Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.624
Cevap
59
Favori
386.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir gün otobüse binicem evli bir çift kadın ön kapıdan erkek ise arka kapıdan bindi otobüs sıkışık olduğundan kadın şöyle dedi;
    -kocacığımm sen zahmet etme ben ikimizin yerine de veririm şoför beye
  • iki sefgili yolda yürürlerken aralarında geçen trajı komik bir konuşma
    ayşe:sen bana hiç güsel bir söz söylemiyorsun
    ozan:eskiden daha salaktın
  • okulda arkadaş öğretmene yaşadığı komik bişeyi anlatıyodu. sonunda da hocam gülmekten yarıldıkl dedi.
    bende hemen ne o ogünden beri yarık mı geziyosun. dedim sınıf iptal tabi.
  • ben şahit olmadım ama bizim bütün arkadaşlar bilir

Hoca derste bişey anlatmaktadır ve şöyle der bunun böyle olmadığını bi körler göremez birde mithat körler

güselliğinden değil ezikliğinden yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

biz şimdi son sınıfız öss felan çalışıyoz ben ve teşkilatım deil arkadaşım samette harıl harıl test çözüyo bende arkasından dedimki
    ULAN SAMET SENDENDE ADAM OLURSA BİZİM KÖYÜN KÖPEKLERİDE KRAVAT TAKIP GEZER DEDİM tabi sınıf bi anda yarılmaya başladı

Buna benzer espiri çok yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

askerde usta birliğine ilk gittiğimiz hafta. bize eğitim vercek olan teğmen geldi, bize soruyo; adın ne, kaç yaşındasın, ne mezunusun, ne iş yapıyosun sivilde falan diye. sırayla herkese sordu. mardinli bi arkadaş vardı o cevap veriyo ; H... F... Mardin, 21 yaşındayım, çiftçiyim, YÜKSEK İLKOKUL mezunuyum dedi. adam baktı, o nasıl oluyo öle dedi; arkadaşta ilkoukulu 7 yılda bitirince oluyo komutanım dedi. ordaki komutanlar falan herkes yarım saat krizden kurtulamadılar.

Pat küt çat girmedimi
  • Arkadaşlarla dönercide oturuyoruz.İşte garson geldi.Sipariş falan alıyo .Çok sesli bi ortam ama butun ogrencıler orda neise.Donerler sade olsun muhabbetı yaparken,Acı aklımıza geldım benım kı sade olsun hıc bır sey koyma dedım.Sonra arkadasın da aklına geldı.Acı isticek.Birden bi sessizlik oldu.TAm o sırada bızım arkdas ta ustaya bagırıyo:

-Abi bana acı koy acı.

Tabi gerisini tahmin edersiniz.Dönercinin ikinci katı 1. Katı oldugu gıbı komple bına yıkılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 15 Haziran 2006; 17:25:54 >
  • Bunlarda benden...lise anıları..

--------------

Sabah yatılı okulda bellet odaları gezerekten " Haydi evladım, haydi. Tren kalkıyor..."

Öğrenciler yataklarında hep bir ağızdan " ah o trende ben de olsaydım...."

---------------------

“ H: Oğlum,cep telefonunu okula mı getiriyorsun?
    Ö: Hocam, yurtta çalıyorlar.
    H: Çalıyorsa sesini kısın…”

Sağlık hocamız anlatıyor...

“Arkadaşlar, frengi hastalığı genelevlerden cinsel yollarla bulaşır. Bende zamanında olmuştum.Kötü bir hastalıktır.”

“Benim oğlum nike’dan aşağı giyinmiyor. Daha ucuzu daha kalitelisi yok.”
    “Ulan Ayşenin ki de aynı Fatmanın ki de aynı.Ben bu adamları anlamıyorum.”

--------------------------

Okul hademesi..

“Küfür ettiysek kötü bişey demedik ki, ağzına s.çam dedik.”

Lisede kimya hocamız:

“Ö: Hocam ÖSS’de kimyadan kaç soru çıkıyor?
    H:Bilmem, ilgi alanıma girmiyor.”

Coğrafya hocası..

“Deve kuşu 3 yaşına kaç yılda gelir?”

“Yüzlerce metre tusunami…oha be biraz fazla attık galiba, 5-10 metre…..”

• quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW

Bir olay daha...........(ben yaşamadım)

Ehliyetimi ve arabamı yeni almıştım ve hemen kız tavlamak için kendimi dışarı attım. Işıklarda durdum. Yazdı ve hava da bayağı bir sıcaktı. Camlar da açık, yanımda bir araba durdu. Arabayı da ciklet reklamındaki gibi güzel bir kız kullanıyordu. Ben biraz da heyecandan olsa gerek lafa girmeye çalıştım ve aynen şöyle dedim "aaa tekerler dönüyor" dedim. Kız bana döndü ve "o şaft sana girse sen de dönersin" dedi

yawww gülmekten s.çtım sonsuz kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 15 Haziran 2006; 19:31:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

Bundan daha bombasını okumadım ya daha bombası da olamaz sanırım
  • dersanedeyiz. zil çalar ders biter. tenefüsten sonraki derste aynı derstir. bayan hocamız yorulduumuzu dşündüğünden "hadi bi boşalın gelin" der

baya gülmüştük. bi yandan da ben bile utanmıştım. kadın kırmzı tonları zaten
  • Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

ZUhAUhuzhAUZH A:D:D:D:
  • daha sonra okuldan yemedinmi?

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

bizim cok güzel bir biyoloji hocamız vardı lise 2de...ama biraz saftı ve aramız da bozuktu kendisiyle..birgün girdi sınıfa aniden;;;;

hoca:"şimdi önünüzdeki herşeyi kaldırın test yapcam size"
    BEN:"hocam siz sölemesiniz bile kendiliginden kalkıo zaten"

sınıf yarıldı..hoca şokta...vay be hatırladım da..az p.ç degilmişim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 16 Haziran 2006; 0:38:06 >
  • aha efsane konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 9 Haziran 2007; 3:38:10 >
  • Alın sıze clas bı Espırı
    "bi Adam yolda gıdıyormus bi senet bulmus goturup yatırmıs
  • hayır bu daha güzel;
    "adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş"

quote:

Orjinalden alıntı: Pistol

Alın sıze clas bı Espırı
    "bi Adam yolda gıdıyormus bi senet bulmus goturup yatırmıs
  • Cem Yılmazın bir espirisidir

Cem Yılmaz ın stand up showundayız izmirde Cem Yılmaz şimdi konuyu korsana filan getirdi zaten milletin karnına ağrılar girmiş kes kes işaretleri yapıyorlar filan neyse cem yılmaz korsan konusuna girdi korsan kötü birşeydir almayın filan herneyse ben korsan tıtanıc film ALDIM DA GEMİ BATMIYOR O DERECE KORSAN
  • beyaz showa Ümit karan geldi geçnlerde beyaz ilk sohbeti yapıo ayakta...

Beyaz: YAw seni SADECE yeşil sahalarda yakışıklı sanırdık! ( ümit karanda gerilmeler, havalar, şişmeler....)

beyaz espriyi patlatır...

Beyaz:harbidende öyleymişsin :D

zauhhuzauhauhzHAUUZSha D:D::D:D:D:D:D
  • Coğrafya dersindeyiz sabahın köründeyiz daha ilk ders hoca berk koş coğrafya odasında yer küreği al,gittimn coğrafya odasına yer küreği aldım geldimHoca dedi bu ne olm dünya yerine yer küreğini almışsınbaya bi rezil olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

Coğrafya dersindeyiz sabahın köründeyiz daha ilk ders hoca berk koş coğrafya odasında yer küreği al,gittimn coğrafya odasına yer küreği aldım geldimHoca dedi bu ne olm dünya yerine yer küreğini almışsınbaya bi rezil olmuştum

iyiymiş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.