Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bendede bi kaçtane çok komik olaylar var yazıcam akşama şimdi okula gitmem gerekiyoda
    süper topik
  • "Yes abicim, Türkçe eğitimde no problem. Benden de okey."
    CEM YILMAZ

• quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

bizim bir dinci vardı ama adam cin gibi böyle birazda palavradan sıkıyor.

bir gün derste işte yatarken solunuza değil sağınıza yatmanız gerekiyor. sola yatmak günah falan dedi. böyle birşeyler atıyor. bir arkadaş çıktı "hocam ben sağıma yatıyorum, uyandığımda sola dönmüş oluyorum, ben nolucam" demişti bizde yarılmıştık.

• Üç arkadaşiz pes oynuyoruz işte ben en iyi oyuncuyum muhabbetleri sonrada bir arkadaş dediki öteki arkadaşa kendini bir bok zannediyorsan git kendini tuvalete at bilmem komik mi değilmi ama baya güldük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood_19 -- 18 Ekim 2006; 20:10:59 >
  • çarşıda arkadaşlarla geziyoruz 4-5 kişi felan karşıdan bir kız geliyor (dehşet bi hatun) kucağında küçük kedi yavrusu gibi bir köpek kız yanımdan geçerken aaaa maymuna bakk ne kadar tatlı dedimmm kızzz birazz kabarıp kubarıp oo maymun değil köpekk dedii bende aaaa maymun konuştu dedimmm hepimizz iptalizz
    kız neye uğradığını şaşırdı birşeyde söyleyemeden çıktı gitti.(gerçi herkes tarafından bilinen bir espiri ama önemli olan kızın yemesiydi)

başka bir olay dayımın dükkanındayım yaz günü bende kaldırıma tabureyi attım etrafı izliyorum yanımda da bir arkadaş oturuyor...aklıma birden fırlamalık yapmak geldi...karşıdan 2 tane kız geliyor dondurma yiyerek geliyorlar yanımdan geçerken hanımefendi size birşey sorabilirmiyim dedim...tabiii dediii;önce kızın adını sordum ayşe dedi daha sonra ayşe dedim dondurmamı daha soğuk yoksa ben mi oda şaşkın bir ifade ileee sen dedi...vvveeee bombayı patlattım "OZAMAN NEDEN BENİ YALAMIYORSUN" koptum walla...Kız şaşkın bir ifadeyle sapık deyip gitti...yaaa arkadaşlar bu durumda sapık olan benmiyim yaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redblood -- 18 Ekim 2006; 20:31:59 >
  • Bir gün arkadasla beraber kadiköyden gelioz sarı dolmus la kadını dolmusun en igrenc yeri olan ortaya oturduk yer olmadı icin arkadan bayanın biri

bayan:prdon. şu parayı uzatırmısınız..

Cvp : hanımefendi bu para uzamıyo
  • hocam harbi fırlamaymışsın.. ama çok güzel bende cesaret edebilirsem (ki yemez) yaparım kesin..

quote:

Orjinalden alıntı: redblood

çarşıda arkadaşlarla geziyoruz 4-5 kişi felan karşıdan bir kız geliyor (dehşet bi hatun) kucağında küçük kedi yavrusu gibi bir köpek kız yanımdan geçerken aaaa maymuna bakk ne kadar tatlı dedimmm kızzz birazz kabarıp kubarıp oo maymun değil köpekk dedii bende aaaa maymun konuştu dedimmm hepimizz iptalizz
    kız neye uğradığını şaşırdı birşeyde söyleyemeden çıktı gitti.(gerçi herkes tarafından bilinen bir espiri ama önemli olan kızın yemesiydi)

başka bir olay dayımın dükkanındayım yaz günü bende kaldırıma tabureyi attım etrafı izliyorum yanımda da bir arkadaş oturuyor...aklıma birden fırlamalık yapmak geldi...karşıdan 2 tane kız geliyor dondurma yiyerek geliyorlar yanımdan geçerken hanımefendi size birşey sorabilirmiyim dedim...tabiii dediii;önce kızın adını sordum ayşe dedi daha sonra ayşe dedim dondurmamı daha soğuk yoksa ben mi oda şaşkın bir ifade ileee sen dedi...vvveeee bombayı patlattım "OZAMAN NEDEN BENİ YALAMIYORSUN" koptum walla...Kız şaşkın bir ifadeyle sapık deyip gitti...yaaa arkadaşlar bu durumda sapık olan benmiyim yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

hocam harbi fırlamaymışsın.. ama çok güzel bende cesaret edebilirsem (ki yemez) yaparım kesin..

quote:

Orjinalden alıntı: redblood

çarşıda arkadaşlarla geziyoruz 4-5 kişi felan karşıdan bir kız geliyor (dehşet bi hatun) kucağında küçük kedi yavrusu gibi bir köpek kız yanımdan geçerken aaaa maymuna bakk ne kadar tatlı dedimmm kızzz birazz kabarıp kubarıp oo maymun değil köpekk dedii bende aaaa maymun konuştu dedimmm hepimizz iptalizz

eee dostum bazen bu monoton hayatı zevkli hale getirmek lazımm sadece biraz relax ol yeter
  • Birgün taaa fii tarihinde dersaneye gittiğim dönemler...

Matematik hocası uzaklıkları, birimleri filan anlatıyor... adam kürsüden elini uzattı dediki: ben şu mesafeye niçin -(eksi)üç metre diyemem?

ben cevabı yapıştırdım: çünkü -(eksi)üçbuçuk metredir... [Herif bi an için şok olmuştu muhaha]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

Dindersindeyiz hoca yazılıları okuyo sıra bizim pandaya geldi gusul abdestini yanlış anlatmış hocayla diyalog şöyle

Hoca: Oğlum gusulu bile yanlış yazmışsın senin kuş ötmüyo mu hiç almadın mı?
    Panda: Ötüyo hocam
    Hoca: O zaman sen cünüb cünüb geziyon

Ben: Hocam kuş ötseydi pandaların nesli böyle azalmazdı

dostum lafıı iyi koymuşun helal walla
  • hayatımda duyduğum en iyi espri mi bilmem ama tabiri caizse iyi oturtmaydı

lisedeyken arkadaşlara doğum günü partisine gitmiştik.. bizim gittiğimiz sitede kalan arkadaş yani doğum günü çocuğu oluyo kendileri falan işte hep beraber oturuyorduk.. doğum gününe gelen doğum günü çocuğunun arkadaşı(aynı sitede oturuyorlar) o sitede oturan bazı kızlarla böyle gıcıklaşıyor herhalde.. işte hep beraber aşağıya bakıyorduk balkondan o arkadaşı dediğim kişi aşağıda oynayan gıcık olduğu kızlara bakıyordu.. aşağıdan kız ne bakıyorsun dedi böyle afralı tafralı bizim arkadaş da durdu BEN SANA BAKMIYORUM Kİ SEN BENİM BAKTIĞIM YERDE DURUYORSUN DEDİ.. walla o an yerlere yatmıştım tabi kız mor geziyordu o günden sonra

KABUL EDİYORUM BEN GÜZEL ANLATAMADIM BELKİ DE GÜLMEDİNİZ AMA İNANIN O ZAMAN ÇOK KOMİKTİ
  • Şu an lise 2'de okuyorum.

2 hafta önce tarih dersine Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu işliyorduk. Konuda "Mal Hatun" geçiyordu. Hoca konuyu anlatırken "Mal Hatun" deyince bütün sınıf koptuk. Sonra hoca "Çocuklar o sizin bildiğiniz mallardan değil yani..." dedi. Sınıf bu sefer gülmedi ama dersten sonra tenefüste koptuk baya

• anlatcaam olay son bi kaç gün içinde oldu bizim bi kız ark sınıf tabelasını gömleğine astı üstünde 10 FEN-D falan yazıo konuyla alakasız ama o sırada zil çaldı bizim ark aynen şöle "zil çaldı artık sınıfımıza girme wakti geldi"...
  • ingilizce dersindeyiz bi kac ingilizce kelimenin türkce karsılıgını öretiodu hoca sonra konu tuttu furuttiye geldi o zamanlarda showtvde tuttu furutti die (karısık meyve) program var erotik bi yarısmaydıı sonra hoca dedi
    hani varya cin cin sınıf koptu :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Bir Cumartesi sabahı saat 10:00'da kalktım , kahvaltılık birşeyler almak için arkadaşın bakkala doğru yol aldım . Gittim bakkala benim yaşlarımda bir kız ekmek alacağını söyledi . Arkadaşımın abisi de bir torbaya 3 tane koydu . Daha sonra kız ekmekleri ben seçeceğim dedi ve Hasan Abi'den beni koparan müthiş laf : ''İyi seç bakalım ... Bedava çıkar belki''.

yıkıldım
  • askerde başıma geldi...

kısa dönem olduğumuz için başçavuşlarla falan aramız iyi.

haftaiçi - haftasonu ne zaman istesek çarşı izni alabiliyoruz.

bir arkadaş yüzsüzlük yaptı aynı hafta içinde 3. kere çarşı izni istedi başçavuştan.

adamın tepkisi hepimizi yere yıktı: G.T VERDİK, BAŞ SOKUYOSUNUZ AMA HAAAA
  • İzmir Yassıada ya günübirlik yüzmek için gidiyorduk.. Gemi ile yola çıktık. 1.30 saat sora gitceğimiz yere vardık.. Ordan bi mürettebat bagırıo.. Kafayı baba ya al Kafayı baba ya. Sora bi iki silkinmeden sora yolculardan biri bagırdı.. Kaptan kafayı baba ya aldıkmı! Ben koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 19 Ekim 2006; 11:53:23 >
  • az önce tartıştıkları hallerinden belli olan iki öğrenci dolmuşa biner
    önce binen öğrenci şöföre iki kişilik ücreti uzatır
    abi bi öğrenci bi hayvan alırmısın.
  • bi gün 5 arkadaş kebapçiya gittik yedik muhabbet ettık falan hesabı ıstedık bu arada hesabı arkadaş ödicekti ondandık yanı o gece 30-35ytl ye yakın hesap gelınce arkadasın garson adama verdii tepki şu oldu "abi ben size mi vercem kasadaki adama mı???" (yalız solerken cok cıddıydı ve paradan bahsedıyodu ama içimiz fesat abi koptuk orda resmen)
  • Bir arkadaşımın askerlik anısıdır.

Biri Karadenizli biri Konyalı iki kişi gece koğuşta atışmaya başlamışlar. Muhabbet memleketlere gelmiş. Yok sizden adam çıkmaz yok bizimkiler daha zeki demiş Konyalı.
    Karadenizlide
    - Ulan Konyadan bir adam çıktı, Mevlana. Oda döne döne öldü.

Mevlanaya saygısızlık haddimize değil ama bayaa gülmüştük arkadaş anlattığında.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.