Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW

Bunlar güzel bi de benden ama olayı ben yaşamadım..

Bir gün de öğrenci kredilerini alır almaz gittiğimiz kebapçıda çorbalarımızı içtikten sonra gelen garsonun yavşakça sırıtıp 'arkadan ne alırsınız' diye sorması üzerine karadenizli hazırcevap bir arkadaşın 'önce önümüzdekileri kaldır sonra döner verirsin' demesiyle mosmor olan yüzünü hatırlayıp gülmekteyim

• gece gece gulmekten yarıldım ya
  • çok güzel bi konuydu bu ya .. devam ettirelim arkadaslar yau
  • A:Temel bigün hastaneye gittimş
    B:eeeeeeeeeeeeeeeeee
    A:gidiş o gidiş
  • bizde okuldayız ve bi arkadaşımızın babasının ölüm haberini aldık.hemen cenazeye ve baş sağlığına gitme kiçin okuldan kaçtık.neyse girdik cenaze evine başsağlığı diledik arkadaşımızı teselli etmeye çalıştık.cenazeyi defnetmek için mezarlığa gittik.10 kişi varız tam olarak.biz toplandık şimdi kimse abdest almıyo namaz için.neyse ne olacaksa olsun dedim.arkadaşlar ben namaz kılamam dedim.neden dediler.cenabetim dedim.neyse millet benden güç aldı ve hepsi teker teker bende cenabetim falan dedi.son bir arkadaşımız kaldı bu arkadaşımızın adı şenol biraz böyle kızlra daha yakınn bi arkadaşımızda biz onu hep gay olarak görüyoduk.şenolun tepkisini bekliyoduk.o ana tam olarak şöyleydi.herkez açıkladıktan sonra bütün gözler şenola döndü.ve bi kahkaha koptu.şenoldan gelen cvp aynen şöyleydi.ne gülüyonuz lan o....çocukları ben cenabet olamam mı.şimdi bile gülmekten öldüm çok komikti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real®

Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır
  • Dindersindeyiz hoca yazılıları okuyo sıra bizim pandaya geldi gusul abdestini yanlış anlatmış hocayla diyalog şöyle

Hoca: Oğlum gusulu bile yanlış yazmışsın senin kuş ötmüyo mu hiç almadın mı?
    Panda: Ötüyo hocam
    Hoca: O zaman sen cünüb cünüb geziyon

Ben: Hocam kuş ötseydi pandaların nesli böyle azalmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Kara.

Bu espiriyi ben sınıfta yapmıştım

Akşam üstü hava biraz karanlık sınıfta ışıklar yanıyo bende kapatın felan dedim ordan 2 kız yok kapatmayız dedi bende napcan ışığı fotosentezmi yapcan dedim sınıf koptı zaten

• buda bi dolmuş anısı
    bildiginiz uzere dolmuşlarda ayakta yolcu almak yasak tabi çok az sofor uyuyo bu kurala
    nese dolmuş tıka basa dolu bende soforun yanındaki koltukta oturuyom kavşaktan gecerken tam kurtulduk derken trafik polisinin biri dolmuşu durdurdu polis dolmuşa dogru gelirken şofor o siniriyle
    : SANKİ TARİHİ ESER KAÇIRIYOZ ........ KOYUM DEDİ VE TUM DOLMUŞ ZUHAAAAAAAAAA
  • yoktur inşallah

almanca dersi bizim arkaş kızla erkek meslek gruplarını sayıyor:
    erkek kız
    lehler lehlerin(öğretmen)
    shule shulerin(öğrenci)
    baler balerin
  • bende yaşadığım bir olayı anlatayım bari

ilkokul 4. sınıftayız. ingilizce dersi yeni gelmiş. ilk sınav.
    bende yazın yaz okuluna gitmiştim. orda ingilizde isim yazmayı.
    harfleri saymayı. nasılsın falan öğrenmişiz.

sınavda ilk sınav olduğu için basit geldi.dedim çocuklara ben bunları biliyorum.
    ben yapayım önce size gösterecem kağıdı dedim.
    cevapladım hemen. gösterdim. 10 kişi falan yaptı. aralarındada 1. sınıfta kalmış bir çocukta var. adı orhan
    dersler ilkokulda bile zayıf çocuğun.

sınav sonuçları okunuyo. hepimiz 5 almışız. hoca dedi sınıfta iki tane ümit mi var.
    ismi falanda name diye yazmıştık.

meğer bizim orhan kağıdı komple aynı geçirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 22 Temmuz 2006; 17:38:51 >
  • ortaokulda Türkçe dersinde hoca tahtaya cümle yazdırtıp özne fiil yüklem vs ayırmamızı istiyordu.
    sınıfın en güzel kızı kalktı hocanın tahtaya yazmasını istediği cümle 'Ağaçlar kışın yapraklarını dökerler' idi.
    ancak kız arkadaşımız nedense cümledeki tek 'p' harfini yazmayı unutmuştu.
    hocanın ve sınıfın halini düşünün.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 23 Temmuz 2006; 0:50:16 >
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 23 Temmuz 2006; 3:07:56 >
  • Bizim mahallede şayka abi var onun bi kaç muhabbeti var

şayka abi bi akşam bi arkadaşıyla birlikte köşe başında içerler kafaları güzeldir ve ordan geçen devriye bunları karakola götürmek üzere araca atar

araç yola çıkmıştır ve şayka abi elini cebine atar ve para çıkarır ,aracı süren polis memuruna arkadan 2 kişi alırmısınız der polisler güle güle bunları

bi güzel kıvama getirir

daha sonra karakola yaklaştıklarında şayka abi tekrar atağa geçer ve aracı süren polis memuruna müsayit biyerde bırakırmısınız der bunun üzerine

polisler bunları muhallebi kıvamına gelene kadar güle güle sever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real®

Askerdeyiz malum cuma günleri bakım günü arama ve kıl kontrolu olan bir cumaydı hakkaride dağın tepesindeyiz millet tek sıra dizilmiş arama yapılıyor bizim bölükten istanbullu bir arkadaşın üstünden bir kutu prezarvatif çıktı herkes şaşkın çünkü dağın tepesinde dişi bir kuş bile uçmazken bir kutu prezarvatif olayına anlam veremedik neyse bölük komutanı olaya el koyup çocuğa bunlar ne lan bizimi mikecen dağın başında deyince millet koptu askerlik felan unutuldu bir anda hatırlayıp çok güldüğüm bir olaydır

abi yırtıldım gülemketen..evdekilerede anlatıım
  • şimdi aklıma geldi.belki size komik gelmeyebilir ama biz kopmuştuk.ingilizce dersindeyiz lise yılları.ingilizce hocasıda böyle mazlum biri pantolonun paçaları kısa bi tipti.ben en önde oturuyom hocanın masasının yanında.hoca ders anlatırken birden kalbini tutmaya başladı ve acı içinde sesler çıkarmaya.hocadan gelen cümle şu şekildeydi.ahhh ahhh kalbim çabuk sıcak suyu ısıtında getirin. olmuştu tabi ben koptum.
  • Buda benim anım biz cok gülmüstük.
    Beyoglu is merkezindeyiz. pantolon alcaz. girdik bi magazaya bakıyoz pantolonlara 40 ytl dedi fiyatı
    yanımda 40 var ama pazarlık yapmaya calısıyom. Kız hic indirmiyo fiyatı yok bizede bu fiyattan geliyo bilmem ne(hani ya al ya git diyo:)
    Ben hala pantolonun yanındayım inceliyom gibi yapıyom aslında alcam ofiyattan ama indirmemesi canımı sıkıyo etikete baktım SIZE 35 Yazıyo.
    Kıza dönüp ama burda size 35 yazıyo dedim. Kız koptu kahkahalar atıyo. Tabi bizde.
    Ama yinede fiyatı indirmedi.
  • din dersindeyiz hoca teyemmüm nasıl alınır anlatıyo işte su yoksa toprakla abdest alacaksınız diye
    bi ark. hocam toprak yoksa ne yapacaz
    bende hava ile alacaz di mi?
  • bi gün kafedeyiz karşımızda kızlar var bizim arkadaşı kesiyo bi tanesi arkadaşda oglum ben bu kızı ayarlarım kesin demişti öteki arkadaşta yüksek sesle lan sen önce kemerini ayarlada donun düşmesin ..demişti
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.