Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-baba sabah birisiyle chatta konusuyoruz
    -ee
    -adam çinli .. turkiyeyi bilmiyomus..
    -sorsaydın bi çin seddini ebesinin hayrına mı dikmisler oraya

olmaz böle bişi yaa
  • Yaw bi gün kantinde bi kızı gördm begendm....Hangi bölümden olduunda bilmiyorum neyse arkadaşıyla bi masada oturyorlardı kantinde dolu olmamasına ragmen yanlarına gittim sandalyeye ihtiyacım warmıs gibi "Afedersiniz boş mu?" dedim kızda "boş" diyince oturdumkızlarda affaldı falan ama sonu ii bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

dersanedeyiz. zil çalar ders biter. tenefüsten sonraki derste aynı derstir. bayan hocamız yorulduumuzu dşündüğünden "hadi bi boşalın gelin" der

baya gülmüştük. bi yandan da ben bile utanmıştım. kadın kırmzı tonları zaten

sssüüppeerr yaa
  • yaw bigün arkadaşlarla minibüse bindik oturduk işte minibüsün dolmasını beklioruz...heryer doldu bi önümüzdeki sıra boş kaldı sonra yaşlı bi teyze bindi minibüse ama kadın o kadar yorulmuş ki ayakta duracak hali yok neyse teyze öle bi hışımla oturmuş ki yan camdan çatt die bi ses geldi bayağı bi çatladı cam... tam o sırada posbıyık dolmuşcu döner minibüstekileri iptal eden cümleyi söyler
    ''teyzeeeee kırdınnnnn ....... kodun camınnn''
  • quote:

Orjinalden alıntı: gur_cann

yaw bigün arkadaşlarla minibüse bindik oturduk işte minibüsün dolmasını beklioruz...heryer doldu bi önümüzdeki sıra boş kaldı sonra yaşlı bi teyze bindi minibüse ama kadın o kadar yorulmuş ki ayakta duracak hali yok neyse teyze öle bi hışımla oturmuş ki yan camdan çatt die bi ses geldi bayağı bi çatladı cam... tam o sırada posbıyık dolmuşcu döner minibüstekileri iptal eden cümleyi söyler
    ''teyzeeeee kırdınnnnn ....... kodun camınnn''

yıkıldım yerlerdeyim felaket bişi.
  • bu topic ölmesin yaa koptum burda
  • Geçen başıma bir olay geldi.Komikti yaşayınca...Dekan bizim derse giriyor bende 3 haftadır girmiyorum..Okulda karşılaştık doç.lar dr. lar koşuşturuyorlardı kalabalık bir şekilde bir anda önümde durdu..Tırstık tabi o an Dekan bu!
    Nerdesin sen dedi?Gelemedim dedim.Ama yarın gelicam dedim.O da iyi o zman bende en güzel elbiselerimi giyip beklicam seni dedi :)
    Üniversitede okuyan arkadaş lar anlar Dekanlardan böle laflar duymak imkansıza yakın bir şeydir heleki yanında dr. lar vs. varken :D
  • 7. sınıfta iş eğitimi dersinde örgü örüyorduk.Bizim ekip cam kenarının en arka 3 sırasındaydı.En önümüzde Sevinç idye nam salmış bir kız vardı.Kıza sulu şakalar yağarken döndü ve aranızda bir tek Yiğit'i bğeniyorum dedi(bizim hayvanlıklarımın yanında).Sonra bir arkadaş dalıdı: "Dün gece öyle demiyordun ama " kopmuştuk.

9. sınıfta çevre dersi diye lüzumsuz bir ders vardı.Okula kadrosuz olarak gelen genç bir bayan giriyordu dersimize.Kadını hiç tınlamadık.Bize ana avrat sayıyordu.Bizde gülüyorduk...İstifa etti.Sonra yerine zayıf, uzun boylu, 1 beden büyük ceket giyen bir hoca geldi.Adamda arıza.Haftada 1 gün öğleden sonra 2 saat çevre dersimize gelirdi.Günlerden bir gün sınıfta 2 adet hatun yüksek tahrik etme kabiliyetine sahip çoraplar giyip geldiler.Eteklerde ortama uygun...Neyse orta sıranın en arkasındayız.En arkada bu ikisi birde bizim bir arkadaş oturuyor.Bende onun önündeyim.Cam kenarının arkasında da ekibin kalanı var.Hocada iş güç yok, kitaptan şu sayfayı okuyun dedi....Kimse okumuyor fakat gürültde yok.Sonra hoca elinde gazete ile dolaşırken bizim mekana sık uğramaya başladı.En sonunda cam kenarıyla orta sıranın arasında konaklamaya karar verdi.Adam garip bi şekilde gazete okuyor.Arkamda oturan arkadaş yavaşça hoca kızları kesiyor dedi.Güldüm.Sonra eleman kızlara haber verdi, ceketini çıkarıp kızları örttü :D hoca afalladı.Sonra bu zeki hoca dibideyken yan sıradaki ekibin kalanına "beyler, hoca kızları kesiyor dedi".Hocada gazeteyi kapatıp gitti.2. ders ben hariç hepsi sözlü oldular.Adam 0 vermek için kitap dışındakilerden sordu....

Geçen sene Kasım ayında Kuzey Denizi'nde balığa çıktık.5-6 saat denizde avlandık.Av bitti, balıları poşetlere dolduruyoruz.Ozan diye bir arkadaş elinde balıklara bakarken şu soruyu sordu :" bir balık kaç kilo eder"...millet afalladı

Biologların konferansındayız.Konferansı veren adam denize (unuttuğum için atıyorum) 123123 tür canlı var diyor.Bizim arkadaşta bağırarak "saydın mı lan" diyor.Salon koptu.

9. sınıfta fizikten dönem ödevi vereceğimBizim fiziçide ağrıza bi kadın.Kadın şuabt tatilinden sonra her ay bana konularınızı göstereceksiniz diyor.Ödevlerinizi görmediğim her ay için 10 puan düşerim dedi.Beni konumda santraller.Herşeyi yaptım, 5-6 sayfa tuttu.Fakat daha bulacak bilgi yok.Diğerlerine bakıyorum 20-30 sayfa dolduröuşlar.Bende kadına ödevi vermekten çekiniyorum...Neyse bir ders sırasında kadın bana dedi " hala senin ödevini gömedim diye.Bende diyemiyorum 2-3 sayfa diye.Kadında üstüme geliyor.En sonunda dedim "yaptım ama sizi tatmin etmez diye..." millet koptu.Kadında gülümsedi.Ama sakatlık çıkarmadı.Kasten söylememiştim.Ödevi 70 üzerinden saydı, 70 verdi.

Beşiktaş'ta bir hafta sonu dolaşıyoruzKarşıdan karşıya geçcez, yaya geçinde bekliyoruz.O sırada minibüsün birir yaşlı bir kadına çarptı; bizim bir arkadaşda "aha kadın öldü" dedi..millet gülsemi, ağlasa mı belli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 20 Haziran 2006; 4:00:20 >
  • la efsane tpik bu yaa yaşatalım bunu
  • hah aklıma geldi

şimdi lise 1 yeni başladığım zmanlar bizim 2 yıllıklar vardı berat vardı manyak ama

şimdi biyoloji hocamız var bu ders anlatıyo bişeyin tarifini yapcaktı(neydi unuttum) eğilmesi gerekti eğildi neyse bizim mal arkadan ''Carrrrtttttt'' demişti herkes şokta ydı ama sonra hoca buna çıklan dışarı çık şerefsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 20 Haziran 2006; 4:30:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather

Malum öğrenci evlerinden bir tanesindeyiz.Temizlik falan sıfır.Ortalığı ... götürüyor.Etrafta kalorifer böcekleri...
    Arkadaşın bir tanesinin ev hakkında ki yorumu:
    "National Geographic belgesel çekmeye yakında buraya gelir"

Otobüsle Okula gidiyoruz.İçerde sadece öğrenciler.Otobüs ağzına kadar dolu.
    Muavin arkadan şöföre bağırıyor:
    "Ani bir fren yapta yeni yolcular için yer açılsın"

buradan anladığım siz bir otobuste gideceğiniz yere gidecek kadar kalamıyorsunuz.
  • espri diil ama başımdan geçen bi olay:
    lisede bigün sınıftayız, derslerde fena olmadığım için aralarda millet geliyo sorularını falan hep bana soruyo
    millet kuyrukta,başım kalabalık,kız arkadaşlardan biri sıra bekliyo,biraz sonra kız
    -BOŞALDIN MI diye bağırdı sınıfın bir ucundan,ben de farkında olmadan BOŞALDIM,GEL dedim..ilk önce bi sessizlik,sonra bi kahkaha koptu sınıftan,kız koşa koşa çıktı sınıftan,of ne kötü olmuştu yaw:)
  • Beyler kopyuğum an...

Biz 5, sınıftan hepimiz 6, sınıfta dağıldık benim düştüğüm sınıfada 3 arkadaş düştü.işte hocalar kendilerini tanıyor.Ders sıra fen e geldi hoca kendini ttanıttı sonra bizi tanımak istio yanımıza gelip gtek tek soruo.
    benim 5, sınıftan arka sıra gelmeden önce onun arkasından ark vurmuş ona 2-3 kez filan buda kızıo işte.Sonra fen hocası buna sormadan hoca başına dokunuo bunun , bu da ''yapma lan'' deyince tüm sınıf koptuk arkadaki ark sandı ama sınıf nasıl 5dk boyunca öldük

Bide Biz şimdi 7, sınıftayız türkçe dersinde hoca yazdırıo bişiler hoca bi sözcük geçti arasında ''bilim''diye kelime var hoca .... bilim.. filan diyo (.. küfür deil ha :) ).işte orda biri efendim hocam diyo bir ark tekrarlıyo
    ...... bilim.... diyo işte sonra başka bi rark ' da dio ki ''bilim değil ilim salak'' diyo benim yanımda da bi ark var ''ilim değil bilim akıllı''diyo kopmuştum ben dersi anlamadım ya
  • ortaokuldayız fen hocası saçımızdaki jöleyi eleştirio dioki yoq efednm sürün sürün jöle ilerde dökülcek saçınız kel kalcaksınız falan

bizde en arkadayız arkadaş bana döndü dediki ''oolsun dökülsün aşağıdan alır yukarıya ekleriz'' tabe genital bölgeyi göstererek

hoca duymuş amk :D

bize bakdı ve dedi '' olm ordakiler yukarı uyum sağlamaz müslüm gürses gibi dolaşırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: CÆM

ortaokuldayız fen hocası saçımızdaki jöleyi eleştirio dioki yoq efednm sürün sürün jöle ilerde dökülcek saçınız kel kalcaksınız falan

bizde en arkadayız arkadaş bana döndü dediki ''oolsun dökülsün aşağıdan alır yukarıya ekleriz'' tabe genital bölgeyi göstererek

hoca duymuş amk :D

bize bakdı ve dedi '' olm ordakiler yukarı uyum sağlamaz müslüm gürses gibi dolaşırsın

• kapıyı çaldım :

ablam: alooo
  • ben lisede çok komik şeyler yaşadım ama unuttum hepsini yaw hatırlayınca yazarım onlarıda ayrı hikaye onlar

bu bizim bi akrabanın başına gelmiş biz g.antep' liyiz olaya bide şive katılması lazım

bizi akrabanın çalışanı rahatsızlanmış bakmışlar böbreklerinde sorun var ameliyat olacak bizim akraba arıo doktor bey merhaba vs. işte ne yapalım ameliyat günü demiş bizimki doktor saymış banyo yapsın, temiz olsun, alt tarafındaki kılları kessin, karnı aç gelsin vs. vs. saymış en son bizim akraba lafı koymuş

doktor bey sen s***ceksin herhalde bu adamı demiş

anlattıkça bizimkiler koparım inşallah banlanmayız bu hikaye yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.