta gezerdim bi gün dastan duvarın üzerinde sevgilisiyle oturan kız gördüm denizi izliorlar yani super manzaralı bi yer alt taraftada resturant var sollarında kalıyor ordada 2 köpek varr Sex yapmazlarmı bu ciftin önündee zuhaaa nasıl kızarmışlardı anlatamam
  • Zamanın birinde tarih hocamız derste genelde sürekli birilerine takılır onlarla dalga geçerdi bir gün bana denk geldi işte geldi yanıma sınıfın ortasında bana :"Rıfat gel senle tablacılık yapalım ben tablacı olayım sen tabla ol ben iteliyeyim sen bağır" Neyse alkışını aldı güldü geçti yerine bende ona :"Hocam tablacılık eskidi gel istersen Kamyonculuk yapalım ben şöför oliyim sen kamyon vereyim aragazı sen bağır ben veriyim aragazı sen bağır" :)

Sınıf yerlere yatmıştı buna

Yine bir hafta sonra derse geldi tarihçi bana uyuz olduğu için derste ben neyi sorsam konuyla ilgili bana dönüp şey diyor "oooo rıfat olurmu sen yaşını BAŞINI almış birisin sana yakışmıyor" sürekli 5-6 kere aynı şeyi söylüyodu ama her söyleyişindede sınıf gülüyordu bana bende o zaman anlamamıştım neyi ima ettiğini sonra bir kere daha söyledi bende dedim hocam ben Görmüş Geçirmiş biriyim sen iyi tanırsın beni .
  • bi gün arkadaşlar la bi yere gidiyoruz yemeğe arkadaş kız arkadaşına bi laf etti 3 hafta kendime gelemedim
    yine her zamanki gibi kız arkadaşıyla tartışıyodu ve arbanın arka koltuğunda olan oldu kıza dün akşam sana kızdım Sineme kaydım dedi ve bunu ciddi ciddi söyledii kız şokta tabi ben gülmekten yarıldımm. kızda 1 dk sessizlik ve sonra gelen soru nerde? sadece muhabbeti bu kadarını duyabildim ozaman gülme krizine girdim çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labirent300a -- 15 Haziran 2006; 13:17:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.