Şimdi Ara

Hayatınızda hiç dayak yeyip linç edildiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dayak yedim

Ama linç edilmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şırnak sınır komando birliğindeyken komutandan az mı dayak yedik heyt gidi heyt be
  • Daha önceden teke tekte dövdüğüm bir çocuğun yaşadığı muhitten geçerken 10 arkadaşıyla birlikte etrafıma üşüştüler. Bir ton saçma sapan söz söyleyip durdular, ama krizi o kadar güzel idare ettim ki tokat bile atamadılar. En son uzaklaşırken aralarında "git bıçağı tak" gibi sözler ettiklerini işitince tabanları yağlayıp tüydüm. 1 kilometre arkama bakmadan koştum.

Çocuğu dövdüğüm yanıma kâr kaldı. Tehlikeden kaçmayan salaktır, çok net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karınca boku

şırnak sınır komando birliğindeyken komutandan az mı dayak yedik heyt gidi heyt be

benide 2 sene sonra bu hasta halimle götürüp bi ton dayak atıcaklar off ya
  • evet, 20 kürtten dayak yeme hikayem var, teke tekte zırlattım bebeyi sülalece gelip beni iyi bir çırptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilett9723

quote:

şırnak sınır komando birliğindeyken komutandan az mı dayak yedik heyt gidi heyt be

ne hastalığı var kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kavgaya girdik ama dayak yemedim hiç
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    10 kişinin arasından nasıl tüydünüz?

• quote:

quote:

quote:

majör depresyon iyileşmeye çalışıyorum yoksa askeriyede çok eziyet çekicem şok tedavisine giricem yada esrar alıp uyarıcı maddeyle kendimi canlandırmaya çalışıcam başka yol kalmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

majör depresyon iyileşmeye çalışıyorum yoksa askeriyede çok eziyet çekicem şok tedavisine giricem yada esrar alıp uyarıcı maddeyle kendimi canlandırmaya çalışıcam başka yol kalmadı

yenersin kardeşim hiç merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: SSönmezReyiZZ

İlk başta sert girdiler, tekme filan salladılar ıskalattım. Sonra alttan alttan güzel bir "kılıma zarar gelse burayı başınıza yıktırırım", "babam mühim insan", "kabadayı abilerim var" mesajı verdim. Biraz yumuşadılar ama şişko olan hala hararetli bir şekilde tekme sallıyordu, bir arkadaşı onu tutmaya başladı, bu şekilde bir süre hakarete devam ettiler. Sonra içlerinden önceden tanıdığım biri gitmemi söyledi, ben de arkamı dönüp yürümeye başladım. Bir tanesi "şu an içinden anamıza küfrediyorsan sülaleni s..." diye bağırdı ve buna "git sırtına bıçağı tak" dediler, ben de nefessizlikten yere düşene kadar koşarak kaçtım oradan.

• baba linç edilmenin kıyısından döndüm liseli varsa aranızda fazla atar yapmayın bence kız vs konusunda efendi olun. sonra pişman oluyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

quote:

İlk başta sert girdiler, tekme filan salladılar ıskalattım. Sonra alttan alttan güzel bir "kılıma zarar gelse burayı başınıza yıktırırım", "babam mühim insan", "kabadayı abilerim var" mesajı verdim. Biraz yumuşadılar ama şişko olan hala hararetli bir şekilde tekme sallıyordu, bir arkadaşı onu tutmaya başladı, bu şekilde bir süre hakarete devam ettiler. Sonra içlerinden önceden tanıdığım biri gitmemi söyledi, ben de arkamı dönüp yürümeye başladım. Bir tanesi "şu an içinden anamıza küfrediyorsan sülaleni s..." diye bağırdı ve buna "git sırtına bıçağı tak" dediler, ben de nefessizlikten yere düşene kadar koşarak kaçtım oradan.

İyi yapmissin fazla cesaret aptallarda olur bu tiplerin hayatlari sıfır ailesiyle yabancı gibi ne okul ne para ne meslek var sokak serserilerinden başka tanıdıkları olmuyor kaybedecek biseyleri yok en kötü giderken başkasını da beraberinde götürür.canlı bomba gibi geziyolar devlet de bişey yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

quote:

şişko birini indirmek diğerlerinden daha kolay ve zevklidir. o şişko göbeğe sert bir yumruk vuracaksın. tam karaciğere indireceksin yumruğu. tabi göbek derken göbeğin yağlı kısmına vurma o pis yağlar koruyucu etki yapar böyle vuracağın yer böğür ve mide arası biryer. şişkoları devirmenin en güzel yolu budur. yapılacak en büyük yanlış şişkoya sarılmak şişkoyu yere yatırmaya çalışmaktır sen şişkoya yumruğu indirince şişko zaten iki seksen oturacaktır. işte oturduğu an eğer zevk almak istiyorsan ağzının üstüne dişlerine ayakkabının burnunu indirirsin ya da sana kalmış istersen burnuna ayakkabının tabanıyla vurursun. mesela mike tyson bir maçında şişko bir boksörü aynen böyle tek yumrukta indirmişti. ben kendim mike reis gibi değilim fakat 85 kiloyum boyum 180 küsür fakat göbeğim yok. biraz kaslıyım işte. şişko birine 80 kg den hafifsen vurursun ama belki indiremezsin kilon 80 lerde değilse bence kilo al ağırlaş şöyle biraz badi çalış sonra şişko birine vurdum mu 1 yumrukta işi bitirirsin. şişkoları mahvedecek şey o yağlı karaciğere bir yumruktur kolay gelsin liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Mayıs 2017; 8:7:37 >

• Bir eleman bana ahlak dersi vermeye çalışıyordu buna kafayı gömdüğüm anda etrafımdaki 4 5 arkadaşı arkadan tak tak vurmaya başladılar sonra çevredekiler kurtardı beni.
    Kafayı kapatmıştım mor göz ve kırık kaburgayla atlattım. Elemanın burnu kırıldı, yamuk burunla geziyor şuan pişman değilim ama etraftakiler olmasaydı sakat kalabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 24 Mayıs 2017; 8:12:2 >
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    bıçaktan kaçtıktan sonra ki o rahatlama
  • Kelime oyunlarıyla dolu coğrafya sınavından 100 aldığım için sınıfça linç edilmiştim.

• ben ilk dayağımı lise de yedim ortaokul da hep yalandan dalıyorduk lise de ilk ciddi kavgamı ve yumruğumu yedim adam öyle bir vurdu ki resmen mevlana gibi döndüm ama o yumruk bende bir çağı kapatıp bir çağı açtı erkekliğe o yumrukla girdim ondan sonra bende acımamaya gerçek vurmaya başladım ondan sonra 4 tane kavgam oldu ve dayak yemedim pek dövdümde sayılmaz ama kavga etmeyi korumayı öğrendim
  • karınca boku kullanıcısına yanıt
    Askerde dayak şart ama adam olmayana. Yanlış anlaşılmasın size karşı bir şey söylemiyorum. Adam nöbette uyur sonra komutan bunu döver ama o saf bilmez ki neden beni dövdü. Sen Doğuda askerlik yapan insansan (Doğu Batı kalmadı artık her yer tehlikeli) uyumayacaksın nöbette arkadaş. Boğazına bıçağı geçirirler ahirette anlarsın öldüğünü.

Konu dışı oldu biraz yorumu gördüm bi yazayım dedim :) kısaca adam olmayana şart hocam dayak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtzkn -- 24 Mayıs 2017; 9:40:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.