Şimdi Ara

Hayatınızda hiç dayak yeyip linç edildiniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

quote:

Orijinalden alıntı: SSönmezReyiZZ

10 kişinin arasından nasıl tüydünüz?

İlk başta sert girdiler, tekme filan salladılar ıskalattım. Sonra alttan alttan güzel bir "kılıma zarar gelse burayı başınıza yıktırırım", "babam mühim insan", "kabadayı abilerim var" mesajı verdim. Biraz yumuşadılar ama şişko olan hala hararetli bir şekilde tekme sallıyordu, bir arkadaşı onu tutmaya başladı, bu şekilde bir süre hakarete devam ettiler. Sonra içlerinden önceden tanıdığım biri gitmemi söyledi, ben de arkamı dönüp yürümeye başladım. Bir tanesi "şu an içinden anamıza küfrediyorsan sülaleni s..." diye bağırdı ve buna "git sırtına bıçağı tak" dediler, ben de nefessizlikten yere düşene kadar koşarak kaçtım oradan.

şişko birini indirmek diğerlerinden daha kolay ve zevklidir. o şişko göbeğe sert bir yumruk vuracaksın. tam karaciğere indireceksin yumruğu. tabi göbek derken göbeğin yağlı kısmına vurma o pis yağlar koruyucu etki yapar böyle vuracağın yer böğür ve mide arası biryer. şişkoları devirmenin en güzel yolu budur. yapılacak en büyük yanlış şişkoya sarılmak şişkoyu yere yatırmaya çalışmaktır sen şişkoya yumruğu indirince şişko zaten iki seksen oturacaktır. işte oturduğu an eğer zevk almak istiyorsan ağzının üstüne dişlerine ayakkabının burnunu indirirsin ya da sana kalmış istersen burnuna ayakkabının tabanıyla vurursun. mesela mike tyson bir maçında şişko bir boksörü aynen böyle tek yumrukta indirmişti. ben kendim mike reis gibi değilim fakat 85 kiloyum boyum 180 küsür fakat göbeğim yok. biraz kaslıyım işte. şişko birine 80 kg den hafifsen vurursun ama belki indiremezsin kilon 80 lerde değilse bence kilo al ağırlaş şöyle biraz badi çalış sonra şişko birine vurdum mu 1 yumrukta işi bitirirsin. şişkoları mahvedecek şey o yağlı karaciğere bir yumruktur kolay gelsin liseli

Bu planlari neden yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisede oldu elemanlar evimin sokağında bekliyorlarmış ben eve gelince "hop nereye yahu eğlenelim biraz" dediler e biz de o zamanlar erkekliğe bok sürdürmüyoruz "e hadi gelin eğlenelim" deyip sayamadım ama 8-10 vardır üzerlerine koştum karşıma çıkan ilk kişiyi kafayla indirdim diğeri bana sırttan geçirdi yere düştüm hemen toparlanıp kosa olanın burnuna yumruk attım ama diğerleri üstüme çullandı paşa paşa dayağımızı yedik.

• dayak yedikten sonra insan kendine gelir götü havadaysa iner akıllanır ayakları yere basar.kendimden biliyorum

• Aptal arkadasim yuzunden salon futbolu macinda 50 kisiye karsi 3 kisi kalmistik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.