Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
385.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise 2 deydik.ders de ingilizce.hoca derse gelmedi.yerine bizim müdür yardımcısı geldi.işte ders falan işledik.bu arada hocanın bizim derse ilk girişi.zili çalmasına 5 dakka ya var ya yoksonra müdür yardımcısı dediki:ben sizden çok iyi elektrik aldım dedi.biz orda saf saf bakınıyoz arkadaşlarla.önlerde oturan bi kız vardı ismi naciye(hiç unutamam)ÇARPTIK MI HOCAMMMMMM diye bağırdı.sonra sınıf herle bir olduu

ilk aklıma bu geldii
  • up yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

ben de yazayım bari ...
    bir önceden bir operatörün müşt. hizmetlerinde çalşıyordum neyse
    bir abone aradı garanti bankasında olduğunu ve faturayı bankada görünmediğini söyledi - bende adama nerde olduğnu söyledim - adamda tam bizim evin ordadki garanti bankasında imiş- bende psotaneye gidin orda alırlar dedim- adam bilmiyorum ki buraları dedi- ben oldunuz yerden çıkın sola dönün ilerdenn tavukçunun ordan 2 sağa dönün 100 metre ilerinizde dedim adamın cvp
    beni izliyonuz dimi amına godukalarımının hattımı kapatmak istiyorum diye bağırdı :))

• Eğlenelim, up.
  • Eşimle evlenmeden önce caddelerde turluyoruz.Bi çelik kapıcının önünden geçtik adam abartısız 20 tane çelik kapıyı kasasıyla beraber kaldırıma dizmiş.Bende"ulan bu kadar çelik kapıyı akşam nasıl içeri alacaklar"dedim.Eşimde "ne diye taşımak için uğraşacaklar hepsini kilitleyip giderler bişey olmaz"dedi.Ben tabi gülmekten komalık
  • birgun bizim oranın güzide siması ninja ve roman asıllı bir vatandas kavga ederler...
    roman cok cok sinirlenir ve baslaninja ya kufur etmeye...
    kadakero kadarkero kader hoşbeş troşko...(sallama tabi ama buna benzer bişilerdi)
    ninja da bunun üstüne...
    -olm bak akıllı ol .... koyarım bana türkçe küfür et,dedi...
    herkes kop_yıkıl_yarıl_yerlereyat.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

koptum
  • Askerde başıma gelen bir olay 5-6 arkadaş ranzalarda oturuyoruz neyse tatilden o gün gelen bir arkadaş vardı istanbul-esenler de oturuyor biraz istanbul hakkinda özlem giderelim dedik

ben: Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat

arkadaş: gezdim eğlendim işte çok güzeldi

ben: Boğaza yemeğe gittinmi

arkadaş: ne boğazı olm

ben: çanakkaleboğazı

arkadaş: ben istanbula gittim işte o an hepimizin koptuğu andı.
  • geçen hafta sinemaya gittik(izmir/karaca sineması)...
    afişlere falan bakıyoz hangi filme girelim diye..
    o sırada yanımıza 2 adam geldi, köylü tiplerdi(köylü diye kimseyi rencide etmiyorum, zira birçok akrabam da köylüdür)...
    onlarda afişleri inceliyorlar...o sırada biri diğerine:
    "mahmut abi 16:30 kaça geliyo?" diye sordu..mahmut abinin cevabı bizi yerler yatırdı:
    "altı buçuk lo, altı buçuk"....

-yorumsuz-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 29 Ağustos 2006; 16:33:05 >
  • Up..
  • valla bu espıorı degıl ama bızım ust sınıflar demıstı harbıden oldu

neyse 2 sene once 9. sınıftayız abıler geldı o zman 10-11 olanlarıste o derse kım gırıyo buna kım gırıyo fılan neyse matematıge kım gırıyo dedıler bizde hocanın adını soledık s.çtınız olum sız kafada sınıfın yarısı kaldı dedıler bızde hadı lenn edasıyla dolasıyoruz sene sonu bı baktık 28 kısılık sınıftan 13 kısı kaldı ve ben dersı 11 sıonıfta zor vardım
  • bir arkadaşla dönercideyiz

adam evliliğin kötü yönlerinden bahsediyo pişman olmuş baya ve bize son kavgasını anlatıyor:

- geçen bunun surat gene 5 karış lan noluyo falan dedim buna .

Neymiş babasına baba demiyormuşum

-bende dedim ulan senin baban benim anamımı ....... ki baba diyeyim...
  • dün müzik dersinde meydana geldi. müzikcimiz 5 insanın göbek yapısına sahip obez gulyabani gibi bi bayan hayvanat. Aramız da bozuk biraz. hoca stajerle birlikte girdi sınıfa stajer geçti oturdu. ders işliyoruz. herkes hocanın angut suratına bakıo.

- Hayatım (dier hocaya dio) ben çok güzelim ya. herkes bana bakıyo. güzele bakmak sevaptır. RAmazan ayındayız zaten bakın bakın sevap.

dedi. hocanın yalakaları hocam çok güzelsiniz neyin dio. ben hemen yüzümü çavirdim.
    - Bakmayın laan bakarsak cehenneme gidecez.

Hoca duymadı allahtan.

hocayı anlamak için şunu daha boş bakanı bide badana fırçasıyla makyaj yapanını düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 17 Ekim 2006; 15:28:07 >
  • 1998 yılında üniversite hazırlıkda yurtta kalıyordum.Yurtaki bir arkadaş Şu ŞAşı bak şaşır tarzı bir 3D resim getirmiş ona bakıyordu.Bende aldım elime dur bende bakayım.2 gün uğraşdım görmek için en sonunda gördüm ama benim gözler kan çanağı oldu artık gözleri şaşılaştırmakdan.Kars lı bir arkadaş vardı.Dedim mehmet olum gördüm sonunda
    Arkadaşın Cevabı.Oğlum o kadar bakacak olsa aşık veysel bile görürdü.
  • üniversite yıllarında bir arkadaşım vardı.anlamadığı her konuda konuşmayı çok sevip anlamsız sorularla insanı delirtirdi.bazende öyle birşey sorardiki kiltlenip kalırdınız.
    evde,akşam vakti bunun bilgisayarını kuruyorum.bilgisayardan zerre anlamaz sadece açıp kapatabiliyor.birde tv kartı ile cine5 çözüp playboy izlemeyi biliyormemleketten getirmiş,tv kartı,ses kartı takılı değil kasaya.açtım kasayı kartları takıcam.tv kartını taktım,bu arkadaş 10 dk da 3-5 tane abuk soruyla kızdırmaya başladı zaten beni bende terslenmeye başladım.ses kartını aldım takıyorum:davut dedim senin ses kartın çok güzelmiş(creative 5.1 sound blaster),bendeki onboard yaramaz.davut durdu ve şunu sordu:"hımmm bendeki kaç board mustafa kardeş?" en az 30 sn ağzımı açamadım,öylece yüzüne baktım.davut dedim tarihe geçtin oğlum,tebrik ederim.elini skıtın iki yanağındanda öptüm
  • Bir anı da benden olsun gece gece... Arkadaşlarla buluştuk bi yerlere gidecez. Kadıköyden - Üsküdar tarafına olan bir otobüs arıyoruz. Neyse ki bi tane bulduk. Otobüste kimse yok. Şoför de yerinde oturuyor. Bizimde acelemiz var tabi.

Arkadaşlardan biri Şoföre sordu:
    - Abi ne zaman kalkar?

Şoför:
    - Siz oturun, O kalkar....

Hepimiz dumur vaziyette otobüste geçip , kalkmasını bekledik....
  • her zaman up
  • bizim bir dinci vardı ama adam cin gibi böyle birazda palavradan sıkıyor.

bir gün derste işte yatarken solunuza değil sağınıza yatmanız gerekiyor. sola yatmak günah falan dedi. böyle birşeyler atıyor. bir arkadaş çıktı "hocam ben sağıma yatıyorum, uyandığımda sola dönmüş oluyorum, ben nolucam" demişti bizde yarılmıştık.
  • dersanede okurken yıl sonuna doğru geziye gitmeye kararverdik mihrabat korosuna gidecektik sınıfta knuşmalar başladı nasıl gideriz neyle gideriz felan bende öğrenci akpilimi yeni almıştım arkadan seslendim.

- hocam ben günlük akpil doldururum herkese basarım

tabi cümleyi yanlış kurunca sınıf koptu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

üniversite yıllarında bir arkadaşım vardı.anlamadığı her konuda konuşmayı çok sevip anlamsız sorularla insanı delirtirdi.bazende öyle birşey sorardiki kiltlenip kalırdınız.
    evde,akşam vakti bunun bilgisayarını kuruyorum.bilgisayardan zerre anlamaz sadece açıp kapatabiliyor.birde tv kartı ile cine5 çözüp playboy izlemeyi biliyormemleketten getirmiş,tv kartı,ses kartı takılı değil kasaya.açtım kasayı kartları takıcam.tv kartını taktım,bu arkadaş 10 dk da 3-5 tane abuk soruyla kızdırmaya başladı zaten beni bende terslenmeye başladım.ses kartını aldım takıyorum:davut dedim senin ses kartın çok güzelmiş(creative 5.1 sound blaster),bendeki onboard yaramaz.davut durdu ve şunu sordu:"hımmm bendeki kaç board mustafa kardeş?" en az 30 sn ağzımı açamadım,öylece yüzüne baktım.davut dedim tarihe geçtin oğlum,tebrik ederim.elini skıtın iki yanağındanda öptüm

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.