Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşit ağırlık 2000

sıralamalarını çalışıp yapamayan insanları anlamıyorum.

Herkes sınav sistemine laf ediyor yok rekabet yığılma....

2024 yksde düsük tyt ve 65 ayt netiyle 20.000 sıralamaya giriyorsun.

%80 ayt başarı oranıyla 20.000 sıralama geliyor.

%85 başarı oranıyla 10.000 sıralama geliyor.

Ülke olarak başarılı değiliz hatta berbat haldeyiz kaç sene mezuna kalıp şu sınavda hala tıp kazanamayan insanlar var

İlkokul temelin sıkıntılıdır vs onlar zaten harici ama ortalama insanlar da böyle ama hep başkalarını suçluyorlar.

80 soruluk sınavda %80 başarı yapamayıp sonra sisteme itiraz ediyorlar.

Tyt de 85 net %70lik başarı

Aytde %85 başarı sana 10.000 sıralama getiriyor.

ve özür dileyerek şanssız bir temele sahip olanlar hariç bu sınava aylarını verip yukarıdaki sıralamaları yapamayan insanları, şirketlerin şans vermeden elemesi çok doğru..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 8 Ağustos 2024; 15:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Troll gibi konu ozellikle iyi bi derece yaptigi icin boyle konusmayi kendine hak gormek de gulunc gecen sene turkiye 1. si olup medipol tipa giden cocuk bizim kolejdendi yakin arkadasim hatta cocuk 1. oldu diye sagda solda "nasil yapamiyonuz yaw, aga basit yaw" falan demiyordu sartlari imkanlari vermis hayatsiz gibi ders calismis ve basarmis sen de ilk 100 luk kadar calismissin ilk 100 yapmissin ilk 20k lik calisan da 20k ya girdi sinav aninda gununde vs bir sey olur batirirsin ayri her neyse bu siralamanin size getirdigi ego saglikli degil hocam bilginiz olsun gideceginiz yerdeki kisiler de ilk 100 e girmis kisiler olacak hayat yks den ibaret degil baska konularda on plana cikmaniz gerekecek o ortamda da bunun egosunu tasirsaniz suan oldugu gibi dislanirsiniz burada 2024 gibi basit bi sinav vs diyerek kime ne ispatlamis oluyorsunuz 2023 e gore gelen siralamam 45k bu sene 29k geldi demekki ciddi manada zormus ustelik her sene daha iyi bir nesil geliyor...
  • yine de 20.000e 20.000 kişi giriyor yani 20.000e girememek normal olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sınav bir anlık bir şey.

Sınavdan bir önceki denemem 103.5'a 71. 5

Sınav da zordu tabii ama yaptığım en düşük TYT netini yaptım. Sınav anında kaybediyorsun ki bu çok normal 18 19 yaşında ki insanlar 1 yıl boyunca çalışıp 3 4 saat içerisinde bunu göstermeleri bekleniyor. Süreç yok yani değerlendirme ve ölçme aşamasında...

• 20.000 sıralamayı getiren puanı almak oldukça kolay 20.000 eşiği herkes tarafından "derece" "yığılma" spekülasyonlarına maruz kaldığı için bu eşiği seçtim.

Bu kolay esige rağmen milletin bunu basaramayip suçu kendi hariç herkese atmasının üzerinde durmak için bu konuyu açtım.

Yığılma falan asla yok geçmişte de herkes abartıyor 2021 hariç diğer seneler tamamen benzer 3 net artar 3 net iner. İnsanlar başarısızlığını önüne almalı.

• Kaç sıralama yaptın gerçek sınavda hocam

• vannessa kullanıcısına yanıt

40k yaptım, obp 45'e attı.

• herkes cok calissa ilk 20bine bi 40 50 bin girer o zaman

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Hocam saygısızlık yapmak istemem ama sınavda tytden 25, aytden 15 net düşük yapmanın sınav anıyla hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Hele de 2024 gibi basit, alışılmış bir sınavda denemelerde yaptığınızı iddia ettiğiniz 40 soruyu kaçırmanız için sınav anında baygınlık geçirmeniz gerekir. Hatta baygınlık geçirip uyanıp devam etseniz bile 40 netlik düşük yasayamazsiniz bence şapkayı biraz öne almanız lazım.

• Sen sonuç belgeni paylaştın mı

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt

Bundan bahsediyorum ben de yığılma falan olmuyor sınavlarda kimse aşırı çok çalışmıyor aşırı çok çalışanlar zaten 1k yapıyor. Sınava girmeden 20k yapmanın çok zor ve şansa bağlı olduğunu sandığımdan bu konuyu 2025te girecekler için açtım

• ben tıp için girdim obp olmasa %100 kazanırdım muhtemelen kazanamıycam ama 3-4 ayda çalışıp sayısalda 25k sırlama yapmama rağmen katılmıyorum sana. herkesin koşulları ve yetiştiği ortam aynı değil, sınav anı aynı değil. sınav sistemi de çok saçma ygs-lys gibi sağlam bir sistem değil mesela geçen sene mat ortaymış bu sene inanılmaz zorladılar. 1 bilginin ayrıntısını kaçırırsan 1 soru yanlış yapıyorsun binlerce geriye atıyor mesela bana kimyada öyle oldu cis trans kaynamayı karıştırdım 10-2 gelecekken 9-3 geldi çok ayrıntı bir bilgiden. sınav sistemini ottururamıyorlar soru sayısı çok az coğu zaman yığılma oluyor ve her sene ayrı bir şey oluyor bir sene orta bir sene çok kolay bir sene çok zor. Bir de sıralamaya gelince her sene giren sayısı inanılmaz artıyor mesela 3.5 milyon kişi girmiş bu sene bu da bir etken.

Ben her zaman öz eleştiri yapıyorum zaten bu noktada sorun yok.

Sorun basit, stres yönetimim iyi değil. Bunun üzerine de çalışıyorum zaten.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bir sonuç belgesi attı da kırpıp puanları vs silmişti. O sonuç belgesine göre yaptığı sıralama üç haneli ve ilk hanesi 1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Temeli çok sıkıntılı olanları hariç tuttugumu zaten paragrafta yazmışım hocam kacirmissiniz herhalde.

Sınav sisteminin saçmalığını tartışmıyoruz yukarıda oranlar verdim aytden %80 gibi oldukça basit bir başarı oranı yapınca 20.000 sıralamaya rahatça giriyorsun tytden de %70 gibi çok basit bir oranla.

Yığılma falan olmuyor %80lik başarıda 20.000 kişi var merkezi bir sınavda 1 netle her zaman binlerce kişi yer değiştirir yapacak bir şey yok her zaman olacak.

• maroonedd kullanıcısına yanıt

Evet sıralamamın son hanesi hariç her şeyi verdim puanın da genel hatlarını verdim isteyen teyit edebilir. Forum gibi abaza hayatsiz erkeklerin olduğu bir yerde sıralamamın tamamını ve kendimi ifşa edip rahatsız edilmek istemiyorum.

Deneme günlüğü konuma gidersen Ekimden itibaren ne kadar çok sapığın saçma sapan şeyler yazdığını görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 8 Ağustos 2024; 15:42:15 >
  • boş konuşmuşsun. sen yapabiliyorsun diye bu sınav sistemi normal olmaz. düzgün ve uygun çalışma da her zaman güzel sonuç getirmez. sınavı çok normal bir şeymiş gibi anlatmayı da bırakın ucube bir sistem. üstüne üstlük yüzde 80 85ler basit oranlarmış gibi bahsetmen de garip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Haklisin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yığılma oluyor. ayt sınavı da baya sağlamdı. hiç katılmıyorum

• Vannessa okumadım ama haksızsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.