Şimdi Ara

Hayatınızda görebileceğiniz en absürd sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son bir kaç aydır Windows 10 yüklü Masaüstü bilgisayarımda öyle aptalca bir sorunla karşılaştım ki çözümü için denemediğim yol kalmadı.. Belki de farklı bir perspektife ihtiyacım var..
    Sorun şu; Chrome, Mozilla, Opera gibi Web Tarayıcılardan herhangi birinden, herhangi bir film veya dizi sitesine girip filmi açıp tam ekran yaptıktan sonrasında ekranda "Maus İmleci" belirli zaman aralıklarıyla görünüp kayboluyor. Mesela her 10 saniye de bir imleç görünüyor, bu da video oynatıcıda sürekli film durum çubuğunun görünmesini sağlıyor.. Uzun süreli olunca çok sinir bozucu bir durum.. Umarım anlatabilmişimdir.. Bilgisayarı açtıktan 1 saat içerisinde bu sorun yok ama tahmini 1 saati aştıktan sonrasında tekrar aynı şey tekrarlanıyor.. Sorun farenin hareket etmesi değil çünkü bilgisayardan fareyi çıkarsam bile sanki hareket etmiş gibi film ortasında kendisini gösterip duruyor.. Format attım geçmedi, envayi çeşit virüs programıyla tarattım geçmedi.. Ne yaptıysam olmuyor.. Sadece emektar İnternet Explorer'da ( Şimdi Edge oldu ) tarayıcısında bu problemle karşılaşmıyorum ama tahmin edebileceğiniz gibi her işim olduğunda diğer tarayıcıyı kapatıp Edgeyi açıp oradan izlemek için bir de oradan giriş yapmak zaman kaybından başka bir şey değil.. Fikri olan arkadaşlar yeşillendirebilir mi konuyu?
    Teşekkürler..

• Belki biraz saçma gelebilir ama arka plandaki çalışan uygulamalar ile alakalı bişey olabilir.. Aklıma tek gelen bu oldu.. Bu da belki çok saçma gelicek mouse değiştirmeyi deneyin usb ise farklı bir girişe takmayı deneyin..
  • Sirf baslik icin yazayim dedim. Bendede baslat menüsü tam ekranda kaybolmuyo netteki seyleri cmd olaylarini falan denedim böyle dosyalar yok diye hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

Sirf baslik icin yazayim dedim. Bendede baslat menüsü tam ekranda kaybolmuyo netteki seyleri cmd olaylarini falan denedim böyle dosyalar yok diye hata veriyor.

Sorunu anlayamadım bi ekran görüntüsü atarmısın
  • Suan yok. ama söyle izah edeyim tam ekrana gectigimizde bilgisayarin alt kismindaki baslat menüsü komple gözüküyor gitmiyor ayni sorun cs go dada var.
  • quote:

Suan yok. ama söyle izah edeyim tam ekrana gectigimizde bilgisayarin alt kismindaki baslat menüsü komple gözüküyor gitmiyor ayni sorun cs go dada var.

Windows 7 diye tahmin ediyorum ' Temalara girip klasik windows temalarını seç' olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakusukluPanda

quote:

Suan yok. ama söyle izah edeyim tam ekrana gectigimizde bilgisayarin alt kismindaki baslat menüsü komple gözüküyor gitmiyor ayni sorun cs go dada var.

Windows 7 diye tahmin ediyorum ' Temalara girip klasik windows temalarını seç' olucaktır.

Denedim sonuc yine ayni explorer.exeyi kapatip acmadan olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin

yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın

Bir makalede bu şekilde yazıyor bir çok kişi çözmüş bu şekilde

• Sorun yazılımsala benziyor. Yüklediğin programlarda sorun olabilir. Eklentilerine de dikkat etsen iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin

yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın

Bir makalede bu şekilde yazıyor bir çok kişi çözmüş bu şekilde

Calismiyor onlarin hic birisi

Ikinci olarak daha önce kurmadigim birseyi kurmadim yani

• siteyi f11 e basıp tam ekran yaptıktan sonra filmi başlatın.
  • quote:

Sirf baslik icin yazayim dedim. Bendede baslat menüsü tam ekranda kaybolmuyo netteki seyleri cmd olaylarini falan denedim böyle dosyalar yok diye hata veriyor.

Bende bu sorunu çok yaşadım çok saçma bir sorun tamamen şans eseri çözdüm. Kalıcı bir çözüm değil ama zaten çok olan bir şey de değil. Bir videoyu aç tam ekran yap altıda kalan Windows çubuğunda Chrome vs hangisini kullanıyorsan sağ tıkla yeni sekme aç tam ekran olayı düzeliyor. Windows'un saçma sapan buğları ne kadar format atarsan at aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim konu benden çıkmış.. Senin nasibin imiş.. Al hayrını gör
  • Tüm uzantıları kaldırdım, altta çalışan tüm programları kapattım.. Eğer bir programdan olsaydı Microsoft Edge'de de yapması gerekliydi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtuality

quote:

Kardeşim konu benden çıkmış.. Senin nasibin imiş.. Al hayrını gör

:D :D :D Baslik alinmaya cok müsaitmis :D naparsin :D :D D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.