< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Linç yiyeceğim ama (3. sayfa)
-
-
Yazdığın paragraflarda benim yazdığımda çelişen hiçbir şey yok 20k yapamayan maldır demiyorum bu basit başarıyı yapamayıp sisteme laf atanlara lafım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sonuca girmiyor 1k girip yığılmadan 1kya girdim diye kimse ağlamıyor. 20k örneğini vermem en popüler ve bahane bulunan "derece" aralığı olması.
Sınav stresi dikkatsizlik falan hikaye %80 başarı oranını geçmek dikkatsizlikten kaçtı ya diyebileceğin bir şey değil %80 diyorum
oy kıyamam sana pis ösym yığılma yapıyor hep yaa
:(((
Ben o konuyla ilgili bir şey demedim sadece senin şovmen ilgi budalası olduğunu söyledim kimse bir şey demiyorken gelip de kışkırtıcı aşağılayıcı şeyler söylemen bunu gösteriyor gerçi milletin seni adamdan sayıp ciddiye alıp da bir şeyler anlatması da ayrı fiyasko
Lisede hiç ders çalışmadım. 86 obp ile ilk senemde 93k gelmişti. Sonrasında bi üni tercih ettim bıraktım vb. 2 sene sonra sınava girdiğimde 19k yaptım. Açıkcası hedefim buydu ve memnunum obp olmasaydı 14k geliyordu hatta. Düzenli çalışan biri için %1'e girmek çok büyük bir olay değil bence de.
-
Derece yapınca erkekler
kizlar anlamadi bu ne diyor erkekler CILDIRIYOR😂😂😂😂
-
Yine tamamen yalanlardan oluşan bir paragraf
Olay budur
linç yiyeceğim AMA
osurdum.
Sen i*ülü müydün?
-
Linç yiyeceğim ama
-
Beğenen 7 kişi haksız sen haklısın tamam
akp %60 oy alıyor çoğunluk hep haklıdır bu dünyada bu kafada birine cevap yaziyormusum jssjshahsjsj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 8 Ağustos 2024; 18:0:34 >
sjsj diye random atan kızdan ne beklersin ki ey forum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya gençlik 😏 şey 😉 ilk 100 yaptım da 😅 20k falan nasıl yapamıyorsunuz 😂 anlamıyorum yha 😝
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X